pirmdiena, 2015. gada 28. decembris

Labākie līdzekļi sejas ādas attīrīšanai un tonizēšanai

Šodien vēlos padalīties ar, manuprāt, izciliem produktiem sejas ādas attīrīšanai un tonizēšanai. Katrs no produktiem ir pirkts atkārtoti un ļoti iemīļots. Šis raksts ir kā neliela ieskice manam 2015.gada labāko produktu topam.



Kivvi Pyrus Cydonia Linea harmonizējošs sejas toniks - sejas toniks harmonizē sejas ādu pēc attīrīšanas un sagatavo to krēma uzklāšanai. Tā sastāvā esošie cidoniju, kumelīšu un gurķu ekstrakti mitrina, nomierina ādu, veicina kolagēna izdalīšanos.

Toniks patiešām nomierina ādu, ja tā uzvedas mazliet niķīgi. Tam ir jauka, dabīga smarža un piemīlīgs iepakojums. Priecē tas, ka mans deguns nesajūt spirtu, ar ko parasti grēko citi toniki. Produktam ir ECOCERT sertifikāts.

Kur nopirkt: Stockmann, Kivvi interneta veikalā
Cik maksā: 6.90 (šobrīd i-neta veikalā ir atlaides, toniks maksā 4.83)



Garnier attīrošs micelārais ūdens sejaidaudzfunkcionāls līdzeklis, kas noņem kosmētiku, attīra un nomierina. Sastāvā esošās micellas darbojas kā attīrošs magnēts, pievelkot netīrumus, kosmētiku un sebumu. Āda kļūst perfekti attīrīta un atsvaidzināta bez berzēšanas vai noskalošanas.

Micelārais ūdens lieliski tiek galā ar acu un sejas dekoratīvo kosmētiku. Tā kā micelāro ūdeni lietoju tikai kosmētikas noņemšanai, bet sejas attīrīšanai lietoju citus līdzekļus, par kopjošajām īpašībām nemāku spriest. Gandrīz visi micelāro ūdeņu ražotāja uz iepakojuma raksta, ka šo līdzekli nevajag nomazgāt, arī es tā agrāk darīju, kad sāku lietot šāda tipa produktu, bet tomēr iesaku seju pēc tam noskalot ar ūdeni.

Kur nopirkt: Garnier kosmētikas tirdzniecības vietas (Drogas, Rimi utt.)
Cik maksā: nedaudz pāri 7 (bez atlaides)



Mossa attīrošas krēmputas - dabiskas attīrošas krēmputas ar jāņogu AHA skābēm tīrai, svaigai un mirdzošai sejas ādai. Saudzējoša iedarbība: dabiskās mazgājošās vielas maigi attīra ādu, noņem kosmētiku, neizjaucot ādas dabisko PH līmeni. Rezultāts: Āda ir efektīvi attīrīta, tā kļūst svaiga un mirdzoša.

Mans favorīts sejas mazgāšanai no rītiem. Putas smaržo atsvaidzinoši un lieliski uzmundrina ādu no rītiem. Putas ir krēmveida, tās nesausina ādu. Produktam ir ECOCERT sertifikāts.

Kur nopirkt: Drogas
Cik maksā: ap 10



The Body Shop Nutriganics attīroša želeja-eļļa sejai ir TBS pirmais attīrošais želejas-eļļas bāzes produkts. Efektīvi noņem dekoratīvo kosmētiku no sejas un acīm. Piemērots ādai ar pirmajām novecošanas pazīmēm. ECOCERT sertificēts, ekoloģisks produkts. Bagātināts ar Godīgas Tirdzniecības ekoloģisku babasu eļļu un ādas attīrīšanai un mīkstināšanai. Satur ekoloģisku timiānu, budleju un meža malvas ziedu ekstraktu no Šveices un ekoloģisku žožobas eļļu. Viegli iemasē sausā sejas ādā, atlikumu noņem ar samitrinātām kokvilnas plāksnītēm.

Šis ir mans mīļākais produkts sejas ādas attīrīšanai vakaros. Produkts no sākuma ir kā želeja, bet uzklājot uz sejas, želeja pārvēršas biezā eļļā. Produkts patīkami smaržo (ja patīk visādi dabīgie aromāti), labi notīra dekoratīvo kosmētiku (lietoju tikai sejai) un ir lielisks līdzeklis sejas masāžai.

Kur nopirkt: The Body Shop
Cik maksā: 15.10


Ir vēl daži līdzekļi, ko vēlos pamēģināt, bet ar šiem - patiešām - varētu iztikt, ja nekas cits uz pasaules nebūtu pieejams.

Kaut ko esat mēģinājušas no maniem mīluļiem?

7 komentāri:

  1. Kivvi toniks man arī viens no mīļākajiem. Un cena arī ļoti demokrātiska

    AtbildētDzēst
  2. Tās Mossa putas sejas mazgāšanai ir vienkārši pasakainas! Priecājos, ka nopirku un pamēgjināju! :)

    AtbildētDzēst
  3. Kā ar Mossa putām: derēs jutīgai ādai ar tendenci uz iekaisumiem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atvainojos par tik ilgu atbildi - Produkta sastāvs ir pietiekami maigs, tāpēc no formulas viedokļa tas ir piemērots, lai derētu arī jutīgai ādai, krēmputu sastāvdaļas pat varētu palīdzēt mazināt iekaisumu. Tomēr jebkurā gadījumā jāskatās, kā āda jūtās un izskatās, individuāla produkta nepanesība vienmēr ir iespējama.

      Dzēst
  4. Piekrītu par Garnier un The Body Shop - ļoti labi produkti. Mans mīļākais balzms gan ir no Emma Hardie, bet TBS vieglāk nopirkt un lētaks

    AtbildētDzēst
  5. Es mēģināju visu un viss patika :) Lai gan Mossas putas īsti nav mans formāts :)

    AtbildētDzēst
  6. Mossa putas man kaut kā negāja pie sirds, lai arī tik daudzas viņas slavēja :( Garnier micelārais ūdens vairāk patīk Pure Active versijā, bet TBS želeja bija patiešām forša :)

    AtbildētDzēst