trešdiena, 2016. gada 2. marts

Izlietots februārī

Bez gariem ievadiem - februāra tukšo produktu groziņš.



Artistry Hydra-V mitrinoša maska - sejas maska-"palags". Diezgan šķidra un sākumā gļotaina, bet pēc minūtēm piecpadsmit, viss smuki sasūcas ādā un seja tāda forša, gluda un labi mitrināta.

Batiste Tropical sausais šampūns - jā, Batiste ir pagaidām vislabākais sausais šampūns, kādu esmu lietojusi.

Stenders meža ogu vannas bumba - patīk Stendera bumbas vannai, šī arī bija forša.

Lush Salted Coconut roku skrubis - iespējams, ka atsevišķš skrubis rokām ir izšķērdība, bet man ļoti patika. Šobrīd lietoju roku/pēdu skrubi no Avon Planet Spa sērijas, arī nav ne vainas.

The Body Shop Frosted Cranberry ķermeņa sviests - svaigi smaržojošs ķermeņa sviests, apsveru iespēju nopirkt lielo iepakojumu, kad atkal parādīsies svētku kolekcijas.

Garnier micelārais ūdens - komentāri lieki, lielisks produkts.

Baylis&Harding Boudoir Black Orchid vannas putas - jauka smarža, putaina vanna, mini iepakojums no dāvanu komplekta.
 
John Frieda Full Repair šampūns - patika, labs šampūns. Lietoju ar citiem kondicionieriem, tagad kondicionieri lietoju ar citiem šampūniem. Būs jāizmēģina arī līnija apjomam. Ja meklējat šampūnu bojātiem matiem, patiešām iesaku šo.

L'Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium kondicionieris - drīzāk pieniņšm, nevis kondicionieris, es gribētu ko biezāku. Bet tā - diezgan parasts, to pašu uzdevumu spēj paveikt arī lētāki līdzekļi.

Chanel Rouge Coco Baume lūpu balzams - "izjemais" lūpu balzams, lūpas mitrināja viduvēji, bet smuks ietvars. Atkārtots pirkums nebūs.

Lancome Grandiose tuša - pazuda tas puļkītis, kas "dozē" tušu. Neprasiet, kā, pati joprojām nesaprotu, mistika. Tuša diezgan pilna, ārā vēl nemetīšu, varbūt atradīšu kādu risinājumu. Vai puļķi.

Essence Stay Natural konsīleris - ļoti labs, izlietoti jau neskaitāmi iepakojumi. Par tādu cenu grēks nepamēģināt.

Dior Creme Abricot nagu un kutikulu krēms - patīkama smarža, jauks iepakojums. Kopumā labs produkts, bet tagad pamēģināšu ko citu, piemēram, TBS mandeļu krēmu rokām un nagiem vai Kinetics vīnogu nagu serumu.

Paraudziņi
Macadamia šampūns un maska (vai balzams) - šampūns vienai reizei, īsti saprast neko nevarēja, maska - divām. Arī nekas īpašs. Iespējams, vajadzīgs laiks, lai iedraudzētos.
Madara Moon Flower tonējošais fluīds - tomēr vairāk piemērots vasarai.
L'Occitane mandeļu piena koncentrāts - šis ir kaut kas dievīgs. Priecājos par katru paraudziņu, jo pilnā cena liek raudāt.


Kas paticis un kas nepaticis, kas lietots, bet ko vēlētos izmēģināt?
Jautājums priekšdienām - vai interesētu arī jaunumu raksts - kas nopirkts un atsūtīts izmēģināšanai?

6 komentāri:

  1. es nepārstāšu brīnīties par to, cik daudz citas meitenes var izlietot :D man pa šo mēnesi ir 6 tukši produkti un tas jau ir rekords! par savējiem blogā uzrakstīju:)

    laikam, būs jāmēģina John Frieda Full Repair serija, solījumi ir forši un arī atsauksmes esmu dzirdējusi tikai labas!:)

    un jā, man patiktu raksti par pirkumiem:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Daudz kas lietojas jau vairāk kā pusgadu, tāpēc savācas tāda kaudzīte. :)

      Dzēst
  2. Pārsvarā redzu kosmētiku un skaistumkopšanas līdzekļus no vietējiem veikaliem. Vai esi domājusi izmēģināt arī kādus brendus, kurus LV dabūt nevar, bet tikai no internetveikaliem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man īsti nepatīk gaidīt sūtījumus, patīk aptaustīt, pasmaržot un nopirkt uzreiz. No zīmoliem, kas nav pieejami pie mums, man interesētu Origins un Soap&Glory kopjošā kosmētika. Dekoratīvā kosmētika mani īsti neinteresē, visu, kas nepieciešams, var nopirkt tepat. Varbūt vienīgi gribētu kaut ko no TF un by Terry.

      Dzēst