sestdiena, 2014. gada 23. augusts

...atvadas no vasaras

Rudens jau iestājies.. dzestrie rīti, aukstās naktis. Rudens kā jauns sākums vai tieši otrādāk - beigas. Arī man šis rudens būs pārmaiņu laiks, es atsākšu savas žurnālistikas studijas. Tiesa gan, lekcijas neapmeklēšu, vien jāuzraksta daži darbi, lai dabūtu ilgi kāroto diplomu. 

Protams, vēl ir daži sapņi un neīstenotas vēlmes no Jaunajā gadā sastādītā sarakstiņa, bet tas viss, lai plūst. 

Rudenī, protams, neiztikt bez skaistuma vēlmju saraksta - šoreiz nekārojas nekas no rudens kolekcijām. Esmu vīlusies Chanel nagu laku izvēlē, toties Dior lakas gan ir skaistas, bet prāts ņēma virsroku - nu nevajag man vēl vienu laku, kas stāv plauktiņā un apput.




Rudens saraksts ir gana praktisks - acu ēnu bāze jau gandrīz beigusies, tāpēc noskatītā ēnu bāze ir Dior Backstage Eye Prime, kā arī nāks vēsāks laiks, ienadžus arī vajadzēs palutināt ar izslavēto un šiko Dior Creme Abricot, un tumšajiem rudens vakariem piestāvēs noslēpumainās Dior Addict EDP. 


Attēla avots šeit.

Ķermeņa kopšanas produkti man vienmēr ir bijuši mīļāki par dekoratīvo kosmētiku, tāpēc ļoti gaidu The Body Shop Wild Argan Oil kolekciju.



Kāda ir jūsu rudens noskaņa? 

8 komentāri:

  1. Kāda sakritība :) Gribētu pilnīgi visu no Tava wishlista :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ooo, tik forši! :)
      Acu ēnu bāzi domāju, ka vrb varētu pamēģināt no Lancome, bet ja pārējais Dior, tad lai iet Dior. :)

      Dzēst
  2. Skaists wish list, bet teikshu godīgi Dior acu ēnu bāze ir uz pusi sliktāka kā Art Deco bāze jūtigajām acīm bet maksā 3x dārgāk. Noturība salīdzinoši skumja. Rudens patīk, bet kaut kā sagurums un skumjums, tomēr pārņem :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tava negatīvā atsauksme man liek vēl vairāk izmēģināt, kāda tad īsti ir Dior bāze.
      Artdeco bija ok, tikai nepatika spīdumi un smarža, kā arī noturība varēja būt labāka.

      Dzēst
  3. Es esmu vīlusies daudzās ēnu bāzēs, gribu vēl izmēģināt UD Primer potion un tad, ja nederēs, beigt eksperimentēt un palikt pie lētās Bell bāzes, hehe.

    AtbildētDzēst
  4. man parasti nav nekaadu wish list... baigi par lietaam neintereseejos...somu uz rudeni vajadzetu, taadu, kurai lietus neskadetu...par shito dior nagu kreemu tam savukaart vajadzeetu buut visu daamu wishlistaa... smarzha mmm sajuutas mmm un labu labs, man nekad nav bijushi tik labi nagi, varbuut esmu mainiijusi ko uzturaa un tomeer uzskatu, ka shis ir labs

    AtbildētDzēst