sestdiena, 2015. gada 31. janvāris

The Body Shop Smoky Poppy kolekcija - vannas bumbas, sviestkrēms un tualetes ūdens

Absolūta eiforija - tā sevi piesaka jaunā The Body Shop magoņu ķermeņa kopšanas kolekcija, kas radīti speciāli Valentīna dienai. Visu laiku pavedinošākā The Body Shop kolekcija - valdzinoša kā mežģīnes, piesātināta ar magoņu ekstraktu, radīta baudas pilnai ādas mitrināšanai, tā TBS.





Smoky Poppy noteikti piesaista ar savu ekstravaganto dizainu - melni iepakojumi ar spilgti sarkaniem, pavedinošiem ziediem, tik ļoti neraksturīgi The Body Shop, ne miņas no krāsainajiem un sulīgajiem augļiem. Jau no vairākiem cilvēkiem esmu dzirdējusi sajūsmu par skaisto noformējumu un vēlmi iegūt kādu no produktiem savā īpašumā.


Aiz magoņu skaistajām, sārtajām ziedlapiņām slēpjas tumša un pavedinoša pagātne: bīstama bauda. Kas reiz to mēģinājis, vairs nevar atteikties.

Pavedinošajā magoņu līnijā ietilpst ķermeņa skrubis ar magoņu sēkliņam, sviestkrēms, dušas želeja, ķermeņa losjons, vannas bumbas, masāžas eļļa jutekliskiem brīžiem un magoņu tualetes ūdens.


Smoky Poppy vannas bumbas - baudpilnai vannai. Iepakojumā ir sešas vannas bumbu pusītes, kas, manuprāt, ir lieliski - daudz vairāk vannas prieku. Baltas vannas bumbas ar magoņu sēkliņām smaržo diezgan spēcīgi. Tā kā neesmu kaislīga vannas mīļotāja, bumbas būs dāvana mammai.


Smoky Popy Eau de Toilette sevī ietver ziedu, koksnes, garšvielu aromātu, kas savijas saldā mākonī. Mamma gan noteica, ka Smoky Poppy EDT smaržo pēc Padomju laiku leģendas "Красная Москва". Arī man šīs smaržas nedaudz atgādina tādu old-lady aromātu, daudz par stipru manām sajūtu kārpiņām. Toties labā ziņa ir tāda, ka smaržas neaizies nebūtībā, jo mana tante uzreiz pieteicās pie šī aromāta, viņai vienmēr patikušas visādas interesantas smaržas.


Saldajam ēdienam un manai laimītei - Smoky Poppy sviestkrēms. Lieliska mitrināšana, kā jau visiem The Body Shop sviestiem. Smarža iesākumā liekas ļoti spēcīga, bet vēlāk, dienas laikā, tā izvējojas un atstāj liegu magoņu ziedlapiņas pieskārienu. Tomēr aromāts ne katrai dienai, bet īpašām reizēm. Ikdienai izvēlos ko vieglāku un neitrālāku.


Veikalos kolekcija no februāra. Lieliska dāvana svētkos!



Kur nopirkt: The Body Shop
Cik maksā: vannas bumbas 20, tualetes ūdens 16.20
sviestkrēms 18.80
Vērtējums: sviestkrēms 7/10

Vai jums kas iepatikās no pavedinošās magones?

*Paldies The Body Shop par iespēju izmēģināt produktus.

7 komentāri:

  1. Šodien pasmaržoju sviestkrēmu - aromāts patīkams, bet erī nekas tāds, lai tūlīt grābtu ciet, bet produktu noformējums dikti foršs. Es vēl paguvu izmantot lielās atlaides un iegādājos citronu zieķi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Citrons ir ļoti foršs, tāds pavasarīgs un svaigs. :) Man ir bijusi tikai dušas želeja un losjons.

      Dzēst
  2. Dizains patiešām ir acis piesaistošs, cik nu pēc bildēm varu spriest.
    TBS apmeklējums jau ir iekļauts manā sarakstā un tas viss dēļ šīm magonēm :D
    Piekrītu Ievai par bildēm :)

    Dace

    AtbildētDzēst
  3. Man arī ļoti patīk kolekcija, bet produktu aromāts tiešām ir gaumes lieta. Smaržūdeni neesmu smaržojusi, bet noteikti to izdarīšu, jo interesē tā nošu kombinācija.
    Ar ķermeņa sviestu man bija tā, kas sākumā gandrīz apkritu otrādi, kad uzsmērēju uz rokas, bet paejot 4-5 stundām sajutu tādu ļoti patīkamu aromātu un pat neticēju, ka tā smaržoja mana roka, kur biju uzsmērejusi šo ķermeņa sviestu. :)
    Piekrītu, ka aromāts tāds atgādina old-lady, bet kaut kādās situācijās varētu arī noderēt :)

    AtbildētDzēst