ceturtdiena, 2015. gada 7. maijs

Matrix Biolage Styling līnija

Neesmu matu veidošanas entuziaste, man pastāv divas frizūras - taisni mati un saverģelēta cope.
Varbūt vienu reizi gadā mati tiek ielokoti. Arī matu kopšanas līdzekļos esmu ļoti konservatīva - šampūns, kondicionieris vai maska un kaut kas, ko ieklāt matos pēc to mazgāšanas (serums vai eļļa). Visādi matu krēmi, dažāda veida lakas, putas, vaski utt. man ir diezgan svešas lietas.

Tomēr visam pienāk pirmā reize. Manā īpašumā nonāca jaunie Matrix Biolage Styling matu veidošanas līdzekļi ar zilo agavi.

Biolage Styling matu veidošanas produkti ir bagātināti ar dabīgu matu veidošanas līdzekli, kam piemīt divkārša iedarbība - ar zilo agavi.
Zilā agave ir koncentrēta ar savstarpēji saistītiem cukuriem noturīgai fiksācijai, tā vienlaikus bagātīgi satur barības vielas. Kopjošie sastāvi respektē matu viengabalainību, neiesaistoties kompromisos ar fiksāciju.

Biolage. Radot matu sakārtojumus, kam patīkami pieskarties un kas izskatās dabiski. Nebojā. Nesausina. Nepadara patus blāvus. 
Ar šādu saukli sevi piesaka jaunie līdzekļi.


Curl Defining eliksīrs (125ml) paredzēts cirtainiem matiem, sniedz noturīgu cirtainu matu kontroli, lai radītu skaisti mirdzošas matu cirtas. Produktam ir vidēji stipra fiksācija. Produkts jāiestrādā tīros, mitros matos.
Styling Gelee matu želeja (500ml) ir universāla matu želeja, kas ideāli piemērota visiem matu tipiem, lai piešķirtu tiem apjomu, spīdumu un kontroli. Želejai piemīt stipra fiksācija.
Hydro Foaming Styler matu putas (250ml) ir kondicionējošas putas, kas nodrošina vidēju fiksāciju, lai piešķirtu apjomu un dabisku kustību jebkuram matu sakārtojumam. 


Matrix Biolage Styling Smoothin Shine Milk (250ml) ir lietotākais produkts no Biolage Styling līnijas. Viegls izsmidzināmais līdzeklis, kas nogludina matus un piešķir tiem spīdumu. 
Parasti šādus līdzekļus nelietoju, jo domāju, ka tie ātrāk satauko matus un neko diži nepalīdz - kļūdījos. Sāku lietot šo līdzekli un patiešām - mati pēc žāvēšanas palika gludāki un spīdīgāki. Biju aizmirsusi vienu reizi iepūst, brīnījos, kāpēc mati ir pūkaini. Maniem garajiem matiem pietiek ar četriem pūtieniem (matu vidusdaļā). Šobrīd nelietoju ne eļļas, ne serumus, tāpēc nevaru spriest, kā šis sprejs iedarbojas kopā ar kādu citu līdzekli. Kā pamata matu kopšanas līdzekļus šobrīd izmantoju Matrix Biolage Volumebloom šampūnu un kondicionieri. 


Kur nopirkt: Kolonna, profesionālās matu kosmētikas veikali,
internets
Cik maksā: ~15€ par vienību
Vērtējums: Smoothing Shine pieniņš 8/10

Kādus matu veidošanas līdzekļus esat iecienījušas?

2 komentāri:

  1. Tas Shine Milk izklausās dikti labs :) Vēl arī putas ieinteresēja.

    AtbildētDzēst
  2. Es nekad iepriekš neesmu mēģinājusi Matrix matu kopšanas produktus, taču vēlos pamēģināt Smoothing Shine pieniņu. Itkā mati nesen, burtiski pirms mēneša, apgriezti un uzfrišināti, taču tiem trūkst dzīvības un mirdzuma, pagaidām neviens no mājā esošajiem līdzekļiem nepalīdz.

    Nevaru saņemties uzrakstīt atsauksmi, taču viens no maniem iecienītākajiem matu veidošanas līdzekļiem ir Schwarzkopf Got2b Rise 'n Shine matu laka. :)

    AtbildētDzēst