ceturtdiena, 2016. gada 7. janvāris

Oriflame ELEO matu kopšanas produkti - šampūns, maska un aizsargājoša eļļa

Oriflame Eleo matu kopšanas līnija apbur ar savu dizianu - tik gaumīgus produktus no katalogu kosmētikas ir grūti sastapt, kā arī šī ir mana pirmā iepazīšanās ar katalogu matu kopšanas produktiem (neskaitot Avon zaļo serumu).
 
Eleo matu kopšanas kolekcija bagātināta ar dabīgajām argana un rožu eļļām, diždadža saknes ekstraktu un F vitamīnu. Eleo nodrošina dziļu matu barošanu visiem matu tipiem, atjaunojot tos no iekšpuses un nogludinot no ārpuses, lai tie būtu nepārspējami mirdzoši, mīksti, spēcīgi, paklausīgi un dzīvīgi.
 
Eleo kolekcijā ietilpst pieci produkti - šampūns, kondicionieris, maska un divu veidu eļļas - aizsargājoša un nogludinoša. Es izmēģināju trīs produktus - šampūnu, matu masku un aizsargājošo matu eļļu. 
 
 
Eleo šampūns manā skatījumā smaržo kā Lancome La Vie Est Belle smaržas, viens no maniem mīļākajiem aromātiem. Šampūns ir diezgan biezs, labi attīra matus. Iespējams, ka smalkiem matiem šis šampūns būs par smagu (maniem biezajiem arī). Šampūnu man patīk lietot pēc matu balināšanas vai kad ārā ir ļoti, ļoti auksts - laikā, kad matiem nepieciešama papildu rūpes.
 
 
Eleo matu maska ir intensīvi barojoša matu maska, kas sola matus atjaunot no iekšienes, lai tie būtu spēcīgāki, gludāki un mirdzošāki, maska aizsargā matus arī no lūšanas.
Maska ir vidēji bieza, matos viegli ieklājama un tai ir nedaudz citādāka smarža kā šampūnam, nav tik intensīva. Maska labi pabaro un nogludina matus, padara tos mīkstus un viegli ķemmējamus. Mans favorīts.
 


Eleo aizsargājoša matu eļļa nesmaržo kā vairums matu eļļu - smarža ir diezgan vīrišķīga. Eļļas uzdevums ir dziļi barot matus, tos atjaunot un stiprināt no iekšienes, kā arī nogludināt matu virsmu. Eļļa ir diezgan bieza, maniem pusgarajiem matiem pietiek ar vienu dozatora spiedienu, dažareiz pat ar pusi. Eļļa labi pabaro matu galiņus, kā arī nogludina. Eleo eļļu parasti lietoju mitros matos, lai labāk iesūcas. Nevaru apgalvot, ka šī eļļa man ļoti patīk, tomēr slikta arī nav. Šī eļļa ieguvusi Cosmopolitan Beauty Awards 2015 balvu kā labākais matu serums/eļļa.
 
Lietojot visus trīs produktus kopā, mati paliek ļoti gludi, kā rezultātā tiek uperēta viena tīro matu diena. Šo līniju neiesaku ikdienas lietošanai taukainu matu īpašniecēm, drīzāk šie produkti ir paredzēti kūrveidā - lai stiprinātu un pabarotu skumjos matus.


Kur nopirkt: Oriflame
Cik maksā (bez atlaides): šampūns 7.90€, maska 11.90€
eļļa 13.90€
Vērtējums: šampūns, eļļa 7/10
maska 8/10


Esat mēģinājušas Eleo? Kā patīk?

Katrīnas atsauksmi var izlasīt šeit.
Sīkāka info par produktiem šeit.

* Produkti tika izvēlēti, dāvanā iegūstot Oriflame dāvanu karti.

2 komentāri: