trešdiena, 2015. gada 16. septembris

The Body Shop OILS OF LIFE intensīvi atjaunojoša sejas eļļa un želejveida sejas krēms

Sākoties rudenim, The Body Shop mūs priecē ar jauniem produktiem sejas kopšanai, kuru galvenās sastāvdaļas ir trīs vērtīgas sēklu eļļas no trīs dažādiem kontinentiem. Eļļas kosmētikā nav vairs nekāds jaunums, prieks, ka produktu šobrīd ir gana daudz, tāpēc katrs var izvēlēties sev piemērotāko.



Oils of Life sejas kopšanas līnijā ietilpst četri produkti (intensīvi atjaunojoša sejas eļļa, divfāžu esences losjons, sejas krēms un želejveida krēms) un rīks sejas masāžai.



Oils Of Life intensīvi atjaunojoša sejas eļļa (30ml) ir radīta ikdienas lietošanai, tā atjauno ādu un mazina ādas novecošanās pazīmes. Produkts sastāv no 99% dabīgas izcelsmes eļļām - melno ķemeņu, mežrozīšu un kamēlijas eļļām. Eļļas ātri iesūcas ādā, padarot to maigu kā zīds un netaukainu. 

Neesmu eļļu fane, vairums no eļļām sejai man liekas pārāk biezas un taukainas. Oils Of Life sejas eļļu lietoju dažādos veidos - 1-3 pilītes pirms vai pēc krēma uzklāšanas, sajaucot ar sejas krēmu, kā arī sejas attīrīšanai un masāžai. Cenšos eļļu nelietot katru dienu, man tomēr bail iedzīvoties zemādas pumpās. Eļļai ir diezgan īpatnēja, varētu pat teikt - vīrišķīga smarža. Šo eļļu lietot ir ērti, pipete perfekti dozē nepieciešamo eļļas daudzumu. Eļļa ādā iesūcas vidēji ātri, āda paliek samtaina un gluda, kā jau solīts. Uzskatu, ka produkts ir domāts rudens/ziemas sezonai, vasarai normālai/kombinētai ādai tā noteikti būs pārāk smaga.
Noteikti uzslavas par skaisto dizainu - stikla pudelīte izskatās šiki. 




Oils Of Life intensīvi atjaunojošs želejveida krēms (50ml) ir svaigs želejveida krēms ar gaismu atstarojošām mikropērlītēm. Krēms nepadara ādu taukainu, āda jūtas atsvaidzināta un mitrināta.

Sākoties rudenim un beidzoties manam C vitamīna atsvaidzinošajam sejas krēmam, vēlējos jaunu krēmu vai želeju, kas ādu pietiekami mitrinātu arī aukstākā laikā. 
Krēmam ir želejas konsistence, ādā tas iesūcas ļoti ātri, par ko esmu sajūsmā. Krēms labi mitrina ādu, bet atstarojošās daļinas sejai liek izskatīties svaigākai. Mazliet mulsina spīdumi, kas paliek uz rokām, kad krēms tiek uzklāts. Krēms smaržo līdzīgi kā eļļa - manam degunam mazliet par stipru. Ar krēma efektu esmu ļoti apmierināta. Krēmu lietoju gan no rītiem, gan vakaros.



Vēl viens zīmols, kurš savā sortimentā iekļāvis vērtīgās eļļas. Produkti ar skaistu dizainu un labu iedarbību. Ja patīk eļļas sejas kopšanā, bet eļļu tīrā veidā lietot negribas, iesaku pamēģināt želejveida krēmu, tas patiešām ir ļoti foršs.


Kur nopirkt: The Body Shop
Cik maksā: eļļa 35€
krēms 29.50€
Vērtējums: eļļa 6/10
krēms 8/10

*Paldies The Body Shop par skaisto prezentāciju 
un iespēju izmēģināt produktus.

6 komentāri:

  1. Mani ļoti ieintriģēja želejveida krēms! Līdz šim ar tāda tipa krēmiem ir bijusi tikai laba pieredze :) Paldies par rakstu!

    AtbildētDzēst
  2. Skaistas bildes (tu jau zini, ka no manis tas ir baigais kompliments :D ). Es vēl līdz kārtīgai izmēģināšanai neesmu tikusi. Vai smarža ilgi saglabājas uz ādas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Bija labā foto diena. :))
      Nē, smarža ilgi nesaglabājas, no sākuma intensīvāka, bet pēc tam izvējojas.

      Dzēst
  3. Diezgan zems vērtējums eļļai. Tas dēļ aromāta? Skatos, ka laikam būšu viena no nedaudzajām, kas tiešām izbauda šo aromātu. :)
    Sākumā domāju, ka vajag to želejveida krēmu, bet pēc tam sapratu, ka želejas formāti krēmi nav īsti tas kas manai ādai patīk. No rītiem liekās, ka seja salst :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Arī aromāta dēļ, bet vairāk gan tāpēc, ka eļļa iesūcas ādā diezgan ilgi.

      Dzēst