ceturtdiena, 2014. gada 2. oktobris

Attirance argana dušas eļļa

Kā jau zināt, argana (argāna) eļļa šobrīd kosmētikas pasaulē svin savu uzvaras gājienu - tā ir visur.
Šodien padalīšos priekā par produktu, ko jau biju izmēģinājusi pirms gada - Attirance dušas eļļu ar arganu un bioloģisko olīveļļu.

Duša jau sen man vairs nav mehāniska darbība, bet gan sava veida meditācija, tāpēc dušas produktus izvēlos īpaši rūpīgi - kad vēlos ko garšīgu, lietoju The Body Shop augļu/ogu dušas želejas, kad vēlos klasisku krēma/ziepju smaržu - izvēlos Dove dušas krēmus vai putas, bet gadījumos, kad īpaši gribu sevi palutināt, palīgā nāk dušas zefīri, dušas eļļas un citi interesanti produkti.


Ražotājs: Karaliska dušas eļļa ar dabīgām sastāvdaļām, kas aizkavē pirmās novecošanas pazīmes un veicina ādas atjaunošanos. Katra mazgāšanās reizi pārvērtīsies par patiesu baudījumu - eļļa viegli pārvēršas aromātiskās putās un padara ādu zīdaini maigu un starojošu. 
Sastāvs: Olīveļļa - viena no efektīgākajām dabīgajām izejvielām ar dziļi mitrinošu, ādu barojošu un aizsargājošu efektu. Argana eļļa samazina krunciņu parādīšanas, nostiprina ādu un pasargā no striju veidošanās, uzlabo ādas vispārējo stāvokli un elastību. Arnikas ekstrakts - nomierina, atsvaidzina un aizsargā, veicina ādas atjaunošanos.

Varu parakstīties zem katra ražotāja vārda - šī dušas eļļa patiešām ir karalisks produkts. Smarža ir fantastiska, eļļa ir šķidra, saskarē ar ādu un ūdeni pārvēršas maigās putās. Tā vien gribas pieliet pilnu plaukstu ar dušas eļļu un nebeigt zieķēties. Āda pēc dušas ir mitrināta, bet es tāpat vienmēr lietoju kādu ķermeņa losjonu vai krēmu.


Šobrīd Attirance veikalā dušas eļļām ir atlaides - par 250ml samaksāju 11€, klāt dabūju arī dāvanu - medus un mandeļu dušas eļļas miniatūru.

Dušas eļļas pieejamas trīs aromātos - argana, medus un mandeļu, vīnogu un kadiķa, kā arī pieejami trīs tilpumi - 50ml, 75ml un 250ml.


Kur nopirkt: Attirance veikals, Douglas, interneta veikals
Cik maksā: ~16€ bez atlaides (250ml)
Vērtējums: 10/10


Kādas dušas eļļas esat mēģinājušas? Vai dušas eļļa liekas tīkamāka par parast dušas želeju?

12 comments:

  1. Skatījos to, kas medus un mandeles, jo man pārējie abi aromāti likās pa asu :) Vispār interesantas tās dušas eļļas ir. Man bija kaut kur tāda miniatūra, un pēc lietošanas biju sajūsmā par efektu !

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tomēr vislabāk aptīk argana smarža, medus un mandeles arī līdz galam neiepatikās.

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk vīnogu& kadiķu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vīnogu un kadiķu dušas eļļas man smarža liekas pārāk skarba, bet produkta tekstūra ir apbrīnas vērta.

      Dzēst
  3. Ah, izklausās labi, man patīk dušas eļļas! :)

    AtbildētDzēst
  4. No attirance man ļoti patika olīvu un citrona, tā gan bija dušas želeja.
    Vispār man labāk laikam patīk dušas eļļas - Loccitane mandeļu, kas smaržo pasakaini:))

    AtbildētDzēst
  5. Nekad neesmu mēģinājusi dušas eļļu, man žēl 11 un 16 EUR par dušas mazgāšanās želeju, bet noteikti nākotnē pamēģināšu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau arī katru mēnesi nepērku, bet vienreiz gadā atļaujos nopirkt ko citādāku nekā ierasts. :)

      Dzēst
  6. Jāā, šīs ir dievīgas, mans mīlulis ir grape&juniper. mmm.

    AtbildētDzēst