sestdiena, 2014. gada 27. septembris

Lancôme La Base Paupieres Pro 02 Beige Porcelaine

Nespēju vairs iedomāties, kā dzīvotu, ja acu ēnas būtu jāklāj bez bāzes. Pusotru gadu lietojot acu ēnu bāzes, saprotu, ka šis produkts manā kosmētikas maciņā ir uz palikšanu.
Līdz šim brīdim esmu izmēģinājusi trīs bāzes - Avon, Artdeco un Lancome. Ja visas saliktu kopā - iznāktu ideāls produkts.



Kad beidzās mana Artdeco acu ēnu bāze, zināju, ka nākamo mēģināšu no selektīvās kosmētikas piedāvājuma. Biju noskatījusi Dior bāzi, taču tā likās ļoti cieta, kā arī konsultante to neieteica. Izvēlējos Lancome, jo atcerējos, ka šim zīmolam samērā nesen parādījās jaunas acu ēnu bāzes. 


Šķiet, ka apcerēt iepakojumu ir lieki - klasiskā Lancome sudraba kastīte un stikla iepakojums ar melnu vāciņu, uz kura attēlots Lancome simbols - roze. Ļoti patīk šāda iepakojuma bāzes, tūbiņas nevaru ciest un tās liekas neērtas lietošanā.

Lancome La Base Paupieres Pro ir maiga krēmveida bāze ar mirdzumu, kas klājas viegli un piedod plakstiņiem zeltainu nokrāsu. Iespējams, ka šo bāzi var lietot arī kā krēmveida acu ēnas. Man ieteica toni 02 Beige Porcelaine, jo tas esot ejošākais tonis no Latvijā pieejamajiem. Pēc tekstūras interesants likās arī 03 Nude, bez spīduma un ar citādāku tekstūru, iespējams, ka kādreiz pamēģināšu.

Acu ēnu bāze iztur darba dienu, tomēr es vēlētos nedaudz labāku noturību. Atceroties 2012.gada karsto vasaru, kad lietoju Avon bāzi, darba dienās, kad bija skriešana no agra rīta līdz vēlam vakaram, tā izturēja ļoti daudz - ēnas nebija izkustējušās ne no vietas. 

Šobrīd Lancome La Base Paupieres lietoju kopā ar Chanel Les 4 Ombres acu ēnām tonī 214 Tisse Mademoiselle, citu ēnu un bāzes saderību neesmu vēl pārbaudījusi.


Ja iepriekš Lancome man šķita diezgan garlaicīgs zīmols, tad šobrīd, izmēģinot gan tonālo krēmu, smaržas un acu ēnu bāzi, man sāk iepatikties klasika.

Kur nopirkt: Stockmann, Kristiana, Douglas
Cik maksā: 26€
Vērtējums: 7/10

Arī Elīnai no bloga Bubelle patīk šī bāze.

6 komentāri:

  1. Jā, šī bāze man ļoti patīk - lietoju katru dienu. Gan kā bāzi, gan citreiz kā vienīgo produktu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā izskatās - ātri izbeigsies? Artdeco man izlietojās kādos 10 mēnešos.

      Dzēst
    2. Nepilnos piecos mēnešos esmu izlietojusi pusi produkta. Domāju, ka pietiks visiem 10 mēnešiem :)

      Dzēst
  2. Izskatās kā ideāls tonis bāzei. vismaz labi, ka nav spīdumi klāt kā Artdeco :)

    AtbildētDzēst
  3. Pagaidām labākais manā skatījumā ir Urban Decay Primer Potion, tikko izmēģināju Benefit Stay dont stray un arī laba, bet man ir mini iepakojuma, dzirdēju, ka pilnvērtīgai versijai ir nekam nederīgs iepakojums.

    AtbildētDzēst