trešdiena, 2014. gada 12. novembris

Mossa attīrošs micelārais ūdens un intensīvi mitrinošs vitamīnu dienas krēms

Zīmols Mossa rudenī nāk klajā ar diviem jauniem produktiem - micelāro ūdeni (šķiet, ka pirmais micelārais ūdens no pašmāju ražotājiem) un intensīvi mitrinošu vitamīnu dienas krēmu visiem ādas tipiem/izslāpušai ādai.

100% ogu enerģija Tavai ādai!


Attīrošs micelārais ūdens ar avenes vitamīniem un hialuronskābi ir piemērots visiem ādas tipiem, tas pilda trīskāršu funkciju - attīra ādu, noņem dekoratīvo kosmētiku un tonizē. Micelārais ūdens ir viegls, nav lipīgs, tomēr kosmētiku (no acīm) tas nenoņem pilnīgi. No sākuma šķiet, ka tušu (lietoju tikai vienu - YSL BabyDoll), ēnas un zīmuli noņem labi, tomēr pēc notīrīšanas apakšējie plakstiņi ir kā pandai. Līdzīgi man bija ar Eveline micelāro ūdeni - tušu noņem perfekti, bet pandas acis atstāj.
Mossa micelārajam ūdenim esmu atradusi pielietojumu kā tonikam - no rītiem seju nomazgāju ar Mossa jāņogu krēmputām un pēc tam tonizēju ar šo micelāro ūdeni. Neapgalvošu, ka produkts smaržo pēc avenēm, smarža nav uzkrītoša un tā man netraucē.

Intensīvi mitrinošais vitamīnu dienas krēms visiem ādas tipiem/izslāpušai ādai ir īsts vitamīnu kokteilis ādas veselīgam mirdzumam un labsajūtai.
Dienas krēma galvenie komponenti ir smiltsērkšķis + avene, multivitamīni un hialuronskābe.

*hialuronskābe aizpilda sausuma radītās krunciņas un paaugstina ādas mitruma līmeni;
*dabiskās eļļas aizsargā no mitruma zaudēšanas;
*vitamīns C stimulē kolagēna sintēzi, novēršot grumbu veidošanos un uzlabojot ādas tekstūru;
*antioksidanti veicina ādas atjaunošanos un tvirtumu;
*ogu vitamīni uzmundrina šūnas, lai āda būtu mirdzošāka.

Jau ilgi meklēju sejas krēmu, kas apvienotu visas manas prasības - viegla tekstūra, ātri iesūcas ādā, labi mitrina, neatstāj taukainu kārtiņu, parocīgs iepakojums ar dozatoru, neuzkrītoša smarža un pieņemama cena.
Šķiet, ka mana un Mossa aveņu-smiltsērkšķu sejas krēma satikšanās bija liktenīga, jo esmu patiesi iemīlējusies. Produkts ļoti viegli klājas, ātri iesūcas, āda pēc tā lietošanas nav lipīga. Tekstūra ir pavisam viegla, šķiet, nedaudz līdzīga serumam un pieniņam. Āda pēc krēma lietošanas ir maiga, gluda un labi mitrināta. Ceru, ka šis ir sākums skaistai un ilgai draudzībai.



Esmu ar visām četrām ķepām par Latvijā ražotiem produktiem. Lietoju arī Mossa nakts krēmu, lielisks, mitrinošs produkts. Mamma, ilggadēja Madara fane, arī atzinīgi vērtē Mossa produkciju. Piebildīšu arī to, ka visiem Mossa produktiem ir ECOCERT sertifikāts.

Kur nopirkt: Drogas
Cik maksā: micelārais ūdens 10,95€, dienas krēms 15,95€
Vērtējums: micelārais ūdens 6/10, dienas krēms 9/10


Ja nu mans viedoklis jūs nepārliecināja, vēl dažas atsauksmes par Mossa rudens jaunumiem:

10 comments:

  1. Par dienas krēmu paceļu rociņas un piebalsoju - patīk! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Krēms foršs, ceru, ka pavasarī un vasarā arī man patiks. :)

      Dzēst
  2. Laikam tomēr būs jādod vēl viena iespēja kremam. No testera kka likās, ka slikti iesūcas un pārāk spēcīgi smaržo.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es esmu diezgan piekasīga sejas krēmiem, bet šis izturēja pārbaudi. :)

      Dzēst
  3. Man ir tā, ka par Madaru neesmu sajūsmā, līdz šim nekas nav iepaticies. Bet Mossu varbūt jāpamēģina, mani drusku aizķēra (pozitīvā ziņā), ka varbūt tomēr jālieto Latvijas prece. :)

    AtbildētDzēst
  4. Ambersense pirmajiem no LV bija micelārais, un izklausās ka šis ir tāds pats, man patika Ambersense, bet kad atklāju, ka citi micelārie daudz labāk nomazgā visu, metu mieru, jo arī manuprāt padārgs priekš puses darba, ja tev pēctam vēl acis jātīra ar kaut ko.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man tāds pats viedoklis. Nivea micelārais ūdens šobrīd manas vēlmes un vajadzības apmierina pilnībā. ;)

      Dzēst
  5. Manai kombinētais šis kre'ms nu tā...Mitrina labi, bet ātri seja sāk spīdēt kā pankūka :)

    AtbildētDzēst
  6. Manas domas pilnībā saskan ar Tavējām. Micelāro ūdeni ikdienā lietoju kā toniku, jo savās funkcijās galīgi nespēj pārspēt Nivea, bet sejas krēms ir fantastisks!

    AtbildētDzēst