pirmdiena, 2016. gada 15. februāris

Skaistākai sejas ādai - The Body Shop Drops Of Youth esences losjons un jaunības krēms

The Body Shop pilnveidojuši Drops Of Youth līniju, radot jaunības krēmu un esences losjonu. Acis priecē jaunais dizains, patiešām eleganti un svaigi.
 
No TBS sejas kopšanas produktiem esmu lietojusi diezgan daudz ko - sildošo sejas masku, alvejas krēmu, kumelīšu attīrošo sviestu un eļļu, Nutriganics jaunības pilienus, E un C vitamīnu krēmus, Oils of Life krēmu un eļļu... Vienvārdsakot, ļoti daudz ko. Līdz šim brīdim vislabākie produkti sejas kopšanai manā skatījumā ir Nutriganics želeja-eļļa sejas attīrīšanai, Drops of Youth jaunības pilieni un C vitamīna sejas krēms.

 

Mēs neesam atraduši jaunības avotu,
 bet, iespējams, esam atraduši dažas lāsītes no tā.
 
 
Pirms kāda laika, redzot ārzemju Instagram profilos šos produktus, jau zināju, ka man noteikti vajag. Man patīk vieglas tekstūras, svaigas smaržas un produkti, kas sola atdzīvināt un uzlabot ādu.
 
 
 
Drops of Youth jaunības esences losjons (160ml) paredzēts pēc ādas attīrīšanas - tāds kā starpposms sejas putām/želejai/krēmveida attīrītājam un sejas krēmam. Āda kļūst maigāka un mitrināta.

Pēc konsistences esences losjons atgādina šķidrākus Drops of Youth jaunības pilienus. Produktu lietot ir pavisam vienkārši - uz vates plāksnītes vai plaukstas uzpilina dažas pilītes un iemasē sejā. Man patīk to darīt ar plaukstu, mēģināju arī vates plāksnīti, bet priekšroku dodu plaukstai. Esences losjons diezgan labi mitrina, iespējams, ka vasarā, ļoti karstās dienās, šo produktu var izmantot arī vienu pašu. Sajūtas uzklājot, atgādināja Drops of Youth serumu, āda izlīdzinās un paliek maiga. Man patīk!
 


Drops of Youth jaunības krēma (50ml) konsistence ir kaut kas starp krēmu, želeju un sorbetu. Krēms ir ļoti viegls, patīkams un ātri iesūcas. Krēma galvenās sastavdaļas, kā norādīts TBS mājas lapā, ir triju augu cilmes šūnu komplekss, kas palīdz atjaunot ādu. Ēdelveiss ir pazīstams ar savu aizsargājošo iedarbību, jūrmalas zilpodzei ir nostiprinošs efekts, bet jūras sparģelis veicina dabīgu ādas atjaunošanos.
Pēc sajūtām krēms ir ļoti patīkams, āda paliek gludāka un pelēkās nokrāsas arī vairs nav. Pozitīvi ir tas, ka krēms nav lipīgs un smags.
 
 
 
 
Ļoti labi produkti, kas manai ādai der perfekti.
Ļubovas atsauksmi par šo līniju var izlasīt šeit.
 
 

Kur nopirkt: The Body Shop
Cik maksā: esences losjons 19€
jaunības krēms 26€
Vērtējums: 9/10
 
 
Esat mēģinājušas kaut ko no jaunajiem produktiem?
 
 
*PR paraugi

2 komentāri: