piektdiena, 2014. gada 6. jūnijs

Moroccanoil eļļa visiem matu tipiem

Runā, ka Moroccanoil ir viena no populārākajām matu eļļām pasaulē. Pagājušā gada nogalē tā arī parādījās mūsu platuma grādos.
No sākuma domāju, ka šo eļļu nepirkšu (lietoju arī L'Oreal sauso eļļu un eļļu bieziem matiem no Matrix Biolage), tomēr labās atsauksmes mani pārliecināja.


Eļļa iepakota stikla pudelē, no sākuma ar korķīti (kurš ir "aizzīmogots", varat būt drošas, kas neviens gar jūsu eļļu nebūs grābstījies), kastē arī klāt nāk ērts dozators-pumpītis.


Eļļa smaržo ļoti patīkami - tāds salds un noslēpumains aromāts, kas matos saglabājas diezgan ilgi.

"Unikālā formula, kas ir bagāta ar antioksidējošu argāna eļļu, kas momentāli iesūcas matos, padarot tos spīdīgus, paklausīgus un kondicionē tos uz ilgu laiku, neatstājot nekādus pārpalikumus", tā ražotājs raksta uz kastītes aizmugures.


Eļļa darbojas labi, matus mitrina pietiekami, padara tos maigākus. Vairāk kā divus gadus mēģināju ataudzēt dabīgo matu krāsu - tas man izdevās lieliski. Mati bija spīdīgi, veselīgi un vijīgi... Tomēr sākoties vasarai, izbalināju škipsnas. Kā jau zinām, balinātājs ļoti sausina matus (senākos laikos esmu bijusi arī salmu galva), tāpēc tagad eļļas patēriņš dubultosies - joprojām vēlos, lai mati būtu mīksti un vijīgi.

Eļļas tilpums ir 100ml, lietoju to jau kādus divus mēnešus, eļļa ir diezgan ekonomiska.
Stockmann konsultante teica, ka lietojot Moroccanoil, var iztikt bez balzama, jo eļļa ir ļoti baroša, tomēr, kad mazgāju matus, lietoju gan šampūnu, gan balzamu un reizēm arī masku.



Vai ir vērts pirkt tik dārgu produktu? Tas jāizlemj pašām. Domāju, ka regulāri kopjot matus - lietojot eļļas (atkārtošos, ka man ļoti patīk L'Oreal sausā eļļa), maskas utt. arī var panākt labu efektu. Šampūns un balzams man nav nekādi dārgie, pat lētais gals, kombinējot Planeta Organica līdzekļus (arī marokāņu sērija) ar Moroccanoil, rezultāts mani ļoti apmierina.

Eļļa nesatur alkoholu, kā arī priecē, ka iepakojums ir pielāgots Latvijas tirgum.

Kur nopirkt: Stockmann, atsevišķi saloni
Cik maksā: ~42€
Vērtējums: 8/10


Skaistumlapas raksts par Moroccanoil.


Kāds ir jūsu matu kopšanas rituāls un vai tajā izmantojat arī matu eļļas?

14 comments:

  1. Bez matu eļļas nevarētu iedomāties savu matu ikdienu, es arī agrāk biju salmu galva! :D Man patīk treknākas eļļas, pagaidām topā ir Echosline linsēklu eļļa, pirkšu jau 4. iepakojumu. :)

    AtbildētDzēst
  2. Vislabākais no eļļām serumiem, ko līdz šim esmu mēģinājusi ir CHI silk infusion :) Pie tā tad arī turos, ja izmēģinu ko citu, tad vienmēr atgriežos pie šī. Bet viņš tik lēni lietojas, ka sāk jau apnikt.

    ps. dabūju!! :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es šobrīd šo lietoju, man patīk, ir no biezajām eļļām - maz vajag vienai reizei. :)

      Dzēst
  3. Man ļoti iepatikušies planeta organica sērija + kokosriekstu eļļa ar to pasu arkana eļu avokādo eļlu un citām maskas veidā lietoju ( man ir blondi krāsoti mati, bet lietojot eļļas ir diezgan ok).

    AtbildētDzēst
  4. Es patreiz saviem matiem vis labāko esmu atradusi Biosilk... Man Chi silk infusion tauko matus un nekadu efektu nejūtu.. Bet šo Moroccan - gribu.. Ceru, ka neliks vilties... Es pirms 5 Gadiem Karību salās žurnālā reklāmu jau redzēju, bet tad man nebija ne jausmas, ka tas ir kaut kas tik unikāls :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Biosilk mēģināju pagājušajā vasarā, nepatika.. Matus padarīja smagus un taukainus. Man vēl patīk Organix Brazilian Keratin serums.

      Dzēst
  5. Es arī vēlos šo pamēģināt. Bet nesen kā nopirku Kerastase, tāpēc ceru, ka tā ies ilgi un kādu pusgadu man nevajadzēs domāt par jaunas pirkšanu. Bet jebkurā gadījumā, šī ir rindā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man višlistā ir arī Kerastase. :) ja vien varētu dabūt mazo tilpumu. Ja kas, Moroccanoil ir arī mini tilpums. ;)

      Dzēst
  6. Es savus matus bez eļļām nespēju redzēt. :D Mani mati ir tik pieraduši, ka pēc mazgāšanās mitros matos klāju eļļu, un pēc tam tad tie ir ļoti savaldīgi un maigi.
    Visu laiku lietoju abas Garnier Miraculous eļļas, bet man viņas apnika, un tagad pamēģināšanai nopirku Biosilk mini zīdu matiem, kas man arī ļoti patīk, bet šobrīd topā ir Gliss Kur matu eļļa, kas smaržo dievīgi!
    Tev ir klasiskā vai oriģinālā versija? Jo zinu, ka klasiskā mēdz būt pa smagu matiem, it īpaši tiem, kam ir plāni.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Klasiskā un oriģinālā ir viens un tas pats. :) jā, man ir oriģinālā versija, kas piemērota visiem matu tipiem.

      Dzēst
  7. Gribētu vieglo versiju izmēģināt, bet jāsāk ar mazo pudelīti :)

    AtbildētDzēst
  8. Man ir rozā Kerastase, ļoti patīk.. Plauktā ir arī citas, taču pēc tām roka nemaz nesniedzas..

    AtbildētDzēst
  9. Autore aizmirsa precizet ka MO konsultante(es)stockmana vienmer pasaka ka jutas vinjas mati pec MO produktu lietoshanas,un maniem matiem pilnigi pietiek ar MO light ellju bez kondicioniera.Un es vienmer censhos vairak izzinat no klienta ka vinjsh un ar ko kopj matus un tad tikai iesaku.
    Man ir prieks ka vairum klientiem esmu piemeklejusi to isto produktu no MO.
    Vienmer milji gaiditi Stockmana.
    MO konsultante

    AtbildētDzēst