piektdiena, 2016. gada 22. aprīlis

Kinetics Rio Rio vasaras/pavasara 2016 kolekcija un ballīšu nagi

Kinetics ir nagu kopšanas un nagu laku zīmols, kuram es uzticos. Jau ilgus gadus. Roku krēmi, nagu eļļas, vīlītes un nagu laka tonī Afterparty (uz maniem nagiem pirms dažiem gadiem turējās divas nedēļas)...
Pirms kāda laika Kinetics pilnībā nomainījis nagu laku dizainu - skaisti toņi, laba ota un smuks dizains. Arī cena ļoti pieņemama.

Kad man piedāvāja izmēģināt Kinetics lakas, ļoti nopriecājos, jo jauno formulu mēģinājusi vēl nebiju. Jaunā Rio Rio kolekcija prezentē 12 spilgtus toņus, kas kā radīti karnevālam, vasarai un ballītēm.
 

Mani izvēlētie toņi

KNP 329 Under My Feather
KNP 331 King Of Red
KNP 334 Lost In Copacabana
KNP 336 Dream High
KNP 337 Rio Rio
KNP 338 Graffiti Legal


329 Under My Feather
Maigākais kolekcijas tonis, aprikoze ar pienu. Ar šādiem toņiem parasti uzmanos, jo ļoti ātri var dabūt "netīro roku efektu".


331 King of Red ir vairāk oranžs nekā sarkans, bet ļoti spilgts un iespaidīgs. Laka ir želejveida, bet diezgan caurspīdīga. Visas lakas lakoju divās kārtās, iespējams ar trīs kārtam klājums sanāktu pilnīgāks. Promo bildēs laka izskatījās sarkana, mazliet vīlos.


334 Lost In Copacabana ir īsts pavasaris - ceriņi un maigums. Arī viens no skaistākajiem toņiem šajaā pavasarī.

 
Divi drosmīgi toņi - 338 Graffiti Legal (zils) un 337 Rio Rio (tirkīzs), ļoti vasarīgi un interesanti. Esmu iemīlējusies šāda toņa zilajās nagu lakās, man tās ir kādas četras.. un tirkīzs arī sen uz nagiem nebija bijis. Diemžēl abas lakas ir diezgan caurspīdīgas, bet divās vai trīs kārtas var panākt vēlamo efektu.
 
 
Mans mīļākais tonis no šīs kolekcijas, kuru arī kronēju par īpašo ballīšu toni - 336 Dream High. Plūme, nedaudz violets bordo. Vienkārši pasaka. Uz nagiem izskatās ļoti glīti, manuprāt, piestāv visiem gadalaikiem un situācijām. Vai šādi toņi ir jaunais sarkanais vai nude?
 
Vēl pieminēšanas vērta ir SolarGel virskārta, kas spīd kā Gelish un palīdz nagu lakai noturēties ilgāk. Vai laka turās ilgāk? Kā kura.
 
 
Kinetics nagu kopšanas līdzekļus un lakas var iegādāties Douglas un Stockmann. Cenas nagu lakām ap 7€, virskārtai ap 9€.
 
 
*Īpašs paldies Kinetics Nail Systems un Elīnai no bloga Nailscope

2 komentāri:

  1. Kāda pieredze ar šo nagu laku noturību?
    No Kinetics produktiem esmu lietojusi Nano Seal līdzekli trausliem nagiem, bet diemžēl nevarētu teikt, ka tāpēc tie būtu kļuvuši izturīgāki/mazāk šķeltos.
    arī kā bāze zem krāsainajām lakām būtiski nepaildzināja laku noturību:/

    Līdz ar to jautājums vai vērts dot otro iespēju kinetics?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šīs nagu lakas pieklājīgu efektu saglabā apmēram 3 dienas, pat ar visu super virskārtu. Man arī bija viens no nano līdzekļiem, laikam degunradzis, nepatika ne kā bāze, ne virskārta vai līdzeklis nagu ārstēšanai. Jau minēju, ka viena laka man turējās divas nedēļas, toreiz biju pārsteigta. Man Kinetics lakas patīk, es otro iespēju dotu. :)

      Dzēst