otrdiena, 2016. gada 12. aprīlis

Svētdiena Pārdaugavā

Jau kādu laiku par savām mājām varu saukt Daugavas kreiso krastu. Brīvdienās izvēlos nebraukt uz centru, bet gan apskatīties, kas labs pieejams Pārdaugavā. Un iespēju ir diezgan daudz. Šoreiz par laisku brīvdienu ar brokastīm un pavasarīgu pastaigu.
 
 
Iecienītākais pastaigu maršruts ved līdz Āgenskalnam, konkrētāk Meža ielas rajonam, kur arī atrodas dažas no foršākajām pasēdēšanas vietām. Šoreiz izvēlējāmies brokastis Fazendā. Tā kā svētdienās viss veras vaļā vēlāk (ap 11iem), nolēmām izmest kādu loku.
 
Mana mīļākā ēka šajā Pārdaugavas pusē ir Svētās Trijādības Pārdaugavas baznīca, tik skaisti kupoli un krāsu salikumi. No arhitektūras viedokļa noteikti priekšroku dodu pareizticīgo baznīcām ar lielajiem kupoliem.



Viena no manām mīļākajām vietām ir Fazenda. Vieta, kur nekad neesmu vīlusies. Skaists un interesants dizains, garšīgs ēdiens un lieliska atmosfēra. Brokastis, pusdienas, vakariņas, uzkodas pie vīna...




Kādas ir jūsu mīļākās vietas Pārdaugavā?

8 komentāri:

  1. Vaii, cik skasits un patīkams raksts! :)

    AtbildētDzēst
  2. Mums Minka cat cafe ir pati mîłàkà pasēdēšanas vieta. :)

    AtbildētDzēst
  3. Skaista vieta, ši Āgenskalna daļa man mīļa, bet ari deļ kafe Minka ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau rakstīju, ka Minkā bijusi neesmu, bet man ļoti patīk arī Mierā.

      Dzēst
  4. Lapsas māja pie Āgenskalna tirgus.

    AtbildētDzēst
  5. Cik amizanti - tieši par to baznīcu vienmēr šausminos, jo krāsu salikums ir kliedzoši bezgaumīgs, arī vidē neiederas :D Bez šaubām, daļēji profesionālais kretīnisms, bet tik un tā izskatās briesmīgi.
    Par Fazendu tikai vislabākās atsauksmes, ļoti omulīga vieta ar kvalitatīvu ēdienu.

    AtbildētDzēst