pirmdiena, 2014. gada 29. septembris

Chanel Joues Contraste 170 Rose Glacier

Biju jau nolēmusi, ka no rudens kolekcijām neko jaunu nepirkšu, tomēr Chanel vaigu sārtums piesaistīja manu uzmanību - rozīgs tonis ar skaistu mirdzumu.



Iepakojums ir klasisks - melnā Chanel kastīte ar putekļu maisiņu, kopā ar sārtumu ir arī otiņa (gadījumiem, kad aizmirsusies lielā sārtuma ota). 


Neskatoties uz skaisto iepakojumu un smaržīgo produktu (jā, sārtums smaržo pēc rozēm), man šis vaigu sārtums nepatīk. Lai dabūtu vēlamo efektu (viegli sārtus vaigus) ir jānopūlas - rozā tonis uz maniem vaigiem galīgi nesēžas, tomēr šimmeris ir pārpārēm. Tad nu mirguļoju kā Jaungada eglīte.
Arī noturība nav ilga - ik pēc pāris stundām sārtums jāatjauno.


Bildes ar sārtumu uz vaigiem nebūs, jo lai panāktu vēlamo efektu, izskatos pēc Matrojškas.
Šoruden tāda maza vilšanās. Kā pēdējā laika labāko vaigu sārtumu joprojām uzskatu 2013.gada vasarā pirkto Artdeco Bronzing Glow Blusher.

Kur nopirkt: Stockmann, Douglas, Kristiana
Cik maksā: 42€
Vērtējums: 6/10

Kādi ir jūsu mīļākie vaigu sārtumi?


10 comments:

  1. Škrobe, ka tik dārgs un it kā labs zīmols, bet sārtums šādi uzvedas. Tieši šādu gadījumu dēļ mazliet raustos pirkt dārgu kosmētiku :)

    Scentivory

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas, ka produkts ir dārgs, nenozīmē to, ka tas vienmēr būs labs. :)
      Sāku pie tā pierast. :)

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk innocence.... Nu tā ka ļoti.. Katru reizi kā strādāju tā uzkrāsojos :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk Artdeco apvienotais - brūno daļu esmu jau izlietojusi, tagad miksēju rozā & oranžo. :) Ceru, ka nākamgad izlaidīs ko līdzīgu. :)

      Dzēst
  3. rrrrr, nav forši vai ne...trakākais, nē nu ne jau mirstamā vaina, bet tomēr...pirkts tak ir un nemaksaa dva lata, vajadzēs izmantot vai ne https://www.youtube.com/watch?v=d0O_RT0O4Bc sanāk gluži kā šeit... joks... vislabāk jau ja var pamēģināt pirms pirkšanas.....nu ja pa tādu cenu..ko iesāksi? pārdosi, atdāvināsi man tā gadījās ar Dior new look tušu, galīgi nepatika, bet visus trīs mēnešus cītīgi lietoju, uz beigām jau sāka šķist ok.....
    par vaigu sārtumiem - sen neviens nav lietots, dzīvojos tikai uz bb krēmiem un tad jau kkāds sārtums ir, bet doma nopirkt atkal kkādu foundation un tad jau vajadzēs sārtumu ar, nu pie kkādām iziešanām Dior glow ?????

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka turpināšu lietot, varbūt iepatiksies, sliktākajā gadījumā - man būs ļoti dārgs spogulītis. :)

      Dzēst
  4. Jaunais blogs - izcils , apsveicu :)
    Nu kāpēc tas Chanel ir tik addictive , visu vienmer vajag he he
    Šis sārtums man nav bijis bet spriežot pēc izskata domaju ka nav mans , jo ir no cietajiem un man tie ne visai jo parasti esmu plekjos un ari shimmer ir par daudz ..
    Milakais Chanel produktus pašlaik man ir pūderis moon light ar shimmer , jā tas ir daudz bet es mikseju kopā ar balto Mary Kay birstošo un man loti loti patik ..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par jaukajiem vārdiem! :)
      Jā, Chanel ar dažiem produktiem ļoti pievelk, piemēram, acu ēnām - neesmu vēl uzrakstījusi atsauksmi, bet man ļoooti patīk - gan toņi, gan dizains, gan tekstūra. :)

      Dzēst