svētdiena, 2015. gada 5. aprīlis

Skaistas Lieldienas! (un neliels paziņojums)

Jaukus svētkus visiem!


Šodien par Lieldienu sajūtām un izjūtām parūpējusies mamma - skaisti krāsotas olas, brokastu salāti ar zilo sieru un karamelizētiem bumbieriem, paštaisīta majonēze un kas tāds, kas kūst mutē - eklēri pēc slavenās konditorejas Laduree receptes. Krāsnī gozējas tītara šķiņķis ar dārzeņiem, īsti svētki! Ceru, ka arī jums iet tikpat forši!

Un visas neforšās lietas beigās - blogs dodas radošajā atvaļinājumā (mazā vai lielā, to es vēl pati nezinu). Tomēr priecīgā ziņa ir tā, ka aprīlī ir ieplānoti divi vai trīs raksti. 
Diemžēl jūtos izdegusi, man nekas vairs nepatīk un neko negribas, tāpēc iedvesmu meklēšu kur citur.
Protams, Instagram neviens vēl nav atcēlis - ziņas no manis bilžu formātā, varat lūkoties tur.


3 komentāri:

  1. oh super izklausās pie jums tur.... tītars, zilais siers, paštaisīta majonēze.... un, kad mammas parūpējas par svētku noskaņu - ohhh vislabākais, es ar cenšos savam puikam vienmēr lai svētku sajūta ir, beeeet parakstos pie taviem vārdiem - viss apnicis, neko negribas.... bet es tā mazliet painteresējos, kas varētu tur būt pie vainas - uzgāju, ka plānētas bija tā sastājušās, ka visiem šāds iekšējais nesakārtotības stāvoklis, bet labās ziņas, ka nu visiem viss būs labi ha ha haaa.... es jau arī gribēju mest visu pie malas, bet uztaisīju jaunu blogu ar cerību, ka beidzot kkā jāsavācas un jāiedvesmojas..... gribēju iet pasnaust, bet tavs raxts patiesībā uzmundrināja - sākšu rosīties pa virtuvi un varbūt kādas bildes uzņemšu..... lai viss sanāk dzīvē ja.... x

    AtbildētDzēst
  2. Sveiciens arī tev svētkos ;) ar piespiešanos nekas nav jādara un ja gribas atpūsties, tad tik uz priekšu :)) labi, ka Instagram mūsdienās ir tik parocīgs :)

    AtbildētDzēst
  3. Atvaļinājumi vispār ir forša štelle, domas un darbi sakārtojas paši no sevis. Lai veicas atpūsties un rast jaunu enerģijas lādiņu :)

    AtbildētDzēst