trešdiena, 2015. gada 16. decembris

Dove Nutritive Solutions Intensive Repair matu kopšanas līnija

Dove šajā rudenī mūs iepazīstināja arī ar jaunu matu kopšanas sēriju - Nutritive Solutions. Jaunajā matu kopšanas sērijā ir piecas produktu līnijas - Intensive repair (bojātiem matiem), Daily Moisture (īpašam matu zīdainumam), Nourishing Oil (bojātiem, nedzīviem matiem), Colour Care (krāsotiem matiem) un Hair Fall (pret matu izkrišanu). Katrā līnijā ietilpst šampūns, kondicionieris, matu maska un tūlītējas iedarbības maska-kondicionieris.
Matu kopšanas līdzekļus no Dove esmu mēģinājusi ļoti sen, šķiet pirms kādiem septiņiem gadiem. Veikalā redzot glītos iepakojumus, noteikti vēlējos izmēģināt Dove šampūnus un maskas, jo joprojām meklēju sev vislabākos produktus gan no plaša patēriņa, gan no profesionālās matu kopšanas kosmētikas.


Intensive Repair matu kopšanas līnija paredzēta bojātiem matiem. Visiem matu kopšanas līdzeķliem ir patīkama ziedu-augļu smarža, atgādina salonu matu kopšanas produktu smaržu. Iepakojums ir askētisks un ērts. Intensive Repair produkti piemēroti lietošanai ikdienā, produkti sola dziļi mitrināt un atjaunot pat ļoti bojātus matus.

Izmēģināju tikai divus produktus - šampūnu un tūlītējas iedarbības masku-kondicionieri, jo galva man tikai viena, bet vannasistabas plaukts ir pilns ar dažādiem šampūniem un balzamiem.

Krēmveida šampūns labi puto, attīra un nekairina galvas ādu. Man mati taukojas ļoti ātri, tāpēc šī līnija, kas domāta bojātiem matiem, atņem vienu tīro matu dienu. Kopumā vidējs šampūns, no kā apjomu negaidīt, bet mati pirmajā dienā ir smuki, viegli un mirdzoši.

Tūlītējas iedarbības kondiconieris-maska ir kaut kas pa vidu balzamam un maskai. Dažiem zīmoliem matu balzami ir ļoti šķidri, kas man ne īpaši patīk, bet maskas - pārāk biezas un taukainas. Esmu priecīga, ka ir šādi ātrie produkti. Kondicionieri-masku lietoju katrā matu mazgāšanas reizē, tas lieliski nogludina un mīkstina matus, dievinu to sajūtu, kad skaloju matus un tie ir pavisam, pavisam gludi. Ļoti labs produkts, ko izmēģināšu kopā arī ar vieglākiem šampūniem.


Šos produktus veikalā redzējusi vēl neesmu, ceru, ka parādīsies drīz, jo vēlos izmēģināt vēl kaut ko no Nutritive Solutions sērijas, piemēram, Daily Moisture šampūnu.

Produktu cenas ir ļoti demokrātiskas - šampūns un balzams maksā 3.49, tūlītējas iedarbības kondicionieris-maska 4.99€, maska 5.79€.

*PR paraugi

3 komentāri:

  1. kondicionieri - masku droši vien pamēģināšu.

    AtbildētDzēst
  2. Tas maska - kondicionieris ir patiešām lielisks produkts. Kad bija vēl gari mati, lietoju tikai to, un patiešām mati bija ļoti zīdaini un gludi :) Liekas, ka nav neviens aplūzis vai sauss mats :)

    AtbildētDzēst