otrdiena, 2015. gada 27. janvāris

Garnier Oil Beauty atjaunojošs losjons ar eļļām

Jaunums no Garnier veikalu plauktos - Oil Beauty Restoring Lotion jeb atjaunojošs losjons ar eļļu ļoti sausai ādai. Simpātijas izraisīja glītais iepakojums ar pumpīti, tāpēc nopirku nedomājot.


Noteikti atceraties Garnier Ultimate Beauty skaistuma eļļu, kuras sastāvā bija četras eļļas - argana, makadamijas, mandeļu un rožu. Arī losjons satur četras eļļas - babusu, šī, avokado un mandeļu. Abi produkti manam degunam smaržo diezgan līdzīgi.



Lietošanā diezgan patīkams produkts - losjons ir trekns, bet iesūcas ļoti ātri un neatstāj taukainu kārtiņu. Oil Beauty losjonu parasti lietoju tikai uz nakti - kājām, ikdienā, pēc dušas, izvēlos kādu ķermeņa sviestu, jo vienreiz, kad pamēģināju šo produktu pēc dušas, likās, ka pēc dažām stundām āda paliek sausa un ir nepieciešams kāds mitrinošs produkts. Pēc losjona lietošanas āda paliek maigāka, gludāka un, kā raksta produkta aprakstā, ar atlasa mirdzumu. Losjonam piemīt salda smarža - tieši tas, kas ziemai nepieciešams.

Nezinu, vai šo losjonu pirkšu atkārtoti, tomēr izmēģināšanai un "nakts" losjonam man šis produkts tīri labi patīk.

Kur nopirkt: Drogas
Cik maksā: ~6€ 
Vērtējums: 7/10

Kāds ir jūsu labākais lietotais drugstore ķermeņa losjons? 

8 komentāri:

  1. Šo es arī nopētīju veikalā :)
    Bet pirmais, kur es šo pamanīju - iekš feelunique šo varēja paraudziņa formātā par brīvu pievienot pasūtījumam nesen ;) Pagaidām vēl gaidu paciņu.

    AtbildētDzēst
  2. Viņam sastāvā nav minerāleļa un parabēni? tas man parasti nojauc ticību labajām eļļam , kuras tur esot it-kā pievienotas.. Tas mani no drogas produkcijas baigi attur.. kaut gan, kad pirkos tad šī firma patika labāk nekā citas :) Kad man ir kāre uz ķīmiskajiem produktiem izvēlos TBS un victoria secret

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti, ka ir. No Garnier nemaz negaidu kādu "veselīgo" sastāvu.

      Dzēst
  3. No Drogu klāsta man visvairāk patīk Dove ķermeņa kopšanas produkti, kaut arī tagad daudz jaunumu parādījušies, kuri nav nemaz mēģināti. Kādreiz ļoti patika Nivea produkti, bet tie arī sen nav lietoti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dove ir forši, bet mazliet jau apnikuši, Nivea arī mēģināju, bet vienmēr gribas ko citu. :)

      Dzēst
  4. es kādu laiku lietoju tikai īstas eļļas... mandeļu avokado uz mitras ādas... bet vakaros, no rīta pēc dušas nepatīk. īpaši vasarā, bet noteikti iešu atpakaļ pie tām, kad izlietošu palmers olive butter un soap glory body butter...man patīk, ziemai tādi trekni, bet gribas atrast kko īpaši īstu un labu.... garnier nekad nav mēģināts... vispār jau sajūtas, ka ēdiena kvalitātei vairāk, vismaz man, vajadzētu pievērsties, tad izteikti sausa āda arī varbūt pazustu... es ticu vair;ak, ka tādā veidā ādas stāvoklis uzlabojas, smērējamie produkti ādu tik pieradina, bet tas jau cits stāsts vai ne....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no Garnier skolas gados ļoti patika BodyTonic līnija - gan losjons, gan skrubis. Tik svaigi smaržoja. :)

      Dzēst
  5. un vēl, ai kā mums patīk jaunas lietas izzināt...forši tomēr, ka iekšā tāds dullais dauka vai ne

    AtbildētDzēst