sestdiena, 2014. gada 8. novembris

Rudens izvēle - oktobris

Dažas lietas, kas sildīja sirdi oktobrī. Ne tikai zieķējamas, bet arī dzeramas un baudāmas.


Stenders sojas vaska svece RELAX, ko konfiscēju mammai. Pusotra gada laikā mana smaržu pasaule ir mainījusies, tagad manam degunam patīk tādi aromāti, kas agrāk lika riebumā novērsties. Svece nopērkama Stenders veikalā, cena ap 13€.

MiLOMiLL parfimētas ziepes ar smiltsērkšķu un brūnā cukura aromātu ir zīmola Madara pagājušā gada jaunums. Kolekcijā ietilpst 10 unikālas ziepes (ziedu, augļu un gardēžu sērija), skaists produkts, katra ziepju kastīte ir kā mākslas darbs, zīmējumu autore ir Kristīne Luīze Avotiņa, kā arī šīs ziepes iekļuvas žurnāla "Pastaiga" 2013.gada topā. Ziepes var iegādāties Stockmann un Madara veikalos, cena 5€.

Бархатные Ручки roku krēms ar makadāmijas riekstu eļļu smaržo fantastiski un lieliski mitrina roku ādu. Mans šī rudens roku krēmu favorīts. Nopērkams Drogās, cena ar atlaidi ap 2€.

Hermes Jour d'Hermes Absolu smaržu paraudziņš - iemīlējos. Noteikti sekos arī pilnizmēra pudelīte. Paraudziņš klāt bija novembra žurnālam "Pastaiga".

The Body Shop kokosriekstu našķi - lūpu sviests un roku krēms - ir manas rokassomiņas iedzīvotāji. Lūpu sviests patīkami smaržo, garšo un labi mitrina sausās lūpas, bet roku krēmam ir fantastiska tekstūra, labs tilpums un parocīgs iepakojums (plastmasa, ne metāls). Abi zieķi nopērkami The Body Shop veikalā, lūpu sviests 8.50€, roku krēms 6.40€.

Spilgtām lūpām YSL Rouge Volupte Shine #5 Fuchsia in Excess un Dior Addict Fluid Stick #575 Wonderland. Nopērkami Stockmann, Douglas, Kristiana, cena no 34 līdz 37€.

Nagu lakas no pagājušā gada L'Oreal Privee kolekcijas Eva's Nude un Freida's nude, kā arī šī rudens Artdeco Majestic Beauty #699 Mahogany visbiežāk lakotās oktobrī. Artdeco laku var nopirkt veikalos Drogas un Douglas (cena 9€), bet L'Oreal lakas, šķiet, ka bija limitētā kolekcija.

Oktobra izteikts favorīts bija un ir joprojām - kafija ar pienu un kanēli. Fantastiska garša, noteikti iesaku.
No tējām - SebaSTea Luxury Leaves Traveller kolekcijas Ķīnas zaļā tēja.

Pati gatavoju ļoti reti, bet kulinārijas un gatavošanas šovus man skatīties patīk ļoti. Esmu iemīļojusi Gatavo 3 un Sirmais. Kulta ēdieni.
Brīvajos brīžos smīdina Интерны jaunā sezona.




Neliels ieskats arī oktobra beigu/novembra sākuma jaunumos un pirkumos.


Jaunumi no Madara un Mossa - Superseed Radiant Energy sejas eļļa, dienas krēms un micelārais ūdens. Pabiju arī TBS veikalā, kur iegādājos, manuprāt, labāko izgaismojošo līdzekli acīm un šokolādes dušas krēmu (gribēju arī Stenders vaniļas-šokolādes losjonu, bet man noteikti apšķebinās, pietiks ar šokolādi dušā), pirkumiem klāt dabūju Glazed Apple (cukurotais ābols) sviestkrēmu, smarža ir lieliska. Tālāk ilgi kārotās Dior Addict smaržas un YSL Le Teint Encre de Peau tonālais krēms-ūdentiņš.


Kur nu bez mazā palīga Pru, kas ielīdis kadrā un arī vēlas izmēģināt zieķus. :)

Kāds bijis jūsu oktobris? Ir kas mēģināts no manis izvēlētajām skaistumlietiņām?

14 comments:

  1. Tik daudz visādu labumu :) Kaut arī neigādājos, tomēr man arī łoti iepatikās cukurotā ābola aromāts. Gaidīšu atsauksmi par Madaras ełłu :)

    AtbildētDzēst
  2. Tas cukurotas ābols noteikti superīgi smaržo. redzēju, ka kolekcija jau veikalos, bet nesaņēmos, lai ietu un smaržotu :( Forši, visādi jaunumi! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jaunumu daudz, vietas maz. :) jūtu, ka vajag piebremzēt.

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. Mana vājība ir franču buldogs, šis ir māsīcas blēņdaris. :)

      Dzēst
  4. Smarža man ne ļoti, es pamēģināju, nav manā gaumē. Ziepītes man ir ar magnoliju, turu veļiņas nodalījumā, bet būs vien jāizlieto pēctam rokām!
    Vairs arī neko neesmu no tava piedāvājuma lietojusi, tik Mossa testerīti, patika tikai konsistence, diemžēl. Manā kontā ir ojjj cik daudz 3 eucerin dušas eļļas un lūpu balzams, roku krēms, un vēl daudz daudz štruntu, kā arī šodien biju Eurokos, LT, tiešām vajadzētu piebremzēt!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī ziepes ilgi turēju kumodē, tad izdomāju, ka nav ko laist zudumā. :)
      Man drīz vairs nebūs vietas, kur krāmēt visus savus labumus, palēnām izdāļāju lieko. :)

      Dzēst
  5. smuki! un jauks suņuks :D

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  6. Žēl, ka Pruša ir puika, mums sanāktu vareni kucēni! :D

    Man patīk favorītu raksti un siltie toņi, īpaši rudenī! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prūsis vēl maziņš, bet nākotni viņam nesola diez ko ražīgu. :D

      Jā, mēģināju noķert, šķiet, pēdējo rudens saulīti. :)

      Dzēst
  7. Pru tik smuks! Izskatās, ka Tev Ziemīši atbraukuši ātrāk, tik daudz visa kā. :)

    AtbildētDzēst
  8. Izlasīju un sagribēju šokolādes dušas krēmu - pēdējā laikā velk uz "ēdamajiem" vannas produktiem :)
    Un YLS lūpukrāsa ir manā whishlist jau ilgi ilgi- kā tādu skaistumu var negribēt :)

    AtbildētDzēst
  9. Skaisti pirkumi un favorīti ! Man vēljoprojām pie sirds ierastās skaistumlietas , un vel + chanel blusher , Sakuma likas parak viegls bet ne , tomēr labs un rožu aromāts ari skaists , man parasti rožu aroma ne visai bet šeit tāds gaisīgs un maigs..

    Iesaku melno teju ar pienu un kardamonu , ir īpašs vārīšanas process , ja interese padalīšos :)

    AtbildētDzēst