piektdiena, 2016. gada 29. aprīlis

Think Pink - MakeUp Eraser lupatiņa kosmētikas noņemšanai

Lupatiņas kosmētikas noņemšanai pie mums parādījās nesen (cik man zināms). Parasti neticu visiem šiem beauty gadžetiem, domāju, ka tā ir naudas izmešana vējā.. Man bija iespēja pārliecināties, vai patiešām šis palīglīdzeklis ir tik labs, cik labas ir atsauksmes.
 
MakeUp Eraser 2012.gadā dibināja vienas ģimenes trīs paaudžu sievietes, kas bija nogurušas no sarežģītas grima notīrīšanas.


Pēc izskata MakeUp Eraser atgādina parastu mikrofibras lupatiņu, kādu dažreiz izmantoju virtuves virsmu tīrīšanai. Tā ir rozā un ļoti mīksta un maiga, un diezgan liela. Pieejama arī melnā krāsā.
Lupatiņas lietošanas intrukcija ir elementāra - MakeUp Eraser jāsaslapina un jānotīra kosmētiku, pēc tam jāliek veļas mazgājamajā mašīnā un jāizmazgā. Nekā sarežgīta.
 
Kā es lietoju MakeUp Eraser?
Saslapinu lupatiņu ar siltu ūdeni un turu pie acīm apmēram 30 sekundes, lai tuša un acu ēnas  "pieķeras". Pēc tam visu notīru līdzīgi, kā to daru ar micelāro ūdeni un vates disku. Acu kosmētika notīrās diezgan ātri, pandu acis arī neatstāj. Lai pārbaudītu, cik labi kosmētika ir notīrīta, tomēr pārbraucu pāri ar vates disku, kas samitrināts ar micelāro ūdeni. Biju pārsteigta, ka vates disks bija tīrs. Pirmajā reizē ņēmu nost "panēsātu kosmētiku" (visu dienu uz sejas, nedaudz pabalējusi), viss notīrījās smuki, ka pat neticēju. Nākamajā reizē mēģināju notīrīt gandrīz svaigu full makeup - ļoti spilgtas ēnas, zīmuli, tušu, veselu kārtu tonālo krēmu utt. Arī šoreiz viss smuki notīrījās.

 
Kopumā esmu ļoti apmierināta ar šo lupatiņu, lietoju brīžos, kad slinkums ņemt vati. Lupatiņu mazgāju ar rokām, tomēr negribu likt veļas mašīnā kopā ar visām drēbē, veļas pulveri un mīkstinātāju. Lupatiņa izmazgājas tīra, tušas un zīmuļu nospiedumi nav redzami.
 
 
Godīgi sakot, esmu mazliet vīlusies tajā, ka šis skaistuma gadžets vilties nelika.
 
 
Kur nopirkt: Douglas
Cik maksā: ap 25€
Vērtējums: 8/10
 
 
 
Kādas jums attiecības ar šāda tipa palīglīdzekļiem? Patīk/nepatīk?

*PR paraugs



3 komentāri:

  1. izklausās jau labi, tikai es laikam būtu par slinku, lai mazgātu katru reizi :D

    AtbildētDzēst
  2. neesmu mēģinājusi, pagaidām īpašas vēlmes nav, bet varētu būt noderīgs tiem, kam ir alerģiska āda:)

    AtbildētDzēst
  3. Man ar tā lupatiņas mazgāšana mulsina, esmu tomēr pieradusi viegli visu noņemt ar kosmētikas noņēmēju un ādu tagad attīru ar foreo :)

    AtbildētDzēst