piektdiena, 2015. gada 24. aprīlis

Rival de Loop Green Tea sejas kopšanas līnija

Līdz ar pavasari noplakusi arī mana kāre pēc n-tajiem sejas kopšanas līdzekļiem un smagām tekstūrām, tāpēc jaunums no Rival de Loop nāca tieši laikā - viegli krēmi ar želejveida konsistenci sejas ādas mitrināšanai.

Šķiet, ka no Rival de Loop biju lietojusi tikai acu krēmu-rullīti, diezgan pasen, produkts nebija slikts, bet arī nekas tāds, lai pirktu atkārtoti.
Rival de Loop ir vācu plaša patēriņa kosmētikas koncerna Rossmann zīmols sejas ādas kopšanai. 


Green Tea jeb zaļās tējas līnijā ietilpst trīs krēmi - dienas un nakts krēms, un krēms ādai ap acīm. Skaistais un interesantais noformējums noteikti piesaista uzmanību - visi krēmi pildīti caurspīdīgās burciņās kā želeja ar krēmīgām lodītēm. Šķiet, ka neko līdzīgu neesmu redzējusi diezgan sen.


Dienas krēms (60ml) ar hialuronskābi paredzēts normālai un jaukta tipa ādai. Inovatīvā RDL Green Tea divfāžu formula ar rūpīgi izmeklētām sastāvdaļām novērš krunciņu veidošanos un veido aizsargkārtu, kas aizsargā ādu pret apkārtējās vides negatīvo ietekmi. Zaļās tējas ekstrakts uzlabo ādas elastīgumu. Krēma galvenie uzdevumi ir piešķirt ādai svaigu izskatu, veicināt ādas atjaunošanos, novērst ādas izžūšanu un nodrošināt lielāku gludumu, tvirtumu un elastīgumu.

Nakts krēms (60ml) ar kolagēnu intensīvi kopj ādu nakts laikā. Zaļās tējas ekstrakts ar spēcīgu antioksidācijas iedarbību piešķir ādai svaigu izskatu. Kolagēns savienojumā ar elastīnu ļauj ādai izskatīties svaigākai un dzīvīgākai. Āda tiek optimāli un intensīvi mitrināta, tā izskatās gludāka, svaigāka un dzīvīgāka.

Krēms ādai ap acīm (20ml) ar ženšeņu tika izstrādāts, lai intensīvi mitrinātu jutīgu ādu ap acīm un novērstu krunciņu veidošanos. Skatiens kļūst starojošāks, krēms ir piemērots kā pamats acu dekoratīvajai kosmētikai.


Visiem krēmiem ir viegla želejveida konsistence, kas uz sejas klājas viegli. Krēmi uz ādas neveļas un iesūcas ļoti ātri (arī nakts krēms). Green Tea sejas krēmiem ir svaiga un neuzkrītoša smarža. Dienas krēms būs laba bāze tonālajam vai BB krēmam. Krēms ādai ap acīm nedaudz atsvaidzinās samiegojušās ačteles, tomēr nekādu tūsku vai zilos riņķus nenomaskēs. Nakts krēms labi mitrinās ādu naktī (man vairs nepatīk biezie krēmi un eļļas pirms gulētiešanas). Domāju, ka šos krēmus, pamīšus lietojot ar citiem, izlietošu līdz galam, jo krēmi nav slikti, vieglu mitrināšanu veic un man tīri labi patīk.

Komentāros radās jautājums par to, kas notiek ar lodītēm - pavisam vienkārši - lodītēm ir krēma konsistence, tās var mēģināt izķeksēt pa vienai, ja nesanāk, tad sajaucas kopā ar želeju un veido tādu krēmīgi želejīgu zieķi.


Kur nopirkt: Drogas
Cik maksā: 7.99€ (par vienību)
Vērtējums: 8/10


Esat ko mēģinājušas no Rival de Loop? Patīk/nepatīk?


11 comments:

  1. Vizuāli izskatās inčīgi ar tām bumbiņām. :D

    AtbildētDzēst
  2. Vaau, šito noteikti jāpamēģina :) Jau ir veikalos? Kā tās bumbiņas krēma lietošanas laikā uzvedas, tobiš kur viņas paliek?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kolekcija jau veikalos, ja nemaldos, tad šobrīd ir iepazīšanās cena. :)
      Par bumbiņām uzrakstīju rakstā. :)

      Dzēst
  3. Man tīri labi patīk viņu acu maskas no Hydro sērijas, bet neko citu gan neesmu mēģinājusi. Šie bumbainie izskatās piemīlīgi :)

    AtbildētDzēst
  4. taisnību sakot, šī marka man patīk, no budžeta klases. sastāvi tīri labi, ādai patīk, dekoratīvajā sērijā arī šis tas labs atrodams. ja nebūtu mājās kraukļa krājumu, noteikti dotos iegādāties vasarai :)

    AtbildētDzēst
  5. Jā, man arī interesē - kas notiek ar tām bumbiņām, kad sāk lietot? Viņas izšķīst? :)

    AtbildētDzēst
  6. Šai līnijai pievērsu uzmanību, tieši svaigā un interesantā iepakojuma un produkta dēļ, bet atturēja tas, ka nevienu krēmu nevaru piebeigt! Bet noteikti izmēģināšu! :)

    AtbildētDzēst
  7. Izskatās pat ļoti gaumīgi :)
    Vēl ražotājam vajadzētu ieteikt, lai rada krāsainus - manā vannas istabā, piemēram, tīri labi iederētos sarkans :D

    AtbildētDzēst
  8. Super! Iepakojums- tās bumbiņas ir kolosālas. :) Priekš manis kas tāds noteikti ir jaunums.

    AtbildētDzēst