trešdiena, 2015. gada 11. novembris

Izlietotie produkti - oktobris



Ļoti labus vārdus varu teikt par Garnier Micellar Cleansing Water All in 1 micelāro ūdeni, kas lieliski notīra dekoratīvo kosmētiku. Labs tilpums (400ml), laba cena, neko vairāk nevajag. 

Pārsteigums bija arī Garnier Fructis Goodbye Damage Instant Ultra-Care pastiprinātas iedarbības balzams - kondicionieris-maska, kas lieliski nogludina matus, padara tos mīkstus un vijīgus. Tilpums 200ml.

The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil - kumelīšu eļļa sejas attīrīšanai. Produkts nebija slikts, sejas ādu attīrīja labi, bet nemēģināju noņemt acu dekoratīvo kosmētiku, man pēc tam nepatīk tā eļļainā sajūta acīs. Iepakojums uz beigām sāka niķoties, viss lija ārā. Tilpums 200ml.

Isana nagu lakas noņēmējs - jau diezgan ilgi pērku šo, liels tilpums (250ml) un laba cena.

Pēc Aussie Mega Instant kondicioniera roka sniedzās vairāk nekā pēc profesionālajiem matu kopšanas līdzekļiem. Forša smarža, nedz pārāk šķidra konsistence un laba iedarbība raksturo šo produktu. 250ml pietiek diezgan ilgam laikam.

Izmēģināju arī Dzintars Spa Premium ķermeņa sviestu ar rozā greipfrūta smaržu (200ml). Smaržo pēc apelsīnu ledenēm, ādu mitrina labi, tomēr man tuvāki ir ķermeņa jogurti.

The Body Shop vasaras hits Virgin Mojito dušas želeja un ķermeņa sviestkrēms. Svaiga piparmētru un laima smarža, izcils iepakojums. TBS dušas želejas man ļoti patīk, šī likās šķidrāka nekā pārējās. Vasarā, turot ledusskapī, superīgs svaigums. Sviestam ir patīkama konsistence, kas labi mitrina ādu.

L'Oreal Color Riche nagu laka tonī 205 Rose Bagatelle - rose nude tonis ikdienai. Ļoti patīk L'Oreal lakas tilpuma un toņu izvēles dēļ.

YSL Dessin Du Regard acu zīmulis tonī 2 Patent Leather - ļoti mīksts, krēmīgs acu zīmulis. Iespējams, ka nevajadzēja zīmuli lietot vasarā, karstais laiks to padarīja vēl mīkstāku. Vispār diezgan neizdevīgs pirkums - pāris mēneši un beidzies. Ieguldīt selektīvās kosmētikas acu zīmuļos, ja vien tonis nav die-for, nav vērts.


Ir kas mēģināts, kas paticis/nepaticis?



4 komentāri:

  1. Garnier micelārais un Isana noņēmējs. Abi patika, abi ir lietošanā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Garnier ūdens ir īsts atradums, agrāk lietoju arī Nivea, arī ļoti labs produkts.

      Dzēst
  2. Isana noņēmējs - klasika! Garnier micelārais arī man ļoti patīk.Aussie, bet cits veids, Colour Mate, ļoti patika. Virgin Mojito gan stāv knapi iesākts, jo kaut kā vēlu pieslēdzos tam aromātam :)

    AtbildētDzēst
  3. Hmm, es ari nopirku to Micelaro udeni bet man dedzina acis...

    AtbildētDzēst