otrdiena, 2015. gada 6. oktobris

Rudens manikīrs

Ja atminaties, pavasarī biju izveidojusi rakstu par to, kā es rūpējos par savām rokām un nagiem. Klāt rudens, gada tumšais laiks, nolēmu parādīt, kas mainījies manos roku un nagu kopšanas paradumos, kā arī parādīt savu rudens nagu laku kolekciju.



Šajā rudenī man patīk dažādi nagu laku toņi - sākot no bēši pelēkajiem līdz ogu toņiem. Nevaru savu roku kopšanas rituālu iedomāties bez Lush Salted Coconut roku skrubja, esmu šajā produktā iemīlējusies un nevēlos, lai tas beidzas. Forši jaunumi ir Stenders mini (25ml) roku krēmi ar dzērveņu, melleņu, rožu un greipfrūtu-cidoniju aromātiem.


Roku kopšanas rituāls:
  • notīru veco nagu laku ar ISANA nagu lakas noņēmēju (joprojām lietoju tikai zaļo versiju)
  • noskrubēju rokas ar LUSH Salted Coconut roku skrubi. Skrubi lietoju apmēram trīs reizes nedēļā.
  • nagus vīlēju ar KINETICS Turtle 180/180 nagu vīlīti
  • ar FORA līdzekļa, apelsīnu kociņiem un vates palīdzību atbrīvojos no kutikulām
  • kā mitrinātāju izmantoju STENDERS dzērveņu roku krēmu. Krēms vairāk paredzēts lietošanai mājas apstākļos, jo iesūcas diezgan ilgi, tomēr efekts ir ļoti labs - rokas paliek maigas un samtainas
  • vakaros kutikulas iesmērēju ar DIOR Creme Abricot
  • pirms nagu lakas uzklāšanas kā bāzi joprojām lietoju DIOR Diorlisse izlīdzinošu laku un pēc nagu lakas uzklāšanas izmantoju AVON spreju, kas paātri nagu lakas nožūšanu
Pedikīru taisu pie meistara, kāju nadziņus rotā Gelish rudenim pieskaņotos toņos. Pēdas skrubēju ar AVON Blissfully Nourishing pēdu skrubi un smērēju ar tās pašas sērijas krēmu rokām, pēdām un elkoņiem. Man ļoti patīk Blissfully Nourishing krēma un skrubja smarža, tik salds un patīkams aromāts.


Katru sezonu no skapjiem un kastēm izņemu nagu lakas, ko lakošu attiecīgajā sezonā. Nolieku tās acu priekšā, lai neaizmirstu. Pagaidām esmu iegādājusies tikai vienu jaunu laku (priecājos, ka nagu laku pirkšanas trakums nu ir cauri) ogu tonī. Atceros, ka pirms kāda pusotra vai diviem gadiem atdevu draudzenei visas violetās un ogu toņu lakas, tik ļoti šie toņi man bija apnikuši. Nu ko, šoruden nāksies atkal papildināt kolekciju.



Katru toni gan neminēšu, bet manā rudens kolekcijā atrodami gan standarta sēņu toņi, gan gliteri, gan klasiski ķiršu sarkanie, gan tumši zili. Pilnai laimei vēl trūkst Chanel šī rudens tumšzaļā laka (kas lieliski piestāvēs pie jaunās kleitas).


Liela mana mīlestība pret plūmju toņiem gan uz lūpām, gan nagiem. Šoreiz Catrice Ultimate Nail Laquer 95 For Some It's Plum, ko īsti par plūmi saukt negribētos, man pietrūkst tumši lillīgās nokrāsas.


Kādi toņi šoruden rotā jūsu nadziņus?

11 comments:

  1. Kolosālas un ļoti iedvesmojošas bildes. :)
    Manus nagu rotā kaut kas pavisam līdzīgs- vīna sarkanie, violetie un dažādu nokrāsu pelēkie. <3

    AtbildētDzēst
  2. Kā Catrice lakai ar noturību? Tonis ļoooti skaists :)

    AtbildētDzēst
  3. Man šoruden atkal patīk pelēkie! Šis tas no rozā-lillā toņiem,kā arī bēšie.
    Atradu arī ideālo variantu-pelēcīga violets pastelis

    AtbildētDzēst
  4. Ļoti foršs raksts :) Es šobrīd rotēju starp divām nagu lakām - L'Oreal Evas un Bleikas toņiem no Pure Reds kolekcijas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)

      Kaut es varētu tā - lakot vienu vai divus toņus. :))

      Dzēst
  5. Es jau domāju, vai tiešām nebūs nevienas bildītes par gala rezultātu, kurā skaistie nadziņi redzmi....nu bismaz mazliet ko beidzamajā bildē var redzēt. :)

    AtbildētDzēst