pirmdiena, 2015. gada 2. marts

Chanel Rouge Coco Baume Hydrating Conditioning Lip Balm

Lūpu balzams noteikti ir produkts, bez kura es nevarētu iztikt. Barojošs un kopjošs - ziemas aukstajām dienām un naktij, bet viegls, mitrinošs un ar spīdumu - ikdienai.
Pēc veiksmes ar manu pirmo selektīvās kosmētikas lūpu balzamu/spīdumu Dior Addict Lip Glow, man radās izdevība izmēģināt Chanel lūpu balzamu.


Chanel klasiskais Rouge Coco iepakojums sevī slēpj parasta izskata lūpu balzamu. Balzams uz lūpām klājas viegli - nav ne ciets, ne pārāk mīksts. Tam piemīt klasiskā Rouge Coco smarža (un garša) - pēc manām domām smaržo pēc klasiskas lūpu krāsas, bet smarža nav uzkrītoša un uzbāzīga.
Lūpu balzamu galvenais uzdevums ir mitrināt lūpas, padarīt tās mīkstas un maigas. Rouge Coco Baume savu uzdevumu veic puslīdz labi - uzklājot lūpu balzamu, sajūtas ir labas, lūpas ir aizsargātas, bet pēc minūtēm desmit balzams uz lūpām pārvēršas tādā velveta tekstūrā un kļūst nedaudz matēts. Šis noteikti nav lūpu balzams, ko ņemt līdzi uz Ziemeļu valstīm vai uz ko paļauties ziemā un salā. Apgalvošu, ka šis ir tāds biroja/ikdienas vai vasaras lūpu balzams, ko uzsmērēt dažas reizes dienā.



Vai man iepatikās Chanel Rouge Coco Baume? Ne līdz galam, jo no lūpu balzama sagaidu labāku mitrināšanu un aizsardzību. Šis drīzāk ir kā glīts aksesuārs, ko izvilkt no somiņas, bet domāju, ka Chanel zīmola uzticīgajiem faniem šis balzams patiks.
Pieminēšu arī to, ka Chanel Rouge Coco Shine lūpu krāsa tonī 87 Renzdez-Vous manas simpātijas neieguva.

Kur nopirkt: Stockmann
Cik maksā: ~33
Vērtējums: 7/10

Kādi ir jūsu mīļākie produkti lūpu kopšanai?

7 komentāri:

  1. Šobrīd uz nakti nuxe reve de miel un pa dienu burts bees balzams.

    AtbildētDzēst
  2. man laikam cena pārāk augsta lūpu balzāmam, bet nieciņš glīts :) Un bildes skaistas :)

    AtbildētDzēst
  3. Man patīk tad Dior balzams (bet nav nekas īpašs) un LRP Cicaplast, un vēl Kiehl's ar mango :D Man daudz kas patīk :D

    AtbildētDzēst
  4. Šobrīd esmu atgriezusies pie Blistex lip relief cream.

    AtbildētDzēst
  5. patīk kā tu saki - chanel mīļotājiem patix :) man jau šķiet ka mums tā ir patīk jo.... jo vivienne westwood :D well vismaz lūpas var dzīvot oligarha dzīvesveidu :)

    AtbildētDzēst
  6. Jā, tiešām skaistas bildes un produkts, bet laikam labi vien ir, ka nav 10/10, jo kaut kā šķirties no 33EUR lūpu balzāmam es laikam vēl nebūtu spējīga :)

    AtbildētDzēst