piektdiena, 2015. gada 14. augusts

Aussie Mega Instant šampūns un kondicionieris

Ja nebūtu skaistumkopšanas blogu, es laikam tā arī nekad neuzzinātu neko par Aussie matu kopšanas līdzekļiem. Ļoti slavēti, īpaši 3 Minutes Miracle Reconstructor. Kad man piedāvāja izmēģināt Aussie, izvēlējos šampūnu un kondicionieri ikdienas lietošanai. Brīnumu balzamu atstāšu vēlākam laikam, kaut gan no dažām dāmām esmu dzirdējusi, ka nemaz tik lielā sajūsmā neesot. Bet par to vēlāk.


Aussie Mega matu kopšanas produkti paredzēti ikdienas lietošanai, tie satur maģiskā Austrālijas auga Anigozanthos Flavidus ekstraktu. Ražotājs sola, ka šampūns un kondicionieris attīra matus, nepadarot tos smagnējus un dāvās tiem brīnišķīgu elastību. Mati kļūs apbrīnojami mīksti un mirdzoši.


Aussie Mega šampūns (300ml) ir želejveida, smaržo pēc saldiem augļiem. Šampūns labi attīra galvas ādu un nekairina to. Tas labi puto, pēc skalošanas mati nav cieti.

Aussie Mega Instant kondicionieris (250ml) ir diezgan biezs, tomēr pildīts ļoti neparocīgā pudelē. Man labāk patīk tūbiņas. Kondicioniera tilpums ir par 50ml mazāks nekā šampūnam, tas labi, jo matus mazgāju divreiz. Kondicionieris labi pilda savu uzdevumu - mati pēc skalošanas paliek mīksti, gludi un ļoti viegli izķemmējami.

Parasti matu kopšanas līdzekļi ikdienai, brīnumus negaidiet. Mati smuki smaržos un, lietojot Aussie Mega Instant kopā ar kādu labo matu eļļu, rezultāts būs labs. Iespējams, ka līdz galam nespēju būt objektīva, jo šo līniju miksēju kopā vēl ar diviem šampūniem un trīs kondicionieriem, tāpēc nezinu, kāds matu stāvoklis būtu lietojot tikai Mega Instant. Vienīgo negatīvo iezīmi, ko novēroju - mati paliek pūkaināki.

Noteikti uzslavas par to, ka Aussie var nopirkt tepat Latvijā, vairs nav jāpasūta no ārzemju mājaslapām vai jāstūķē čemodānā.
Katrā gadījumā, matu kopšanas fanēm iesaku pamēģināt tieši intereses pēc, bet pati ziemai esmu pieskatījusi Miracle Moist šampūnu un jau augstāk minēto 3 minūšu brīnummasku.

Kur nopirkt: Drogas
Cik maksā: 6.99€
Vērtējums: 7/10

Kā jums patīk Aussie?
*Paldies Drogas Latvija par iespēju izmēģināt produktus.

4 komentāri:

  1. Es lietoju Mate Color sēriju krāsotiem matiem un par to pirmie iespaidi labi. Es laikam būšu tajā bariņā, kas slavē to 3 minūšu brīnumu, jo es tādu produktu jau esmu lietoju tikai no cita zīmola, kuru arī loti slavēju, bet atsauksme sekos, jo jāpamēģina vēl tak šampūns ar kondicionieri arī. Atceros, ka Aussie vēl bija Mikroshop veikalā, bet nekad īsti nebija griba pirkt. Tagad pārbaudīsim vai ir tik varens kā slavē. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No ātrajām maskām un pastiprinātas iedarbības balzamiem man patīk arī Garnier Fructis Goodbye Damage. :)

      Dzēst
  2. Es esmu par Miracle Moist sēriju! :D Ik pēc pāris mēnešiem iegādājos atkārtoti. :)

    AtbildētDzēst