trešdiena, 2014. gada 10. decembris

Lush So White un Snowman dušas želejas

Zīmols Lush savu Ziemassvētku kolekciju prezentēja jau oktobrī, kad līdz sniegam vēl tālu.. Šodien par diviem dušas produktiem - So White dušas želeju un Snowman dušas "flaberi".


So White dušas želeja (100g) tiem, kuriem patīk viegla augļu smarža - svaigu ābolu uzlējums, saldo apelsīnu un bargamotes eļļas, kā arī mitrinošo mandeļu eļļu. Dušas želeja ir ar vieglu mirdzumu - sīkums, bet patīkami. Par smaržu - pudelītē tā man tomēr patīk labāk nekā uz ādas. Prieks, ka dušas želejai ir parocīgs tilpums, nevajadzēs šķiesties, kā es parasti to mēdzu darīt ar dušas želejām, kas apnikušas. Ādu attīra kā parastās dušas želejas.


Snowman dušas želeja jeb dušas flaberis (100g) ir ļoti interesantas formas dušas līdzeklis - tāds receklis. Izņemot no bundulīša, želeja transformējas sniegavīrā. Mazgāšanās ar Snowman ir diezgan sarežģīta, viss lielais gabals slīd ārā no rokās, bet mazus gabaliņus noplēst ir diezgan grūti. Man tomēr labāk patīk vieglāka pieeja. Bonusa punktus šai želejai noteikti dod smarža - upenes zieķos ir kaut kas fantastisks, dievinu to smaržu.

Bija interesanti izmēģināt Lush dušas produktus, tomēr es priekšroku dodu klasiskajiem aromātiem un elementārām tekstūrām, negribu dušošanos pārvērst par cīņu, raujot nost gabalu Sniegavīram. :)

Kur nopirkt: Lush
Cik maksā: So White 6€/100g, Snowman 5€/100g
Vērtējums: 7/10

Elīnas atsauksme par Snowman dušas želeju.

7 komentāri:

  1. interesanti..tā upeņu smarža būtu...interesanti, ko tik neizdomā lai pievilinātu pircēju...patikami tomēr..bet piekrītu par vairāk klasisku un vienkāršu aromātu

    AtbildētDzēst
  2. Jā, dušas produkti nudien ir tie, kas ātri apnīk, salīdzinot ar citiem produktiem, vismaz man noteikti. Šie laikam ies secen, pārāk dārgi, priekš kanalizācijas, protams, ir arī tādi dārgāki dušas produkti kā Attirances dušas eļļas nu tad tādi tiešām lietojas ar baudu un ar efektu, varētu teikt!
    Paldies par atsauksmi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ceru uz Rituals dušas eļļām, ka tās būs labas, jo cena arī ok. :)
      Vēl dušas eļļa pieņemamā cenā bija Yves Rocher, bet man aromāts īsti nepatika.

      Dzēst
  3. Es dievinu sniegavīra smaržu :) Un es to lietoju ierīvējot ''mačalkā'', ar laiku vienalga šķīst un šķidrā veidā man tas protams patiktu labāk, bet piedodu.

    AtbildētDzēst