pirmdiena, 2015. gada 11. maijs

Garšīgākais no zieķiem - Dzintars Spa Premium barojošs ķermeņa jogurts mango un mellenes

Dzintars Spa Premium ķermeņa un matu kopšanas līnija ir salīdzinoši jaunums kosmētikas plauktos. Smaržīgas dušas želejas, losjoni, jogurti un sviesti ķermeņa mitrināšanai, šampūni un matu maskas, kā arī eļļas ķermeņa kopšanai.

Diezgan ilgi pavadīju laiku pie Spa Premium plaukta, lai izvēlētos tīkamāko aromātu un tekstūru jaunam ķermeņa mitrinātājam. Pieejami vairāki kārdinoši aromāti - mango un mellenes, persiks, greipfrūts, arbūzs un kokosrieksts ar vaniļu. Es, protams, izvēlējos melleņu našķi.


Dzintars Premium Spa Laura Mars Paris barojošs ķermeņa jogurts mango un mellenes satur dabisko jogurtu, kakao sviestu un makadāmijas eļļu. Tas paredzēts, lai labi barotu un mitrinātu ādu, padarītu to mīkstu un maigu, kā arī lai piešķirtu ķermeņim spilgtu eksotisku nogatavojušos mango un sulīgu savvaļas melleņu aromātu.


Par Dzintars iepakojumiem esmu izteikusies jau agrāk - man tie nepatīk un liekas diezgan senili. Tomēr šis jogurts pildīts parocīgā bundulītī, iepakojums ir ērts un funkcionāls, tāpēc mīnusa punktus par dizainu šoreiz nost neņemšu. Jogurts pie pircēja dodas kartona kārbā ar informatīviem uzrakstiem angļu, franču un kādā no arābu zemju valodām. 


Jogurts ir ļoti patīkams un maigs, tas ātri iesūcas ādā un lieliski to mitrina. Smarža ir salda, drīzāk līdzinās melleņu desertam. Aromāts uz ķermeņa un palagiem saglabājas ļoti ilgi. Esmu sajūsmā par to, cik lieliski jogurts klājas uz ādas un cik ātri iesūcas, nepadarot to lipīgu. Varētu teikt, ka šim jogurtam piemīt perfekta ķermeņa zieķa konsistence. 
Īpaša piezīme saldumu mīļiem - ja šo jogurtu pagaršo, nekas slikts nenotiek. Esmu ar mēles galu pieskārusies rokai, kad tikko uzklāts jogurts - tas ir patiešām salds un garšīgs. Protams, tas nav paredzēts, lai ēstu karotēm.


Noteikti vēlos izmēģināt arī citus piedāvātos aromātus, vasarai laikam vislabāk derēs arbūzs un greipfrūts.

Kur nopirkt: Dzintars veikali
Cik maksā: 14€
Vērtējums: 8/10

Vai izvēlaties Dzintars ķermeņa kopšanas produktus? Kādas domas par jauno Spa Premium līniju?

Par Dzintars Spa Premium produktiem varat palasīt arī Kamilas un Katrīnas blogos.

8 komentāri:

  1. es stāvēju pie stenda arī ilgu laiku, bet tā arī beigās nespēju izvēlēties. :D Mani ožas receptori kļuvuši visai jocīgi - vienu dienu patīk, otru dienu vairs nē. :D

    AtbildētDzēst
  2. Es nopirku to violeto ar pumpīti! Dzintarā mani sazieķēja ļoti laipnā kundze, parasti man nepatīk iet tur (Jelgavā) jo tādas vecas un īgnas dāmas strādā! Sašminķēja, pat pēc roku mazgāšanām jauki smaržoja!! Kaut kad drīz jāsāk lietot, kamēr vēl nekūst nost :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Haha, es tieši Latvijā esot pasēdēju pretim Jelgavas Dzintara veikalam, gandrīz iegāju, bet tāda drūma izskatā pārdevēja mani atbaidīja un tā arī neiegāju.

      Dzēst
  3. Es arī nesen nopirku tieši šo - ļoti patīk. Biju sajūsmā par John Masters Organics ķermeņa krēmu, bet šis, šķiet, man patīk pat labāk. Nu, ļoti - gan smarža, kan tekstūra, viss :)

    AtbildētDzēst
  4. Nesaņēmos aizčāpot, kad bija izdevīgais piedāvājums, bet atsauksmes tik labas, ka būs vien kādu dienu jāpaskatās, kāds piedāvājums un tā. Mani vairāk uztrauc tie aromātu, jo šitā iegrābos ar Stenderu - patika tas greipfrūtu aromāts un vienā dienā piegriezās, tā, ka vairs nespēju lietot.Tagad stāv jau labu laiku neaiztikts. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Stendera greipfrūta jogurta aromāts ir citādāks nekā skrubim un zefīram, tas gan. Man arī īpaši nepatika, bet izzieķelēju visu bundžu, jo patika ātrā iesūkšanās un labā mitrināšana. Gribu pamēģināt arī Stendera losjonus, tādi vasarīgi un saulaini aromāti.

      Dzēst
  5. Man patīk, ka saki īsts jogurts.... domāju - varētu paņemt jogurtu, to sviestu un eļļu samiksēt un zieķēt, :) .... noteikti gribētu izpētīt, bet vienmēr pēc olīveļļas, avokado vai kokosriekst eļļas lietošanas, uzķeroties uz kādu mega produktu, vienmēr atgriežos atpakaļ poe savām eļļām.... sen nekas nebija pirkts un tad safanojos par soap and glory un, kur tas tagad ir? Mētājas kkur... man sajūtas, ka tā man būtu ar visu...bet interesanti... tik ko tas tik košā krāsā....

    AtbildētDzēst