otrdiena, 2016. gada 5. aprīlis

Biežāk lietotā dekoratīvā kosmētika



Seja
 
YSL tonālais krēms Le Teint Touche Eclat tonī B30
Šķidrs, izgaismojošs tonālais krēms, kas padara ādu starojošāku. Tieši tas, kas vajadzīgs pēc pelēkās ziemas. Tonālais krēms ir vidēji sedzošs, labi izlīdzina sejas ādas toni un izgaismo nesmukās vietas. Šobrīd iznākusi jauna versija, bet šaubos, vai to pirkšu, tomēr tonālais krēms pilnībā cerības neattaisnoja.
 
Catrice Liquid Camouflage šķidrais konsīleris tonī 020 Light Beige
Par šo konsīleri bija dzirdētas ļoti labas atsauksmes, nolēmu nopirkt un pamēģināt. Un ne velti visi runā, ka konsīleris ir lielisks. Tā patiešām ir! Labi nomaskē pumpas un tumšos lokus. Ērts lietošanā.
 
YSL Touche Eclat izgaismotājs tonī 2
Slavenākais šī zīmola kosmētikas produkts, patiešām labs, skaisti izgaismo ādu ap acīm, tumšie loki arī paliek nemanāmāki. Pārsteidzoši, ka šo produkti lietoju apmēram 9 mēnešus (kopā ar vēl citiem konsīleriem) un tikai tagad tas ir beidzies. Noteikti pirkšu atkārtoti, bet nākamais sarakstā ir mans mīļais TBS Lightening Touch.
 
Guerlain Meteorites pūdera pērlītes tonī 02 Clair
Šo produktu lietoju diezgan reti, man ir arī kompaktā versija (ko izmantoju kā spoguli), bet produkts ir labs. Piešķir sejai veselīgu mirdzumu.
 
Acis
 
Avon acu ēnu bāze
Sen nebiju lietojusi, izrādās, ka pamainījusies formula, šī bāze ir nedaudz šķidrāka par to, kuru lietoju 2013.gadā. Bāze ļoti laba, ēnas notur vieta, patīk daudz labāk par Essence bāzi.
 
Avon True Color acu ēnu palete tonī Mocha Latte
Izrādās, ka arī šādu paleti biju kaut kad nopirkusi un aizmirsusi. Neitrāla palete ikdienai, toņi piezemēti, pārsvarā izmantoju pirmo un trešo toni, ar bāzi pavisam labi. Ja ēnas liek bez bāzes, noturība ir diezgan švaka. Palete ir vidēja, bet tomēr ilgojos pēc pigmentētām un satīna selektīvās kosmētikas ēnām, apsveru iespēju arī par kādu no Naked paletēm.
 
Lancome Ombre Hypnose acu ēnas tonī 102 Sable Enchante
Mono ēnas ļoti labā tonī, kas der gan kā acu ēnas, gan izgaismotājs. Patīk satīna finišs, uzklāt viegli un nebirst. Tomēr ir jūtama starpība - drugstore ēnas vai selektīvās kosmētikas acu ēnas. Dodu priekšroku otrajām.
 
Model Launcher acu zīmulis tonī Sienna (brūns)
Foršs, mīksts acu zīmulis, viegli klājas un ir noturīgs.
 
Maybelline The Colossal Volum' Express skropstu tuša (brūna)
Uzskatu, ka Maybelline ir vienas no labākajām drugstore tušām. Šo lietoju jau diezan ilgi, mana mīļākā gan ir Smoky tuša, bet šī arī it ļoti laba.
 
Maybelline Brow Drama uzacu tuša tonī Dark Blond
Perfekts tonis, pie birstītes gan jāpierod, bet produkts labs. Toņa dēļ pirkšu atkārtoti.
 
Lūpas un smaržas
 
Dior Addict Fluid Stick tonī 575 Wonderland
Par šo toni esmu saņēmusi visvairāk komplimentus, tomēr atkārtošos jau simto reizi - izpildījums ļoti pieklibo. Lipīgs, veļas, plūst gar malām... Bet toņa dēļ pēc ilga laika atkal lietoju un pieciešu visas neērtības.
 
Guerlain La Petite Robe Noire EDT 50ml
Šajā pavasarī mīļākās smaržas, pārējās ir nostumtas malā. Dīvaini, ka rudenī un ziemā nespēju iepūst, sāp galva, bet pavasarī, kad viss plaukst un zied - kā radītas.



10 comments:

  1. Es tai Maybelline Brow Drama nogriezu to bumbuli nost no birstiites un uzreiz ertaka lietosana, jo pats produkts ir labs. :)

    Arta (nevaru no si kompisa ielogoties sava profila)

    AtbildētDzēst
  2. YSL tonālo es sev laikam ka gribu :) Milānā pie draudzenes paprovēju uz sevis un draudzenei uzklāju- bija ļoti forši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es atkal jau ilgi briestu Lancome Teint Miracle, bet vispirms jāizlieto esošie.

      Dzēst
  3. Man gan patīk Brow Drama birstīte, jo tā ir ērta lietošanā (man ir lielas uzacis), bet pats produkts gan liekas bezjēdzīgs. Es neesmu uzacu fane un tušas neizmantoju, bet šo uzdāvināja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no dabas ir ļoti gaišas uzacis, ja nekrāsoju tās ķīmiski vai nelietoju uzacu produktus, pamanīt nevar. :(

      Dzēst
    2. Man ir līdzīgi, patīk birste, bet neko daudz tas produkts nedod - pavisam minimālu toni un varbūt sakārtojumu.. Bet tāpat nākas piekrāsot vēl ar kaut ko.. :)

      Dzēst
  4. Man dikti patīk Avon acu ēnu bāze, (man ir vēl vecā) nekad nav pievīlusi. :) Bet tā kā lietoju to jau viņu ļoti ilgi, jaunu nepirkšu, jo jau apnikusi. :D Būs jāmedī kaut kas cits.
    UNNN Catrice Liquid Camouflage!! Ohh 2016. gada labākais produkts!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bāze forša - atceros, ka 2013.gada vasaras karstumā turējās VISU dienu. :)

      Dzēst
  5. Catrice konsīleris ir viens no labākajiem, ko atklāju pagājušajā gadā un vēl aizvien katru reizi lietojot saprotu cik tas ir lielisks! Tik jācer, ka no sortimenta to neplāno tuvākā laikā izņemt, citādi būs jāiepērk kaste ar šiem :D

    AtbildētDzēst