otrdiena, 2016. gada 23. februāris

L'Oreal Paris Nutri Gold Extraordinary Facial Oil Rebalancing

Kā jau zināt, eļļas sejai kopjošās kosmētikas lauciņā nav nekāds jaunums. Zīmoli tās cenšas uzlabot, kā arī radīt jaunas eļļas, kas piemērotas dažādiem ādas tipiem. Kad man piedāvāja izmēģināt jauno L'Oreal Nutri Gold Extraordinary Rebalancing sejas eļļu taukainai un jaukta tipa ādai, nolēmu piekrist, jo vēlējos uzzināt, ar ko atšķiras plaša patēriņa kosmētiskā eļļa no iepriekš mēģinātajām eko un selektīvās kosmētikas eļļām.    

 
 
L'Oreal Nutri Gold līdzsvarojoša sejas eļļa (30ml) satur 8 ēterisko eļļu maisījumu (zaļā raudene, citronella, citronmētra, citronzāle, krustnagliņa, rozmarīns, lavanda un romiešu kumelīte), eļļa sola barot ādu un piešķirt tai mirdzumu.
 
Lietošanas rituāli:
- 3 pilieni no rīta, lai atmodinātu ādas dabisko mirdzumu
- sejas masāža vakaros, lai dziļi pabarotu ādu
- pievieno dažas pilītes sejas krēmam
- lieto uz sausām un dehidrētām ādas zonām
- aromterapija
 
Sejas eļļa smaržo svaigi, galvenokārt jūtamas citrusa notis. Eļļa ļoti ātri iesūcas ādā, nepadarot to taukainu, tikai mazliet mirdzošu. Āda tiek labi mitrināta, arī zemādas pumpas nemetas. Man patīk šo eļļu lietot gan atsevišķi, gan kopā ar sejas krēmu, esmu klājusi arī zem tonālā krēma, rezultāts ļoti samtains. Esmu sajūsmā par vieglo tekstūru, šo patiešām var saukt par sauso eļļu.
 


Līdz šim mana mīļākā sejas bija Mossa Vitamin Oil Cocktail, kas pēc savas iedarbības ir līdzīga L'Oreal Rebalancing eļļai - arī smaržo svaigi un salīdzinoši ātri iesūcas ādā. Madara Superseed Radiant Energy eļļa arī ir no "svaigajām" eļļām, bet tekstūra nedaudz smagāka. The Body Shop Oils Of Life eļļa patiks tām, kurām nepatīk citrusīgie aromāti, šī eļļa ir smagāka gan tekstūras, gan aromāta ziņā - mazliet austrumnieciska un vīrišķīga. Tieši Oils Of Life eļļu man patīk izmantot sejas masāžai, jo tā ir diezgan bieza.
Cenas - visdārgākā ir Madara Radiant Energy eļļa (46€), tālāk seko Oils Of Life eļļa (35€), demokrātiska cena un biežas atlaides ir Mossa eļļai, atlaižu laikā maksā ap 10€ (parastā cena 14.99€)
 
Madara un Mossa eļļām ir ECOCERT sertifikāts.
 
Eļļu izvēle mūsdienās ir plaša, prieks, ka arī pieņemamā cenu kategorijā var atrast ļoti labus produktus.


Kur nopirkt: Drogas, Stockmann
Cik maksā: 11.39€
Vērtējums: 9/10
 
 
Esat mēģinājuši L'Oreal sejas eļļas? Kuras ir jūsu mīļākās eļļas sejai?
 
 
Kamilas atsauksme par L'Oreal Rebalancing sejas eļļu.
 
 
*PR paraugs


2 komentāri:

  1. man, diemžēl, eļļa neder nedz sejai, nedz matiem :(
    L'Oreal eļļas aromāts gan man nelikās svaigs, arī citrusu notis nelikās izteiktas (man bija cita versija)

    vienīga eļļa, ko izmantoju, ir žožoba eļļa ķermenim

    http://killmygirlfriend.blogspot.com/

    AtbildētDzēst
  2. Neesmu vēl saņēmusies, lai šo pamēģinātu, jo laikam nav vēl eļļu sezona, bet līdz šim dievinu divas eļļas - Kiehl`s Midnight Recovery (tūlīt jau būs jāpērk 4 iepakojums) un TBS Oils of Life, kuru dievinu jau aromāta dēļ vien ;)

    AtbildētDzēst