svētdiena, 2016. gada 6. marts

Sleek MakeUp i-Lust acu ēnu palete The Gold Standard

Sleek MakeUp i-Lust paleti pirmo reizi ieraudzīju Lauras Alksnes Instagram bildē un, protams, man ievajadzējās. Ar paleti sanāca vesela epopeja, paciņa atnāca sabirusi, uzrakstīju klientu servisam un viņi man atsūtīja jaunu paleti. Tiesa gan, veco paleti salaboju, bet jauno uzdāvināju draudzenei.

Bildēs paletē ir perfekti nude toņi, tomēr dzīvē mazliet vīlos. Bet par visu pēc kārtas.
 

Iepakojums - platsmasas palete ar spoguli, diezgan kompakta (manā kosmētikas maciņā ietilpst), apzeltītie burti jau nobružājušies. Komplektā arī ota, ko jau pazaudēju pat neizmēģinot (cik tipiski man). Dizains simpātisks, izmērs arī labs, jo man patīk kosmētiku ņemt līdzi, ar lielizmēra paletēm tas būtu grūtāk izdarāms.
 

Palete sastāv no sešiem toņiem - divi no tiem ir krēmveida. Katram tonim ir savs nosaukums - Laurent, Coco, Margiela, Vera, Louis, Vivienne (no kreisās uz labo).

 
Laurent - plūmju tonis ar šimmeri, uz ādas diezgan švaks un blāvs. Tā kā tumšos toņus neizmantoju, šis paliek neskarts.
 
Coco - bronzīgs/rūsgans tonis, diezgan patīkams un lietojams arī ikdienā.
 
Margiela - krēmveida ēnas, tāds mitra zelta tonis. Pludinās labi, arī pigmentācija diezgan laba. Tomēr ar acu zīmuli sadzīvo slikti. Dzīvē izskatās tumšāk kā bildēs.
 
  



Vera - smuks zelts, mans mīļākais tonis šajā paletē.

Louis - krēmveida ēnas, tonis tāds frosty bēšs ar lieliem mirguļiem iekšā. Uzklāšana zem katras kritikas, šīs ēnas patiešām nesaprotu.

Vivienne - gaišākais paletes tonis, var izmantot kā izgaismotāju un acs iekšējā plakstiņā. Kopā ar Vera toni ļoti smuki izskatās uz acīm.

 
Palete man vairāk nepatīk nekā patīk, izmantojami ir tikai daži toņi un pat tie ne līdz galam patīk. Uzskatu, ka tomēr IR vērts ieguldīt labā (kas bieži vien nozīmē arī - dārgā) acu ēnu paletē vai skaista toņa mono acu ēnās, kas patiešām lietosies.


Kur nopirkt: SleekMakeUp
(šķiet, ka palete bija limitētais izdevums, lapā vairs neredzu)
Cik maksā: ap 12€
Vērtējums: 6/10

 
Kādas budžeta klases nude paletes jums patīk?



11 comments:

  1. Nu budžeta klases noteikti ir jāizceļ MUA - nesen izvilku no plauktiņa, uzklāju un atcerējos, kāpēc man tik ļoti sākumā patika. Protams, pēc tam nāca UD acu ēnu ēra manā galā, tāpēc MUA pametu novārtā, bet sliktas noteikti nav. :)

    AtbildētDzēst
  2. Man ir 4 Sleek paletes un visas ļoti patīk,cēl ir no sleek highlighteru paete kas ar ir jauka, par to cenu :)

    AtbildētDzēst
  3. Jā, par so paleti nebija vienozīmīgas atsauksmes, tāpēc nepirku mēģināt, man ir divas Sleek paletes, katra toņa kvalitāte atškirās, bet par to pārāk neķeru kreņķi ( visu var uzklat ar tap- tap tehniku:D ) protams, man ari būtu škrobe ja šādi izskatītos tik vizuali skaista paletīte..
    Es paņemu viņu krāsaino paleti- bāzi, arī krēmveida produkts, uzvedās līdzigi kā tevis norādītie ( kaut kas viņiem ar to krēmveida konsistences radišanu nav ok).. arī nesaprotu vai var vai nevar vel pieciest, pēc paris lietošanas reizēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. p.s runājot par to kas patīk, man ir kādas 6 MUA paletes, kas tiešām ar savu cenu un matētiem toņiem, kuriem IR pigments ir labas, ka arī forši pludinās ;)
      No Latvijā nopērkamām NYX & Gosh dažas no tām mēdz uzvsties gana labi,kā arī, klājuma ziņā patika kā klājas Max Factor ēnas( jo negaidīju ka būs kas labs).

      Dzēst
    2. Man patika Catrice nude palete, divus toņus izlietoju pilnībā. :)

      Dzēst
  4. Toņi ir ļoti skaisti, lai gan manā praksē tādas līdzīgo toņu paletes nav iedzīvojušās, jo praktiski lietoju kādus 2-3 toņus, nevis visus līdzīgus padsmit :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī lietoju max 3 toņus, tāpēc laikam vislabākais variants ir mono ēnas. :)

      Dzēst
  5. Palete ļoti skaista, tik žēl, ka tiešām daudzi tik neparocīgi toņi, bet laikam nav vēl izgudrota palete, kur visi toņi derētu pilnībā, jo parasti iestumj ne pa tēmu kaut kādu toni, kas tā arī viens tur nīkuļo :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viena no Essence paletēm izskatījās cerīgi, bet es nezinu, kā ar noturību un pigmentāciju.

      Dzēst