piektdiena, 2015. gada 10. aprīlis

Pavasara vēsmas - marts

Marts bijis gan ļoti silts, gan ļoti auksts. Paspēju jau izbaudīt pirmos saules starus uz terases lasot grāmatu, kā arī satuntulēties mētelī un salīt.

Lietas, ka sildīja sirdi martā.



Esmu palikusi ļoti slinka grāmatu lasītāja, agrāk lasīju ļoti daudz, bet šobrīd lasīšanu esmu atstājusi novārtā. Dafnijas di Morjē grāmata "Rebeka" pie gultas stāvēja jau no vasaras beigām, nevarēju iesākt. Teikšu īsi - ļoti patika un ļoti iesaku.

Manderlijas skaistos aprakstus palīdzēja izbaudīt Isle of Wolf svece ar rožu aromātu. Šajā smaržā esmu iemīlējusies.

Kosmētikas ziņā marts bijis gandrīz jaunumu mēnesis - pagājušā un šī pavasara Chanel nagu lakas. Skaistais putekļvioletais un rozīgi sārtais tonis un nagiem gozējās vairākkārt.

Sejai - Artdeco pavasara kolekcijas vaigu sārtums un Bourjois tonālais krēms ir īsti atradumi plaša patēriņa kosmētikas jomā. Ja Dior tonālo krēmu un Chanel vaigu sārtumu izvēlos diezgan reti, tad šie abi produkti tiek lietoti gandrīz katru dienu.

Lūpas - mitrināšanai izvēlos Chanel bezkrāsaino lūpu balzamu, ātri un ērti, bet spilgtumam - YSL lūpu eļļu skaistā rozā toni.

Par visiem šiem produktiem atsauksmes rakstītas samērā nesen, cenšos vairs nepirkt neko un nekolekcionēt, bet gan visu smuki lietot.


Izlietoti produkti ir diezgan daudz - daži produkti beigušies ātri, citus centos izlietot, lai dotu vietu jauniem.


1. L'Oreal Sublime Body ķermeņa balzams - labākais, ko var atrast Drogu palauktos. Tiks noteikti pirkts atkārtoti.
2. L'Oreal Skin Perfection micelārais ūdens kombinētai ādai - ūdens kā ūdens, tomēr Nivea 3in1 micelārais ūdens man patīk labāk.
3. Attirance argana dušas eļļa - ļoti patīk, bet kādam laikam pietiks. Gribu izmēģināt arī citas dušas eļļas, piemēram, Rituals, kura ir 2x lētāka.
4. Stenders peoniju ķermeņa krēms - fantastiska smarža, nedaudz silikonīga tekstūra, bet ļoti patika. Nākamo gribu dzērveņu krēmu.
5. Joik dienas krēms - tik ātri man nebija beidziens neviens sejas krēms. Forši! Krēms patika, iespējams, ka kādreiz atkārtošu.
6. Essence Stay Natural maskējošs konsīleris 03 soft nude - neatceros kurais iepakojums, man patīk. Tiek ierindots kategorijā "labs un lēts", izmantoju gan tumšajiem lokiem, gan nesmukumu aizmālēšanai. Ir nopirkts jau jauns.
7. Madara Detox maska - forša maska, bet esmu uz kādu laiku pateikusi "nē" šmucīgajām maskām.
8. The Body Shop jaunības pilieni - foršs serums, bet serumus uz pavasari/vasaru sūtu atpūtā, sejas ādai gribas ko vieglu un mitrinošu.
9. The Body Shop aveņu sviestkrēms - mans mīļākais sviests šobrīd. Noteikti pirkšu vēl un daudz.
10. Attirance kokosriekstu sviestkrēms - saldi smaržoja un patika konsistence.
11. Madara atsvaidzinošas ziepes ar piparmētru - īsts svaigums dušā. Kaut kad iegādāšos atkārtoti.
12. Dove Invisible Dry dezodorants - efekts patika, smarža varēja būt neuzkrītošāka.
13. Seal skuju ekstrakts vannām - dežavū un bērnības atmiņas. Kāre pēc vannas man uznāk vienreiz gadā, tad nu eju vannā bieži. Šis tika izlietots trīs vai četrās reizēs. Fantastiska relaksācija. Mežs vannā.
14. Soap&Glory Hand Food roku krēms - apply as often as you want to soften, foršs sauklis un vēl foršāks roku krēms. Varbūt vēlētos mazliet neitrālāku aromātu.
15. L'Oreal Total Repair Extreme S.O.S maska - smuki smaržo un mati bija mīksti un gludi. Tā kā esmu slinka masku lietotāja, tad šie mazie iepakojumi man ļoti patīk.
16. Garnier Fresh Essentials kosmētikas noņēmējs - joprojām favorīts, tiks pirkts atkārtoti.

Kā jau vienmēr - liekas, ko tad jaunu esmu nopirkusi, neko daudz. Šīs mēneša atskaites liek savākties un saprast, ka ir par daudz. Tātad - jaunumi un pirkumi.


No visa kā pa druskai - matiem Matrix Biolage Styling līdzekļi, ķermenim - Attirance, TBS un Stenders (protams, aiz kadra), pirmā tikšanās ar Batiste. No Sleek konturēšanas paletes, Artdeco pavasara kolekciju jau redzējāt, arī par Kivvi cidoniju līniju lasījāt. Tas arī īsos vilcienos viss.

Izrādījās, ka aiz kadra palicis diezgan daudz - Stenders dušas krēms, Dior un Bourjois tonālie krēmi, Catrice lūpu krāsa skaistā oranžā tonī, bet ļoti sliktā izpildījumā.
Pieliku klāt vēl šī mēneša pirkumus un jaunumus - Matrix šampūnu un kondicionieri pasūtīju jau marta beigās, atnāca pirms dažām dienām, Trako dienu pirkumi - Batiste sausais šampūns un MiloMill ziepes, kārtējais Essence konsīleris un jaunumi no Rival de Loop - zaļās tējas krēmi.


Lai jaukas brīvdienas!

8 komentāri:

  1. Cik viss ir skaisti! Varu piemetināt tikai, ka jau gaidu, kad beigsies Tavs radošais atvaļinājums!

    AtbildētDzēst
  2. Forši, piekrītu daudziem taviem favorītiem un interesē kur tiki pie Sleek kontutēšanas produktiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sleek pasūtīju no viņu mājaslapas, atsūtīja diezgan ātri. :)

      Dzēst
  3. Laikam man vajadzēs to Nivea micelāro ūdeni pamēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti! :) Šis man jau ir kāds 10ais iepakojums. :)

      Dzēst
  4. Izskatās,ka arī man beidzot jāiegādājas tas slavenais Nivea micelārais ūdens, visur tik labas atsauksmes par viņu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šobrīd atlaide - maksā kaut kur 3,50eur. :) Nivea un Garnier zaļais kosmētikas noņēmējs ir mani favorīti.

      Dzēst