otrdiena, 2016. gada 10. maijs

Madara Cosmetics pavasara jaunumi - SOS Hydration līnija un Oil-To-Milk skrubis

Šo rakstu iesāku, kad pavasaris tikko bija sācies - piemājas plūmei baltie ziediņi jau noziedējuši, Uzvaras parkā sakuras vēl var aplūkot pēdējās dienas un kokiem zaļās lapas pilnā plaukumā. Atkārtošos jau simto reizi - laiks skrien tik ātri. Pēdējās dienas bijušas darba pilnas, vēl tik daudz kas jāpaspēj un laika tik maz. Tikko biju izskrējusi uz veikalu, ceriņi jau smaržo, ārā tik vasarīgs, ceru, ka laiks lutinās visu maiju. Tik ļoti vēlos dalīties iespaidos ar produktu kalniem, ko pēdējā mēneša laikā lietoju, bet iedvesmas nav. Gan jau būs brīvāks brīdis un mūza arī atgriezīsies.
 
Pirms dažām nedēļām pie manis nonāca paciņa ar Madara jaunumiem - SOS līniju un inovatīvo attīrošo eļļas-pieniņa skrubi.



Kā vienmēr - uzslavas par dizainu. Blush pink iepakojumi SOS līnijai un tā smarža. Īsts pavasaris!


Sākšu ar savu mīļāko produktu - Oil-To-Milk SCRUB jeb attīrošais eļļas-pieniņa skrubi Become Organic iepakojumā.
Skrubis radīts šobrīd tik ļoti populārajā oil-to formātā - eļļainais skrubis pārvēršas pieniņā un putās.
Skrubis ir diezgan raupjš (kaut gan Madara lapā informācija ir cita) un abrazīvs. Smarža ir fantastiska - aprikozes. Ilgu laiku izvairījos no sejas skrubjiem, mana problēmzona ir zods, kur dzīvojas daudz melnie punkti, tāpēc zods bija pirmā zona, kur mēģināju skrubi. Skrubi iesaka atstāt uz ādas 3-10 minūtes un tad ar masējošām kustībām to nomazgāt. Zods tika attīrīts labi, sāku skrubi lietot arī citām sejas daļām. Šis produkts man ļoti iepatikās, uz doto brīdi esmu to jau izlietojusi, tagad tik jāgaida atlaides, lai nopirktu lielo tilpumu.
 
Cena: 5.50€ /12.ml, 23.50€/60ml


SOS intensīvi atjaunojošs hidro-serums ir viegls serums, kas sola atjaunot dziļākos ādas mitruma slāņus un regulēt sausas, mitrumu zaudējušas un stresam pakļautas ādas līdzsvaru.
 
Serums patiešām ir ļoti viegls, tas ātri iesūcas ādā, bet manā skatījumā mitrināšana varēja būt iedarbīgāka. Protams, serumiem jāklāj virsū krēms, ko arī cītīgi daru, rezultāts ir labs, tomēr ziemai vajadzēs izvēlēties produktus, kas vairāk mitrina un baro.
Jauka, nedaudz pūderaina smarža, stikla pudelīti - skaisti!

Cena: 35€/30ml

  
SOS Hidro-reģenerējošs krēms ir intensīvs, mitrumu saglabājosš krēms, kas bagātināts ar ziemeļu peonijas un linsēklu antioksidantiem un hialuronskābi. Krēma uzdevums ir mitrināt, atjaunot un nomierināt dehidrētu un sakairinātu ādu, lai atjaunotu tās mirdzumu.
 
Sākumā baidījos, ka krēms būs ļoti biezs un ilgi iesūksies ādā (neciešu tādus krēmus), bet šis ir patiešām foršs - klājas viegli, iesūcas ātri, padara ādu samatainu un labi mitrinātu. Šo krēmu visbiežāk lietoju uz nakti, efekts ļoti labs. Protams, darīju visu kā pēc grāmatas - zem krēma klāju serumu, rezultāts vairāk kā apmierināja. Par to, vai krēms nomierina ādu, spriest nemācēšu, par laimi šobrīd mana āda uzvedas labi, noteikti šo krēmu turpināšu lietot arī aukstajā laikā.

Cena: 33€/50ml

Produkti forši, vienmēr priecē Madara Cosmetics inovācijas, glītais dizains un zīmola filozofija, pat ja produkti dažreiz īsti neder manai sejas ādai vai dotajā brīdī neliekas aktuāli.
Arī mamma atzinīgi novērtēja SOS līniju.


Esat mēģinājušas jaunos produktus? Kā patīk?

1 komentārs:

  1. Pat ja īsti neko nevajag, Madara ar savu skaisto dizainu vienmēr pamanās piesaistīt un radīt vēlmi ko iegādāties :)

    AtbildētDzēst