otrdiena, 2015. gada 10. novembris

Mossa rudens jaunums - Vitamin Oil Cocktail eļļa sejai

Simpātiskais pašmāju dabīgās kosmētikas zīmols MOSSA šajā rudenī mūs iepazīstina ar jaunu produktu - eļļu sejai. Prieks, ka šobrīd sejas eļļu izvēle ir diezgan plaša - katrs var atrast eļļu savam ādas tipam un vēlmēm, kā arī sejas eļļas vairs nav luksusa prece, tās ir pieejamas dažādās cenu kategorijās. 



Mossa Vitamin Oil Coctail eļļa sejai ir aktīvi atjaunojošs koncentrāts ar desmit spēcīgām augu eļļām un barojošiem avenes un smiltsērkšķa multivitamīniem. Eļļas uzdevums ir atjaunot ādas mirdzumu un mitrumu. Rezultātā sejas āda kļūst maigāka un starojošāka.

Eļļas sastāvā ir desmit spēcīgas augu eļļas - unikāls organiskās avenes un smiltsērkšķu savienojums, jojoba sēklu eļļa, mandeļu, avokado, olīvu, aprikožu, plūmju, prīmulu, mežrozīšu, auzu un tomātu eļļa.


Glīts askētisks iepakojums - eļļa pildīta stikla pudelītē ar pipeti. Vitamin Oil Cocktail smaržo ļoti jauki - nedaudz jūtu citrusu un zālīšu apvienojumu.

Eļļa ādā iesūcas samērā ātri, bet gluži par sauso eļļu to nosaukt nevar. 
Ražotājs iesaka eļļu lietot pirms mitrinātāja vai to sajaukt ar dienas vai nakts krēmu. Es vados pēc sajūtām - vakaros eļļu lieku virs vai zem mitrinātāja vai sajaucu ar krēmu, no rītiem - dažus pilienus piepilinu klāt dienas krēmam. Reizēm veicu sejas masāžu, lieko eļļas daudzumu noslauku ar salveti vai vates plāksni.

Lietojot eļļu gandrīz mēnesi, āda ir palikusi maigāka, kā arī no rītiem vairs nav sausuma sajūtas.
Zemādas pumpas novērojusi neesmu, arī citi ādas nesmukumi nav bijuši, domāju, ka ar šo eļļu man turpināsies skaista draudzība.

Šī ir viena no labākajām sejas eļļām, ko esmu lietojusi, tā noteikti var sacensties ar produktiem, kas maksā daudz dārgāk. Lielisks atradums par labu cenu!


Šobrīd Drogas piedāvā Mossa produkcijai 30% atlaidi, es gribu melleņu dienas krēmu un melleņu toniku.


Kur nopirkt: Drogas
Cena: 14.99€
Vērtējums: 9/10


Esat jau izmēģinājušas Mossa jaunumu? Kā patīk?


*Paldies Mossa par iespēju izmēģināt produktu.

2 komentāri:

  1. Man ļoti patika paraudziņš. Tiesa, izlietoju dekoltē zonai, jo sejai drusku baidos lietot (dēļ negatīvās pieredzes ar citiem tāda veida produktiem), bet iegādāties noteikti gribu :) Plus, aromāts tiešām ļoti patīkams :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī no sākuma biju uzmanīga, bet viss kārtībā. Eļļa patiešām forša!

      Dzēst