piektdiena, 2015. gada 4. septembris

Atvadoties no vasaras - augusts

Dzestrs gaiss, pledi, silta krūze kafijas vai tējas, lakati un skaisti toņi... Rudens ir klāt.
Augusts bijis notikumiem pilns, lūk, daži mani augusta mirkļi.

Augusta mīluļi


Pusi vasaras smaržojos ar Chanel Chance Eau Vive - skaists atspirdzinājums, kopš nopirku, citas lietojusi neesmu. Jauka ikdienas izvēle, Chanel fanēm patiks. (Stockmann, 75€/50ml)
Lancome Hypnose Doll Eyes tušas miniatūra mani pārliecināja, ka vajag uz laiku šķirties no YSL Babydoll tušas. Šī skropstas patiešām padara skaistas un mani pārliecināja, ka Lancome tušām jādod vēl viena iespēja.
Maybelline Browdrama ir kā mazs izmēģinājums uzacu tušai/vaskam, vēlos YSL uzacu jaunumu. Uzacu tuša ir jauka, tonis nav ne pārāk gaišs, ne tumšs, tomēr mani mazliet traucē apaļā birstīte. (Drogas, ar atlaidi ap 4€)
Stenders mitrinošā želeja - ļoti forša tekstūra, ātri iesūcas un labi mitrina. Ja smarža nebūtu tik intensīva, produkts būtu lielisks. (stenders, ap 24€)

Ikrīta kafiju esmu nomainījusi pret pašu kaltētu piparmētru tēju, garšīgi.
Man ļoti patīk visādi smaržu maisiņi, ko likt atvilktnēs. Pirms dažiem gadiem man bija Stenders sajūtu maisiņš, šobrīd skapī lieku Latgalē darināto greipfrūtu-ingvera sojas vaska aroma maisiņu. Ļoti jauka smarža.



Augustā sākumā piedalījos kāzās gan kā pušķotāja, gan kā viesis. Godīgi teikšu - grūti apvienot visu. Biju jau aizmirsusi, cik grūti ir darboties no agra rīta līdz mičošanai un vēl nākamajā dienā. Līgavai viss patika, tas ir pats svarīgākais. :)



Dārzs lēnām dodas ziemas guļā, pēdējās dārza mellenes un rožu ziedi.


Augusta beigās apmeklēju The Body Shop pasākumu, kur tika prezentētas jaunās līnijas sejas un ķermeņa kopšanai. Pasākums ļoti skaists, iespējams, ka labākais, ko līdz šim biju apmeklējusi. Par produktiem noteikti arī vēlāk pastāstīšu.

Foto: The Body Shop publicitātes foto
Foto: The Body Shop publicitātes foto


Izlietoto produktu sarakstiņš

Garnier micelārais ūdens - liels iepakojums, gandrīz bez aromāta un ļoti labi notīra dekoratīvo kosmētiku. Lietoju jau otro iepakojumu.
Timotei Pure šampūns - gelveida šampūns ar svaigu smaržu. Labi attīrīja galvas ādu, nekairināja to. Diemžēl veikalu plauktos manījusi vairs neesmu.
Stenders maigi attīrošs sejas skurbis "Savvaļas roze" - sejai nederēja, bet rokām patika.
The Body Shop aveņu želejveida skrubis - īsta zapte, ļoti patika. 
Inglot uzacu vasks gaišākajā tonī - otrais vai trešais iepakojums, patīk. Šobrīd lietoju Maybelline uzacu tušu/vasku, bet iespējams, ka atgriezīšos pie šī vaska.
The Body Shop C vitamīna atsvaidzinošs dienas krēms - ļoti, ļoti patika, perfekts krēms vasarai.
Seal VITA kāju un roku krēms - pēc meža smaržojošs krēms pēdām, tiks pirkts atkārtoti.
Avon Foot Works ananāsu sprejs pēdām - esmu nosolījusies vairs nepirkt šī zīmola pēdu sprejus, spirts tajos ir neizturams.
Rituals Magic Touch ķermeņa krēms - ļoti jauki smaržoja, labi iesūcās, noteikti kaut kad būs atkārtots pirkums.


Jaunumu kaste parāda vien to, ka man jāsāk gavēnis. Labumi no Lush un The Body Shop. Matiem - L'Oreal Elvital, Tangle Teezer, Mythic Oil un Planeta Organica. Ķermeņa zieķi no Dzintars, Dove un Avon, paslēpies sejas krēms no Payot. Dekoratīvā kosmētika - YSL tonālais krēms un pārbaudīta vērtība Artdeco acu zīmulis.
Prieks, ka tuvākajā laikā nekas nebeigsies, savas finanses varēs novirzīt citās interesēs. :)


Kāds bijis jūsu augusts?

4 komentāri:

  1. Man laikam katrs mēnesis skrien arvien ātrāk un ātrāk. Arī augusts. Mans tāds foršākais pirkums ir nedēļas plānotājs no Manilla - lai kaut kā sevi iedabūt sliedēs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manillā esot ļoti skaisti plānotāji, es pie sava vēl neesmu tikusi. :) kad būs, ko plānot, arī iegādāšos. :)

      Dzēst
  2. Rusens sāk greznoties un man ar prasās siltāki dzērieni, siltāki apģērbi :) Kāzas sadekorējusi pa skaisto, baigais malacīc :) Prieks, ka patīk Ingot uzacu vasks, man viņš galīgi nederīgs :) UN LUSH jaunumi ir mmmm cik forši :) Man cemme, ka man nav vannas :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vannā eju diezgan reti, bet kad uznāk tas periods, tad sapērkos visu ko un baudu. :)
      Paldies par labajiem vārdiem!

      Dzēst