pirmdiena, 2015. gada 25. maijs

..kad viss zied

Šodien tāda pavisam mierīga diena, baudu sajūtas, ko sniedz pēdējās pavasara dienas. Agri no rīta biju tirgū - acis žilba no zaļumu kalniem un ziediem. Svaigi salāti, dillītes, lociņi, pasakaini smaržīgs baziliks un piparmētras... Gribēju vēl un vēl, bet visu tak aiznest nav iespējams. Nopirku maijpuķītes, tirgošanā jau parādījušās pujenes. Tas atsauca atmiņā bērnību, kad dzīvoju Pārdaugavā, lielā mājā ar verandu.. No verandas lejup gāja kāpnes un malās auga gan maijpuķītes, gan tumši sārtas pujenes. 


Prieks, ka siltais laiks mūs lutina. Vakar pavadīju fantastisku dienu - pirmo reizi apmeklēju Botānisko dārzu. Visu mūžu dzīvojot Rīgā, nekad tur nebiju bijusi. Noteikti aizejiet, iesaku. Tālāk ar draudzeni devāmies uz centrā nesen atvērto Zivju leti - zivju restorānu. Apkalpošana pieklibo, mans laša burgers bija vidējs, draudzene izvēlējās laša tartaru, to nu gan sabojāt nav iespējams. Sarunas, pasēdēšana, jauki pavadīts laiks. Izstaigājām arī visu Pārdaugavu - ceriņi tik skaisti smaržo un vecās koka mājas nav pazaudējušas savu burvību. Ilgus gadus domāju, ka esmu Rīgas centra meitene, bet laikam uz vecumu gribas mieru un klusumu sev apkārt.


Lai mans domu lidojums kaut nedaudz iederētos bloga formātā, padalīšos arī ar savu vasaras vēlmju sarakstu. Principā man jau neko nevajag, bet tomēr...


Atgriezīšos pie matu eļļām-serumiem, izvēle krīt uz Kerastase Elixir Ultime Moringa Immortel eļļu, kas paredzēta bojātiem matiem. 
Vasaras make-ip kolekcijas mani kaut kā neiedvesmo, bet kaut ko jau vajag - Guerlain Nail Laquer #700 Blue Ocean. Guerlain lakas nav no populārākajām, tomēr šovasar zīmols ir pacenties, radot šo skaisto toni, no kura puse Instagram'a jūk prātā.
Ķermenim atsvaidzinošā zaļā tēja no The Body Shop, miniatūras (sviests un dušas želeja), lai ērti paņemt līdzi izbraucienos un fantastiski svaigā Virgin Mojito dušas želeja. Lēnītēm būšu nopirkusi gandrīz visu kolekciju, man ļoti patīk smarža. 


Kā jūs pavadāt pēdējās pavasara dienas?

6 komentāri:

  1. Atbalstu tevi par šo Guerlain nagu laku! Arī to sev vēlos.

    AtbildētDzēst
  2. Dikti gribu uz zivju leti :)) es no kosmētikas neko nepērku krāju naudiņu jūlija izpriecām Londonā. Tur gan man ir wish list, bet par to kaut kas blogā ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Forši! Ceļojumos sapirkties vienmēr ir foršāk. :)

      Dzēst
  3. Catrice kolekcijā ir ļoti līdzīga toņa laka. Un izskatās pat noturīga - izmēģināju uz pirksta un noturējās 3 dienas bez atlupušiem galiem, pēc tam noņēmu, jo apnika viens zilzaļš pirksts. Mazā vilšanās gan bija par, ka pudelītē laka izskatījās ar smaplku perlamutru, bet uz naga nekāda perlamutra nebija.

    AtbildētDzēst