otrdiena, 2016. gada 5. janvāris

Ziemas sajūtas - decembris

Laimīgu Jauno gadu!


Vēl nedaudz no pagājušā gada - decembra mīļākie produkti.



Šī gada svētku jaunums no The Body Shopsaldās plūmes jeb frosted plum mini (50ml) sviestkrēms. Patīkama salda un dūmakaina smarža, garastāvokļa uzlabošanai derēs lieliski. Pirku mini dāvanu komplektu, kur klāt arī ir maza tilpuma dušas želeja un dušas sūklis. (The Body Shop, 13€)

Nu jau pagājušajā gadā izpalika svētku nagu lakas pirkšana (joprojām nesaprotu, kāpēc Stockmann nebija pieejami Chanel Ziemassvētki), tāpēc atlika iepirkšanās savos krājumos. Dior Diorific Vernis 751 Marilyn no 2012.gada Dior Ziemassvētkiem. Skaists, klasiski želejīgs sarkanais, klasiska otiņa un standarta trīs dienu noturība. (limited edition, ap 28€)

Lancome Grandiose skropstu tuša tonī 02 Brun Mirifique - iesākumā skatījos diezgan skeptiski uz Grandiose tušu izliektās birstītes dēļ. Tušas tonis nav klasiski brūns, bet ar bronzas pieskaņu. Tuša klājas labi, nesaķepina skropstas un nebirst. (Stockmann, ap 35€)

Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick 020 Kiss Me In The Sunshine jeb šķidrā lūpu krāsa ir mans pēdējā laika mīļākais lūpu produkts. Perfekts nude tonis, lieliski saplūst ar manu lūpu toni, vizuāli nedaudz palielinot lūpas. Shine appeal šķidro lūpu krāsu izvēlos gan ikdienā, gan svētkos. Lieliski piestāv pie jebkura grima. Nelīp, nesmētējas un neplūst pāri malām. Maza piebilde - lūpām jābūt diezgan labā stavoklī, šis produkts izceļ sausās vietas. (Drogas, 4.19€)

YSL Le Teint Touche Eclat B30 izgaismojošs tonālais krēms - labi piemērots aukstajam laikam, kad seja vēlas papildu mitrināšanu un izgaismošanu. Tonālais krēms ir vidēji sedzošs, labi uzmundrina sejas ādu, piešķirot tai veselīgu toni. (Stockmann, ap 50€)


Izlietotie produkti decembrī

Lancome La base Paupieres Pro 02 - lieliska acu ēnu bāze, ļoti ekonomiska, lietoju no 2014.gada septembra līdz 2015.gada decembra beigām. Var izmantot arī kā acu ēnas, lielisks produkts, noteikti pirkšu atkārtoti, kad Stockmann atkal parādīsies 01 vai 02 toņi.

The Body Shop Frosted Plum sviestkrēms - patika vieglā konsistence un saldā smarža. vai pirkšu atkārtoti? Iespējams, bet mini izmēru.

Stenders "Bērzu-zaļās tējas" un "Pačūlijas-vaniļas" vannas bumbas - bērzu un zaļās tējas bumba ir mans favorīts, ļoti labi atsvaidzina un uzmundrina. Pirkšu atkārtoti.

Lush The Comforter dušas želeja - upeņu sprādziens. Man dušas želeja likās nedaudz šķidra, bet savu funkciju veica labi. Vai pirkšu atkārtoti? Iespējams.

Dezodoranti - Nivea Fresh Natural un Garnier Mineral InvisiDry. Nivea ir mans ilggadējais favorīts, bet Garnier arī nebija ne vainas. Vai pirkšu atkārtoti? Iespējams.

L'Oreal Color Riche nagu lakas 822 Bronze Parure un 842 Sequin Explosion. Gliteru lakas - sažuva. Vai pirkšu atkārtoti? Nē.
 
 
Kādi ir jūsu mīļākie produkti aukstajā laikā?

6 komentāri:

  1. Lancome bāze man arī ļoti patika un gribu atkārtot :) Tagad tiešām vannā gribās sēdēt teju katru vakaru - bērzu-zaļās tējas bumba izklausās ļoti labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī gribas sevi lutināt ar visādiem vannas eliksīriem. :)

      Dzēst
  2. Glitera lakas arī uz nagiem turējās tieši vienu vakaru, nākamā rītā jau lupa nost. Bet tonis tik skaists. žēl.
    Cukura plūmi pamēģināju veikalā - ļoti patika. Ziemai ideāla smarža. Noteikti pasūtīšu no uk.
    Vai Dior nagu laka tiešām stāv no 2012 gada un joprojām lietojama?

    AtbildētDzēst
  3. Swika. No TBS iegadajos "Glazed Apple" dušas želeju, skrubi un sviestu krēmu. Patīkami smaržo un īpašu izceļu skrubi,jo attīra labi un mīkstina manu ādu !!!

    Kristy

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cukurotais ābols ir mans mīļākais aromāts no Ziemassvētku līnijas. :)

      Dzēst