piektdiena, 2014. gada 26. decembris

Ziemas sajūtas - decembris

Sapnis par baltiem Ziemassvētkiem piepildījies. Jau otro gadu esmu iemīlējusi sniegu un ziemu, smaids par gaišumu.
Mazliet ātrāk nekā parasti, vairāk bilžu un sajūtu/izjūtu par produktiem, kas patīk šomēnes.


Ābolu-kanēļa svece, šaubos, vai ir eko-šmeko, bez parafīna vai kādām vēl sliktajām lietām, ko smalki cilvēki nekūpina gaisā, bet man patīk. Smaržo silti un pēc svētkiem. Pirku Elvi, cena ap 2€.

Mossa dabisks nakts krēms ar kazenes omega 3-6 taukskābēm - lietoju jau divus mēnešus, ļoti patīk. Nopērkams Drogās, cena ap 15€.

Catrice Ultimate Colour #110 Pink Me Up lūpu krāsa - lūpas sārtas kā odziņas. Šķiet, ka konkrētais tonis piedāvājumā vairs nav, pirku ļoti sen. Iespējams, ka kaut ko līdzīgu var atrast Drogās, cena ap 5€.

The Body Shop Frosted Cranberry roku krēms - smarža apbur, kā arī rokas mitrina ļoti labi, ātri iesūcas un nav lipīgs. Pieejams The Body Shop, cena 7€.

Nivea Cocoa Butter ķermeņa mitrinātājs - paredzēts sausa ādai, bet krēms nav līpīgs vai biezs. Ļoti jauki salda smarža savijas ar Nivea klasisko aromātu. Man patīk! Visbiežāk to lietoju vakaros, kad dodos gulēt - kājas cenšos zieķēt katru vakaru. Nopērkams Drogās, cena ap 5€.

Chanel Le Vernis #687 Phenix - šī gada Ziemassvētku laka, jauks sarkanais, ko ceru ļoti drīz atrādīt arī uz nagiem. Nopērkama Stockmann/Douglas/Kristiana, cena 25€.

Lancome La Vie Est Belle EDP - fantastiskas ziemas (un arī visa gada) smarža. Vaniļa, saldums... Šķiet, ka manas šī gada smaržas. Pieejamas Stockmann/Douglas/Kristiana, cena par 30ml ap 65€.

Guerlain Meteorites #2 Clair jeb meteorīti - spīduma/mirdzuma bumbiņas. Palīdz seju padarīt dzīvāku un "noņem" zaļgano nokrāsu. Pirktas Stockamnn, cena ap 50€.







Dekoratīvā kosmētika šajā mēnesī pirkta netika, smaržas arī ne, tikai zieķi un kaut kas sejai (šķiet, ka sejas kopšanas produkti ir mana jaunā aizraušanās). Tātad - jaunumi un guvumi. Kadrā neiekļuva Planeta Organica gels-pīlings, Nivea micelārais ūdens un Garnier kosmētikas noņēmējs.




Par Planeta Organica zieķiem jau lasījāt, dāvanas no Attirance pasākuma - kokosriekstu zieķis (mmm) un meloņu dušas želeja, Madara DD krēms un The Body Shop C vitamīna serums.

Diezgan pieticīgi šajā mēnesī.

Protams, neiztikt bez lielā palīga bildēšanā. Tāds spalvainis te skraida apkārt.




Nemaz nekomentēšu to, ka mājinieki uz mani skatās kā uz dīvaini, kas saģērbjas, dodas ārā, uzstāda kompozīciju un kaut ko bildē. Tikai skaistummīles sapratīs, cik svarīgs ir katrs saules stariņš.



Lai gaiši! 

16 comments:

  1. sapnis par baltiem ziemassvētkiem - tas tā ļoti skaisti skan.... burvīgi, kad sapņi piepildās un jā jā jā zs sniedziņš piestāv.... latvieši ir varen amīga tauta, tamdēļ vien, ka mums ir visi tie četri tik dažādie gadalaiki.... padomājot, ka ir tādi uz zemes, kas ne tikai jūru nekad nav redzējuši, bet par sniegu pat nevar sapņot...... par to bildēšānu sasmējos...noteikti sunsar brīnās vai ne :)
    šī gada ziemassvētku naga laka - es pevoenojos pie tiem, kas uz svētkiem izvēlas jaunu nagu laku, patiesībā 26ajā decembrī, ilgi domāju sarkano sarkano sarkano, bet izvēle krita uz citu....ielikšu blogā šodien cerams...lai skaisti ziemas prieki x

    AtbildētDzēst
  2. Suns tik jauks un domīgs izskatās, haha :)
    Piekrītu par bildēšanu - kad fočēt eju ārā, uz mani dīvaini skatās gan mājinieki, gan kaimiņi dažreiz.. ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Suns vienmēr izskatās bēdīgs. :))
      Jā, un tad jāatbild uz 1000 un 1 jautājumu, ko tu utr dari, kam tev tas vajadzīgs un ka vispār kkādas muļķības. :D

      Dzēst
  3. Spalvainis izskatās tik omulīgs :)

    AtbildētDzēst
  4. Suņuks ļoti foršs! Man tādu uz mājām vajag! :))
    Kā es tevi saprotu par tiem saules stariņiem, kamēr sals saulīte mūs priecēs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ceru, ka saule ilgi būs, man vēl daudz kas jāatrāda. :)

      Dzēst
  5. Vari sīkāk aprakstīt TBS dzērveņu krēma smaržu? Drusku baidos vai nav rūgta. Gribu pasūtīt no Uk veikala kamēr atlaides.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nepavisam nav rūgta, ļoti patīkams ogu aromāts. :)

      Dzēst
  6. Hehe, par bildēšanu ziemas laikā... njā, cenšos noķert dienas gaismu, bet ja nesanāk, tad mana māja brīžiem pārvēršas par paštaisītu un dīvainu fotostudiju. Un tur nu tiešām ir ko pabrīnīties! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, nerunā. Mums ar mammu vienu laiku bija "mazā fotostudija". :D

      Dzēst
  7. Mossa krēms man arī ļoti patīk un tāpat esmu sajūsmā par Nivea losjonu, tā aromāts ir fantastisks!:)

    AtbildētDzēst
  8. Skaistas un ziemīgas bildes Tev sanākušas. :)

    AtbildētDzēst