trešdiena, 2015. gada 30. septembris

Rudens izvēlas - septembris

Pirmais rudens mēnesis pagājis, ceru, ka slapjdraņķis nenāks tik drīz.
Septembrī piedzīvotas daudzas foršas lietas - beidzot biju Valmiermuižā, ļoti skaista vieta ar lielisku virtuvi (gan Rīgā, gan Valmierā), tālāks brauciens bija uz Tartu AHHAA zinātnes centru. Daba, mežs, sēņošana, jauki vakari ar draudzenēm. Lielākais jaunums ir īsais matu griezums - tagad tie sniedzas nedaudz pāri pleciem. Tā kā fotoaparāts ir smags un nav vienmēr pie rokas, mirkļus no septembra var redzēt manā instagram kontā @eli_na.

Kā jau ierasts - septembra mīluļi.



Jo paliek aukstāks, jo vairāk gribas siltumu. Joprojām labi pazīstamās Isle of Wolf sveces. Melnajā svečturī ir rožu aromāts, bet baltajā - baltās tējas un lina. Abas sveces kopā veido ļoti patīkamu aromātu. Nevaru sagaidīt svētku sezonu, kad, es ļoti ceru, šīs sveces būs atkal pārdošanā Madara konceptveikalos. (Šobrīd pieejamas My Pure internetveikalā, cena 17£)

Eļļas sejai - divi dažādi aromāti, divas dažādas iedarbības. Madara Radiant Energy eļļa paredzēta sejai, kas zaudējusi mirdzumu, bet The Body Shop Oils of Life eļļa - sejas ādas atjaunošanai. Madara eļļu galvenokārt miksēju ar krēmu, bet The Body Shop eļļu izmantoju sejas masāžai. (Madara konceptveikals 46, The Body Shop 35€)

Lush Salted Coconut roku skurbis ir mana absolūtā mīlestība. Patīkama smarža un lieliska iedarbība, noteikti iesaku. (Lush, 13.50€)

Nagus rotāja tumšie un sēņu krāsas toņi. Skaistais sarkankoks no pagājušā rudens Artdeco kolekcijas Art Couture Nail Laquer 699 couture mahagony, tumši brūns ar nedaudz sarkanu nokrāsu no L'Oreal Collection Privee (2013.gada kolekcija) Eva's Nude un OPI slavenā sēņu laka Did You 'Ear About Van Gogh? (arī pirkta 2013.gada nagu laku trakumā). Rudens laku man ir kāds pulciņš, jāsāk lakot arī sārtie toņi. (Artdeco var nopirkt Drogās, Douglas un Kristianā, cena ap 9€, L'Oreal laka laikam pieejama vairs nav, bet OPI var iegādāties Stockmann un Oniks Beta veikals, cena ap 9€)


Tukšie trauciņi


Palmolive Feel Good dušas želeja ir mans pēdējā laika favorīts, tik jauka smarža. Puto un ādu attīra labi.
Stenders vīnogu ķermeņa losjons - ļoti patika. Patīkama smarža, ātri iesūcas un padara ādu maigu. 
The Body Shop Virgin Mojito ķermeņa sorbets - atvēsinošs našķis karstajām vasaras dienām.
Aussie MEGA šampūns - želejveida šampūns, labi smaržo un pieklājīgi attīra galvas ādu. Ja no sākuma Aussie Mega matu kopšanas līdzekļi likās nekas īpašs, izlietojot visu, patika.
YSL Le Teint Encre De Peau B30 tonālais krēms - dīvaini, ka šim tonālajam krēmam B30 tonis ir īsta šokolāde, toties Le Teint Touche Eclat B30 tonis tieši laikā. Tonālais krēms-ūdentiņš patiks taukainas sejas ādas īpašniecēm, man uz pieres izcēla sausos pleķīšus.
Mossa intensīvi mitrinošs dienas krēms ar smiltsērkšķi un aveni - interesantākais Mossa sejas krēmos ir tas, ka vasarā man tie galīgi neder, toties aukstajā sezonā ir tieši laikā. Joprojām neizprotu šo fenomenu, jo krēmi nav ne biezi, ne taukaini. Varbūt vēl kādai tā ir?
Nivea 3in1 micelārais ūdens - viens no plaša patēriņa kosmētikas labākajiem micelārajiem ūdentiņiem.
Nivea lūpu sviests ar makadamijas riekstiem un vaniļu - patīkama smarža, laba mitrināšana, bet lietoju tikai mājās, jo jāķeksē ar pirkstiem.
Maybelline Baby Lips Mint Fresh lūpu balzams - domāju, ka babylips bums mani neietekmēs, bet šis lūpu balzams mans ļoti patika.


Jaunumi


Ar sevi ļoti lepojos, jo no kosmētikas līdzekļiem septembrī neesmu pirkusi neko (izņemot mazo Garnier micelāro ūdeni, ko ērti ielikt somiņā nakšņošanas reizēm ne-mājās). Jaunumos ir Artistry jaunā sejas kopšanas līnija Hydra-V. 

Oktobris solās būt lielisks! Lai arī jums tā!

4 komentāri:

  1. Salted Coconut gribu jau kopš izmēģināšanas LUSH veikalā, bet tajā mirklī manu orātu aptumšoja Cafijas maska/skrubis. Noteikti iegādāšos- no-tei-kti :))
    Un sveces- šajos jau diezgan vēsi drimūmajos vakaros- jau ļoti , ļoti prasās Svecītes! :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, Valmiermuiža forša.Laba atmosfēra un veikaliņā (īpaši tajā, kas atrodas Valmiermuižā) var atrast tādas pērles

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pirku tikai dzeramos - zelteri ir nenormāli garšīgi. :)

      Dzēst