otrdiena, 2014. gada 30. decembris

Attirance kokosriekstu sviesta krēms


Skaisti iepakojumi, laba kvalitāte un lieliska smarža - šādi es raksturotu Attirance produktus, ko esmu izmēģinājusi. Prieks par vēl vienu pašmāju zīmolu, kas rada skaistas lietas.



Kokosrieksts kosmētikā, it īpaši ķermeņa zieķos, ir viena no manām kaislībām, tāpēc es biju ļoti laimīga, kad dāvanu maisiņā atradu zieķi tieši ar šādu smaržu.

Pagājušajā gadā izmēģināju Attirance kokosriekstu pēdu krēmu, produkts bija lielisks, tomēr metāliskā tūba bija tik neērta, ka atkārtoti nepirku. Arī Attirance argana dušas eļļa ir mans favorīts jau otro gadu, cenšos lietot taupīgi.

Ļaujieties valdzinājumam dienvidu pludmalē – šādas sajūtas jums radīs Kokosriekstu ķermeņa krēms, kas sniegs tūlītēju komforta sajūtu. Šis barojošais ķermeņa sviests intensīvi baro ādu un ļauj tai izskatīties arvien jaunai, starojošai, tvirtai. Turklāt tā iegūs kārdinošu aromātu. Krēma sastāvā iekļauts bagātīgais dabisko sviestu komplekss, kas īpaši piemērots sausas ādas kopšanai. Sastāvs: Kokosriekstu eļļa – dziļi mitrina un mīkstina ādu, padara to maigu, novērš lobīšanos. Kakao sviests – teicams ādas mīkstinātājs, bagātīgi mitrina un baro, atjauno elastību. Īpaši piemērots mitrumu zaudējušai, sausai un nogurušai ādai. Šī sviests – ideāls līdzeklis sausas ādas barošanai un aizsardzībai, tā sastāvā esošie A,E un F vitamīni palīdz mīkstināt sausu, sasprēgājušu ādu, novērš kairinājumus un aizsargā to.

Sākšu ar to, ka acis un sirdi priecē skaistais iepakojums, tā noteikti nav lēta plastmasa, bet gan kaut kas pietuvināts franču izsmalcinātībai.
Sviesta krēms smaržo saldi un patīkami - īsts našķis aukstās ziemās dienās. Kokosrieksta sviesta krēmu ir ērti lietot - lai arī nosaukumā minēts vārds "sviests", zieķis nav ne lipīgs vai smags. Ļoti patīkama un maiga tekstūra, to ir viegli uzklāt un tas arī iesūcas ādā salīdzinoši ātri. Āda pēc kokosriekstu sviesta krēma lietošanas paliek maiga, gluda un labi mitrināta.

Esmu patīkami pārsteigta par produkta kvalitāti, noteikti vēlos izmēģināt arī Attirance ķermeņa jogurtus.

Kur nopirkt: Attirance veikals, Douglas
Cik maksā: 21.30€/200ml
Vērtējums: 9/10

Pagājušā gadā svētkos dāvināju Attirance sveces - jauka kārbiņa, glīts dizains un pieklājīga smaržu izvēle.

Kādas jums attiecības ar Attirance?

14 comments:

  1. Man ir apelsīnu ķermeņa sviests - kā jau minēju kādā citā blogga komentārā, patīk ļooti :)
    Neko citu gan laikam nav nācies mēģināt

    Miss?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Apelsīns skan lieliski. :)
      Man patīk, ka Attirancei ir pieejami arī aromāti, kas nav citiem zīmoliem. :)

      Dzēst
  2. Nu tu jau zini, mani favorīti no mēģinātā ir cherry blossom roku krēms un dušas eļļa :)

    AtbildētDzēst
  3. Pagaidām neko neesmu mēģinājusi, bet man ļoti patīk, ka šis ir vēl viens brends no Latvijas, ar ko varam lepoties :) noteikti vajadzēs kaut ko pamēģināt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ķermeņa kopšanas produktiem ir liela izvēle. :)

      Dzēst
  4. Man pagaidām nav nekādu Attirance favorītu, bet gribētu izmēģināt dušas eļļu :)

    AtbildētDzēst
  5. Kokosrieksts noteikti aromātu ziņā nav mans, bet apelsīns via kāds cits man varētu patikt. Man patīk Attirance roku krēms, kā Liliāna minēja arī tas pats Cherry Blossom :)

    AtbildētDzēst
  6. Kokosrieksti kosmētikā gan mani nesajūsmina. Man no Attirance bija Krūzmētras ķermeņa jogurts. Nu tik ideāls!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nākamo zieķi me'ģināšu tieši kaut ko no jogurtu ģimenes. :)

      Dzēst