otrdiena, 2014. gada 18. novembris

Madara Superseed Radiant Energy Organic Facial Oil

Valsts svētkos, protams, par latvisku produktu. Pirms dažām nedēļām zīmols Madara nāca klajā ar pavisam jaunu un nebijušu sejas kopšanas līniju - Superseed. Superseed kolekcijā ietilpst trīs dažādas sausās eļļas - serumi. Katrs no šiem koncentrātiem radīts no 8 līdz 10 rūpīgi atlasītām ogu, augļu un dārzeņu sēkliņu eļļām un pārbaudīts Madara laboratorijās, lai iedarbotos uz dziļākajiem ādas šūnu līmeņiem un nodrošinātu vēl skaistāku ādas izskatu. 


Radiant Energy ir mirdzumu stimulējošs koncentrāts no 9 izmeklētām un vērtīgām sausajām eļļām, kas piešķir ādai veselīgu, starojošu un jauneklīgu izskatu. 
Multivitamīnu un antioksidantu spēks no zileņu, aveņu un dzērveņu sēklu eļļas ir sinerģiski sajaukts ar atdzīvinošu iedarbību no kazeņu, melno ķimeņu, pērtersīļu eļļām, ko apvieno ādu mitrinoša trijotne ar ķirbju, gurķu mētras un zelta hohobas sēklu eļļu.
Šī sausā eļļa ir īpaši ieteicama blāvas, nogurušas, mirdzumu zaudējušas un nespodras, elastību un tvirtumu zaudējušas sejas ādas kopšanai.


Izsmalcināts iepakojums sevī slēpj 30ml skaisti smaržojošu eļļu-serumu. Zālīšu sajaukums ar citrusu - īsts enerģijas avots un aromterapija divi vienā. Radiant Energy eļļa paredzēta nogurušai un mirdzumu zaudējušai ādai, kas ir galvenā manas sejas ādas problēma. Tīras eļļas nav mani iecienītākie kopšanas produkti, tomēr sausās eļļas ir mani ir pārliecinājušas, ka tās spēj darīt brīnumus - padarīt ādu gludu un maigu, bet ne lipīgu un pārāk taukainu.
Superseed eļļu lietoju vakaros, sajaucot to kopā ar Mossa Youth Defence nakts krēmu ar kazenes omega 3-6 taukskābēm. Viens dozatora spiediens nakts krēma ar trīs pilieniem sausās eļļas veido patīkamas konsistences zieķi. Lietojot tikai eļļu, tā man ir parāk smaga. Iespējams, ka, iestājoties salam, es to varēšu lietot arī bez krēma.
No rīta āda ir maiga un mitrināta, kā arī, lietojot, eļļu pāris nedēļas, ir uzlabojusies ādas tekstūra, tā ir gludāka un mirdzošāka.


Vēl pieejamas Superseed Soothing Hydration (sausai ādai) un Age Recovery (pretnovecošanas) sausās eļļas-serumi.

Patīkams produkts, prieks, ka pašmāju zīmoli izdomā ko jaunu un nebijušu.

Kur nopirkt: Madara veikals, internetveikals, Stockmann
Cena: 46€
Vērtējums: 8/10

Vai esat izmēģinājušas jaunās eļļas? Kādi pirmie iespaidi?

Signes sajūtas par Madara Superseed Radiant Energy sauso sejas eļļu.

4 komentāri:

  1. Es šo eļļu lietoju tīrā veidā un sejai ļoti patīk. :) Tiešām labs produkts ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tomēr prasītos nedaudz sausāka sajūta, kad eļļa uzklāta uz sejas, tad varētu lietot arī tīrā veidā. :)

      Dzēst
  2. Es lietoju Soothing Hydration, bet lietoju tieši masāžām, jo, kad mēģināju vienu citu eļļu pilināt klāt krēmam, pēc mēneša dabūju tādas dziļas un sāpīgas pumpas pa visu seju, ka pagaidām baidos riskēt :) Bet masāžām ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ohh, diezgan nepatīkami.
      Es masāžai izmantoju The Body Shop želeju-eļļu. :)

      Dzēst