trešdiena, 2015. gada 4. novembris

Rudens izvēlas - oktobris

Bez gariem ievadiem - oktobris.




JOIK piparkūku svece ir īsta svētku sajūtu burve. Salds aromāts, kas vakaros nomierina. Joik ir diezgan plašs svētku sveču piedāvājums, piemēram, kanēļa, vaniļas, creme brulee un citu aromātu sveces. (Stockmann, ap 8€)

Aukstākā laikā izvēlos arī kafijas ar svētku garšām, piemēram, Coffee Inn piedāvā Pumpkin Spice Latte jeb latte ar garšīgu ķirbju sīrupu, bet Costa Coffee ir īpašā latte ar piparkūku sīrupu.

L'Oreal Professionnel Mythic Oil mitrinošā matu eļļa ir mans jaunais favorīts. Liekas, ka šī ir labākā matu eļļa, ko esmu lietojusi. Smaržo jauki, matus padara vieglus un tie nav sausi. Redzēju, ka eļļa pārdzīvojusi reformulāciju, tagad pildīta glaunā stikla pudelē. Eļļu var iegādāties Kolonnā un interneta veikalos, cena no 15-30€.

Kopš The Body Shop radīja Spa Of The World līniju, esmu iemīlējusies gan krēmā, gan skrubī, gan ķermeņa eļļā. Polinēzijas Monoi eļļa smaržo pasakaini, salīdzinoši ātri iesūcas un padara ādu samtainu. Smarža saglabājas vēl ilgi. (The Body Shop, 24.90€)

Mans rudens aromāts ir pagājušajā oktobrī pirktais Dior Dior Addict EDP (2014). Dievinu šo smaržu noslēpumainību un saldumu. Ja man būtu jāraksturo, kā smaržo tumšs rudens vakars, es teiktu, ka pēc Dior Addict. Dior Addict aromāta augšējo noti veido mandarīna lapas un apelsīnu ziedi, vidējo noti - Sambaka jasmīns, bet bāzes noti - Burbonas vaniļa. Vaniļa ir mana mīļākā komponente smaržās. (Stockmann, ap 60€/30ml)

Lūpas oktobrī rotāja plūmju toņi - biju jau piemirsusi, cik Catrice lūpu krāsas ir foršas. Šim tonim 420 Plum Fiction ir tā pati foršā tekstūra (neveļas un neiesēžas rieviņās), kāda bija sākumā, kad sāku pirkt Catrice lūpu krāsas. Lūpu krāsu lieliski papildina Catrice lūpu zīmulis tonī 170 Plumplona Ole. (Drogas, lūpu krāsa ap 4€, lūpu zīmulis ap 3€)

Nagu lakas tonis 172 Marsala Palace no L'Oreal Color Riche ir šī rudens spridzeklis. Tik, tik skaisti sarkans. (Drogas, cena ap 3,50€ ar atlaidi)


Oktobrī sanāca nopirkt arī dažas grāmatas. Noras Ikstenas Amour Fou atnāca pie manis tieši īstajā mirklī. Grāmata, kas sadedzina sirdi, vismaz manu. Viss likās tik pazīstams un īsts. Ja arī jums šobrīd sirdī ir skumjas, vēlaties kādu dvēseles mierinājumu, patiešām iesaku šo.

Daces Rukšānes Mīlasstāsti ir jaunums grāmatveikalos. Jauki, reālistiski stāsti, bez salkanības. Par dzīvi, kāda tā ir.

Lisas Sī romāns Sniega roze un slepenais vēdeklis vēl tikai pusē, bet man jau patīk - stāsts par seno Ķīnu, tradīcijām un draudzību.


Foto avots: šeit
Es neesmu jūtuberu video fane, bet šī latviešu meitene ir patiešām interesanta. Mani visvairāk uzrunāja video par apavu kopšanu, ļoti noderīgi. Anetei arī ir blogs un 5dien došos uz viņas vadītu lekciju par Jūgendstila modi.

Varbūt varat ieteikt vēl kādu kvalitatīvu un sakarīgu pašmāju jūtuberi, kas veido video latviešu valodā?


Oktobris ir arī mans vārda dienas mēnesis. Vārda dienu svinēju mierīgi, ģimenes lokā. Gatavoju vakariņus - šoreiz cepetis ar cidonijām un krāsnī cepti kartupeļi ar saldo krējumu un timiānu. Desertā - nu jau klasiskais vārda dienas Tiramisu.

Dāvanas daudz un foršas, esmu viena laimīga meitene. :)


*Izlietoto produktu un jaunumu raksts vēl tapašanas procesā.


6 komentāri:

  1. Ļoti skaistas bildes! Un arī tava izvēle ļoti laba!
    Sveci būs jāiečeko Stoķī :)

    AtbildētDzēst
  2. Kur tieši Stockmann atrodas tās seces? Izstaigāju visu "home" nodaļu, bet neatradu... :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveces var atrast kosmētikas nodaļā, kur stāv Joik produkti. ;)

      Dzēst
  3. Joik jau labu laiku plānoju pamēģināt, it īpaši viņu sveces, bet tagad laikam skaistuma dienās, būs jāaiziet vismaz kupona atlaide jāizmanto :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā. :) es gribu kaut kad pamēģināt kaut ko no viņu ķermeņa kopšanas.

      Dzēst