sestdiena, 2016. gada 30. aprīlis

Izlietots aprīlī

Aprīlis jau gandrīz beidzies, rīt jau modīsimies maijā, es joprojām nespēju tam noticēt. Kā jau katru mēnesi - mans tukšo produktu groziņš ir pilns.
Varbūt rodas jautājums - kā es visu tik daudz spēju izlietot? Reti kurš ir tāds produkts, ko izlietoju vienā mēnesī, parasti ir divi, trīs vai pat astoņi mēneši, kuros tiek izlietots konkrētais produkts.


 
The Body Shop zemeņu roku krēms (30ml) - lielisks roku krēms, pērku regulāri, vien pamainot aromātus.
 
Garnier All in 1 micelārais ūdens (400ml) - liels tilpums, laba cena un visu notīra ļoti labi. Regulārs pirkums.
 
Pien-Dairy Spa Light sejas putas (180ml) - patika krēmīgā tekstūra, bet uz beigām apnika specifiskā sūkalu smarža. Šaubos, vai pirkšu atkārtoti.
 
The Body Spa Of The World Japānas kamēlijas krēms (350ml) - superīgi smaržojošs zieķis, ātri iesūcas ādā un pietiek ilgam laikam. Lietoju kopš augusta beigām. Noteikti kaut kad pirkšu atkārtoti.
 
The Body Shop Spa Of The World Āfrikas plūmes krēmveida skrubis (350ml) - patika liegā smarža, skrubēja ļoti maigi, bet man tomēr sirdij tuvāki agresīvie skrubji. Bet tām, kurām patīk viegli skrubji, kas netraumē ādu, iesaku pamēģināt.
 
Stenders dzērveņu dušas želeja (250ml) - želeja kā želeja, attīrīja labi, ādu nesausināja, bet uz beigām aromāts sāka apnikt. Man ļoti patīk Stenders dzērveņu smarža, bet nu kādam laikam pietiks.
 
Douglas Home Spa vannas kubiņš - šie man patīk, forši smaržo un vanna tāda "pienaina".
 
Guerlain La Petite Robe Noire EDT (50ml) - apmēram 25ml lietoju vairāk kā gadu, šīs smaržas man atklājas ziemas beigās un pavasarī. Patīkami ķirši vējā, tāds liegs aromāts. Iespējams, ka kādreiz pat nopirkšu vēl vienu pudelīti.
 
Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick tonī 020Kiss Me In The Sunshine - iespējams, ka mans mīļākais lūpu produkts, vajag nopirkt vēl dažus iepakojumus, iekams tos neizņem no sortimenta. Iesaku!
 
YSL Touche Eclat (tonis nr.2) konsīleris - esmu pārsteigta, cik ilgā laikā izlietoju šo konsīleri. Šķiet, ka nopirku jūnijā, bet lietoju paralēli ar citiem. Labs produkts, man patika, iespējams, ka iegādāšos atkārtoti.
 
Madara Superseed Radiant Energy sejas eļļa (30ml) - no sākuma lietoju sejai, pēc kāda laika sametās zemādas pumpas, tad izmantoju tikai masāžām. Beigās izlietoju ķermenim. Eļļu man vēl daudz, nesteigšos ar jaunu eļļu iegādi.
 
Nivea Invisible dezodorants (50ml) - normāls dezodorants, aromāts varēja būt mazliet svaigāks. Nivea dezodorantus pērku regulāri.
 
Dove Nutritive Solutions Intensive Repair tūlītējas iedarbības maska-kondicionieris (180ml) - ļoti patika. Mati mīksti un gludi. Ja redzat kaut kur, ķeriet ciet, jo es nevienā veikalā šīs ātrās maskas redzejusi neesmu.
 
Garnier Ultra Doux 5 Plants šampūns (250ml) - zinu, ka daudziem Garnier šampūni nepatīk, bet šis bija ļoti labs. Svaiga smarža, ļoti labi attīra galvas ādu un mati saglabājas ilgāk tīri. Šo noteikti pirkšu atkārtoti, jo patika labāk nekā L'Oreal Professionnel Mythic Oil šampūns. Šobrīd lietoju Ultra Doux ar olīvi, bet gribu pamēģināt arī ar alveju.
 
Avon Planet Spa Blissfully Nourishing roku un pēdu skrubis ar šī sviestu (75ml) - patīkama, salda smarža, labi noskrubē rokas, pirkšu atkārtoti. Laba budžeta versija tām, kurām patika Lush kokosriekstu roku skrubis.
 
 
15 vienības mēnesī - diezgan iespaidīgi.
Mēneša bilance nodota, redzēs, ko mums nesīs maijs, jo aprīlī ienākošo produktu daudzums viennozīmīgi pārsniedza izejošos.
 
Kas mēģināts, kas paticis vai nepaticis?

10 comments:

  1. Garnier micelārais ir patiešām lielisks, tāpat arī TBS skrubis, bet tomēr ar nāves jūras sāli vairāk patīk. Ultra Doux tieši šis ir patiešām lielisks šampūns, bet ja ļoti patīk, tad lielais izmērs nopērkams tikai lielveikalos, kas sanāk daudz izdevīgāk :) Respekts par lūpu balzamu, jo līdz šim sen nav sanācis izlietot pilnībā līdz "sausajam" kādu no lūpu produktiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būs jāpamēģina tas nāves jūras sāls skrubis, tikai labas atsauksmes. :) olīvu šampūns patīk mazāk par 5 Plants, tgd mēģināšu alvejas, redzēs, kā būs.

      Dzēst
  2. Pilnīgi piekrītu par Dove ātrajām maskām - ļoti labas :) Man gan bija krāsotiem matiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rimi redzēju arī L'Oreal Elvital ātrās maskas, jāpamēģina. :) žēl, ka Dove nekur nevar atrast.

      Dzēst
  3. Aprīlī Tev tiešām piebeigts daudz :)

    Zane
    http://manapasakupasaule.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ir kaudzīte, tikai krājumi mazāki nepaliek. :)

      Dzēst
  4. Arī es lietoju Nivea dezodorantus un ieteiktu tev pamēģināt tādu pašu tikai ar zilu aplīti priekšpusē, jo tam ir daudz svaigāka smarža! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, fresh naturals ir viens no maniem mīļākajiem veidiem. Tagad nopirkt jauno fresh comfort. :)

      Dzēst
  5. http://www.naturalcosmeticnews.com/toxic-products/dangerous-chemicals-in-deodorant-antiperspirant-a-detailed-review-of-the-chemicals-research-avoidance-tips/

    AtbildētDzēst