otrdiena, 2015. gada 3. novembris

Tonālais krēms gada tumšajam laikam - YSL Le Teint Touche Eclat Fond De Teint Lumiere SPF19 B30

Yves Saint Laurent Le Teint Touche Eclat tonālais krēms jau ilgu laiku bija manā vēlmju sarakstā. Tas radīts iedvesmojoties no slavenā Touche Eclat konsīlera. Le Teint Touche Eclat ir maģisks tonālais krēms, tas lieliski piekļaujas ādai, izgaismojot tumšākās vietas un pigmentācijas plankumus. Tonālais krēms nogludina ādas nelīdzenumus, noslēpj nepilnības un uzlabo ādas dabisko skaistumu.


Man ļoti simpatizē tonālā krēma iepakojums - skaista zelta kaste un stikla pudelīte ar zelta vāciņu. Tāds masīvs un ļoti elegants dizains.
YSL kosmētikas dizains man ļoti patīk, kā jau žagatai,  viss tāds skaists un zeltā.


Tonālais krēms ir vieglas konsistences, diezgan šķidrs un smaržo jauki.
Ar tonālajiem krēmiem man ir tā - ja pirmajā reizē ir klikšķis, tad viss labi, bet ja klikšķa nav, tad ļoti niecīgas cerības, ka tas parādīsies. Pēc trīs mēnešu lietošanas ar Le Teint Touche Eclat tomēr sadraudzējos.


Le Teint Touche Eclat sevi vislabāk pierāda aukstajā laikā. Augustā, kad mūs lutināja ar siltajām dienām, tonālais krēms diemžēl manai sejas ādai nederēja, prasījās ko matējošāku. Šobrīd tonālais krēms manai sejas ādai der lieliski - tas viegli mitrina, nepasvītro sausos pleķīšus, nav pārāk taukains un tumšos rītos, kad seja vēl sagurusi, lieliski izgaismo. No sākuma tonālo krēmu klāju ar BeautyBlender sūkli, kas diezgan manāmi izšķērdēja tonālo krēmu, bet klājums bija labs. Kad pazuda sūklis, mēģināju Le Teint Touche Eclat klāt ar Shiseido otu, tomēr nekas nesanāca - uz sejas veidojās švīkas un tonālais krēms klājās nevienmērīgi. Atgriezos pie vecajiem labajiem un uzticamajiem pirkstiem - šobrīd, lai noklātu visu seju, pietiek ar vienu dozatora spiedienu. 
Tonālais krēms nav diez ko sedzošs, ļoti problemātiskai ādai nederēs. 


Dīvaini likās, ka iepriekšējam YSL tonālajam krēmām Le Teint Encre de Peau arī tonis bija B30, bet tas bija manāmi tumšāks. Izvēlētos Le Teint Touch Eclat, ar toni esmu trāpījusi desmitniekā. Lietoju duetā ar YSL Touche Eclat konsīleri un efekts mani apmierina.

Kopumā labs tonālais krēms, bet gan jau tādu pašu efektu var atrast arī par zemāku cenu.

Kur nopirkt: Stockmann, Douglas, Kristiana
Cik maksā: ap 50€
Vērtējums: 8/10

Atsauksmes par YSL Le Teint Touche Eclat Beautybybloggers un RoseLouxembourg blogos.

2 komentāri:

  1. Dizains izskatās dikti feins :) man ar patīk stikls + metāls. Tonālais varētu patikt bb krēmu faniem vai tiem, kam gandrīz neko uz sejas neprasās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, noteikti. :)
      Es arī esmu vieglu tonālo krēmu fane. :)

      Dzēst