piektdiena, 2014. gada 7. novembris

The Body Shop Nutriganics attīroša želeja sejai

Reti kurš attīrošais produkts sejai man patīk, vēl retāk - spēj sajūsmināt. Liels paldies jāsaka Kamilai, kuras blogā izlasīju par šo brīnumlīdzekli.


Nutriganics Softening Cleansing Gel Oil ir attīrošs līdzeklis sejai, kurš no želejas transformējas eļļā. Līdzekļa galvenais uzdevums ir attīrīt sejas ādu no dekoratīvās kosmētikas. Piemērots arī acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Produkts bagātināts ar Godīgas Tirdzniecības ekoloģisku bambusa eļļu un alveju ādas attīrīšanai un mīkstināšanai, kā arī satur timiānu, budleju un meža malvas ziedu ekstraktu no Šveices, un ekoloģisku žožobas eļļu. 

Sajūtas, attīrot sejas ādu ar šo līdzekli, ir fantastiskas - maiga želeja, kas uzklājot uz sejas pārvēršas par eļļu, smaržo ļoti labi (patīkams, nedaudz saldens "ekoloģisks" aromāts). Ja agrāk seju vakaros tikai nomazgāju ar kādām putām, želeju vai sejas ziepēm, tad šobrīd, lietojot šo produktu, klāt nāk arī neilga masāža. Tušu, acu ēnas un zīmuli/laineri parasti notīru ar kosmētikas noņēmēju vai micelāro ūdeno, tāpēc acīm šo līdzekli lietot nav nepieciešams.
Produktu var noņemt vairākos veidos - ar samitrinātām vates plāksnītēm, karstu lupatiņu vai vienkārši nomazgājot. Visi veidi ir ļoti ērti un patīkami. Pēc sejas noskalošanas ar ūdeni nekas neliecina, ka pirms tam līdzeklis ir bijis ļoti eļļains. Āda paliek ļoti maiga. 


Produkts satur 98% dabiskās sastāvdaļas un ir ieguvis ECOCERT organiskās kosmētikas sertifikātu. Nesatur parabēnus un silikonus.
Sastāvu var aplūkot šeit.



Kur nopirkt: The Body Shop
Cik maksā: 15.10€
Vērtējums: 10/10

Esmu ļoti apmierināta ar šo attīrošo līdzekli, noteikti pirkšu atkārtoti.

11 comments:

  1. Jā, šis ir superīgs :) Esmu izmēģinājusi jau daudz ko ctiu, bet šis viennozīmīgi palika atmiņā kā viens no labākiem. Arī laba cena un liels pluss, ka to var iegādāties uz vietas, nevis jāsūta no ārzemēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl gribu to kumelīšu eļļu pamēģināt, bet šis ir uz palikšanu! :)

      Dzēst
    2. Jā, eļļu es arī gribu pamēģināt :)

      Dzēst
    3. Paldies, es arī gribu tagad pamēģināt šo, un eļļu! :)) :D

      Dzēst
  2. Šis man kaut kā ir "paslīdējis" garām, izklausās ļoti labs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī nebiju pievērsusi tam uzmanību, līdz Kamila atklāja noslēpumu. :) Patiešām iesaku.

      Dzēst
  3. Izskatās tiešām labs, bet laikam jāizlieto krājumi, lai varētu atgriezties pie eļļas bāzes attīrītājiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk tas, ka nav eļļainās sajūtas, kad seja notīrīta, tas vien ir ko vērts. :)

      Dzēst
  4. Jā, izklausās labi, pēc veiksmes ar E vitamīna krēmu, noteikti jāmēģina!

    AtbildētDzēst