svētdiena, 2015. gada 1. marts

Ziemas sajūtas, gaidot pavasari - februāris

Dzimšanas dienas un arī pēdējais ziemas mēnesis cauri, laiks ikmēneša atskaitei.


Šomēnes izteiktu favorītu maz, pārsvarā izvēlējos gaišus toņus un vieglus aromātus.

Par lūpām rūpējās Nivea Vanilla & Macadamia lūpu sviests. Lipīgs, bet pa majām un uz nakti tieši laikā. Smarža ir ļoti salda un patīkama. (Drogas, ap 3€)

Nagus un kutikulas lutināja divi superīgi produkti no Dior - Crème Abricot krēms un Diorlisse Abricot izlīdzinošā nagu laka/bāze. (Stockmann, Douglas, Kristina, ap 27€)

Nagu laku toņi - gandrīz nemanāmi - no Catrice. Catrice Ultimate Nail Laquer tonī 54 My APPricot (caurspīdīgs nude ar maigu aprikožu pieskaņu) un Ultimate Nudes nagu laka 07 Cotton Candy At Eiffel Tower (caurspīdīgs, piena balts tonis ar bēšu akcentu). Šķiet, ka Ultimate Nudes kolekcija vairs nav pieejama. (Drogas, ap 3€)

Kas gan vēl vairāk atgādina pavasari kā viegli un gaisīgi aromāti?
Stenders Peoniju ķermeņa krēms ir īsta bauda gan degunam, gan ādai. Nedaudz silikonīgs ķermeņa krēms ar ļoti patīkamu aromātu. (Stenders, ap 16€)

Pārmaiņus saldajām La Vie Est Belle, šomēnes galvenokārt pūtos ar Guerlain La Petite Robe Noire EDT - ķirši liegā pavasara vējā, savdabīgs svaigums. Sākuma notis - jasmīns, roze, zaļās notis, vidusnotis - skābais ķirsis, apelsīnu ziedi un ābols, bāzes notis - pačūlija, baltais dzintars un baltais muskuss. Par smaržu izmēģināšanu man jāsaka paldies Velvet Mimosai - pati vēlējos jau pirkt kaut ko no Guerlain La Petite Robe Noire, viņas blogsale nomedīju pusi no 50ml pudelītes - un i vairāk man nemaz nevajag. (Stockmann, Kristiana, sākot no 60€)

Gaidītākais žurnāls februārī - Pastaiga ar 2014.gada labākās kosmētikas topu. Tops ir foršs, kā arī diezgan noderīgs. Protams, kā jau kosmētikas atkarībniece, dažus produktus jau biju iepriekš izzīlējusi, kuri būs topā - un tā arī notika. 

Prieks arī par to, ka februārī viesojos Artas blogā. Nelielu interviju var izlasīt šeit. Ceru, ka arvien vairāk meitenes veidos šādus viesrakstus. Varbūt man pašai arī jāsāk?




Izlietotie produkti šomēnes ir diezgan daudz - septiņpadsmit gabali un čupiņa ar paraudziņiem.


1. Planeta Organica Argan Oil pēdu krēms - jauka smarža, laba mitrināšana. Pirkšu atkārtoti, bet ar citu smaržu.
2. The Body Shop Frosted Cranberry roku krēms - TBS mazie roku krēmi šobrīd ir mani mīļākie, smarža ir fantastiska un savu uzdevumu izpilda izcili. Noteikti būs atkārtots pirkums. Šis konkrētais ir no 2014.gada Ziemassvētku kolekcijas.
3. Nivea 3in1 micelārais ūdens - joprojām favorīts, bet kā nākamo nopirku L'Oreal jauno micelāro ūdeni un vēlmju sarakstā arī ir Garnier.
4. Planeta Organica Provansas matu kondicionieris - izlietoju, jo bija palicis ļoti maz. Nevarētu teikt, ka ļoti baro matus, bet lietojot kopā ar šampūnu no šīs pašas sērijas, vasarā mati bija vijīgi un slīdīgi. Atkārtots pirkums šis nebūs.
5. Mossa Youth Defence atjaunojošs nakts krēms ar kazeni - normāls nakts krēms, lietoju gan atsevišķi, gan jaucu kopā ar Madara eļļu. Iespējams, ka nopirkšu vēl kaut kad.
6. Mossa Vitamin Cocktail intensīvi mitrinošs dienas krēms ar aveni un smiltsērkšķi - šis man ļoti patika, bija viegla un labi mitrināja. Pēc laiciņa nopirkšu atkārtoti.
7. Stenders piparmētru vannas putas - es neesmu vannas mīļotāja, bet ja jāiet vannā, noteikti izvēlos Stenders vannas putas vai burbuļbumbas. Pasakains piparmētru aromāts. 
8. Bio2You SPA cukura skrubis ar dzērvenēm - patīkams, ass un svaigi smaržojošs skrubis. Man patīk dažādi skrubji, pie Bio2You noteikti kaut kad atgriezīšos.
9. Stenders šokolādes cukura skrubis - ja no sākuma šis skrubis man īsti nepatika un likās eļļains, tad uz beigām es to iemīlēju. Perfekti noskrubē ādu un vannu nesašmucē.
10. Yves Rocher aveņu dušas želeja - iespējams, ka nopietna konkurente The Body Shop dušas želejām. Patīkams aromāts, smaržo svaigi, labi puto un ādu nesausina. Iegādāšos vēl citus aromātus.
11. Dior Pore Minimizer bāze - forša bāze, labi notušēja poras, bet uz beigām sāka velties. Šo konkrēto laikam atkārtoti nepirkšu, izmēģināšu citas bāzes.
12. Bio2You smiltsērkšķu acu krēms - gan jau atceraties manu sašutumu par formulas maiņu šim krēmam. Izlietoju, jo bija jāizlieto, šobrīd lietoju atsvaidzinošu želeju ādai ap acīm, bet esmu noskatījusi jau citu Bio2You acu krēmu.
13. Nivea Essential Care lūpu balzams - manuprāt, labākais drugstore lūpu balzams. Vilties licis nav. Patīk šī un Hydro Care versija.
14. Artdeco Soft Eyeliner Waterproof tonī 11 deep forest brown - ļoti patika, pirkšu atkārtoti. Noturīgs, viegli klājas un neplēš plakstiņus. Šķiet, ka Artdeco ražo vislabākos acu zīmuļus.
15. The Body Shop Lightening Touch konsīleris - mīļākais produkts, lai nomaskētu tumšos lokus ap acīm. Pagaidām izmēģināšu ko citu, bet noteikti atgriezīšos pie šī.
16. Orly Bonder nagu laku bāze - bija laba, bet uz beigām sāka palikt staipīga. 
17. Inglot uzacu vasks - perfekts produkts, jātiek tik uz Inglot veikalu pakaļ jaunam.
18. Paraudziņi - sejai - Garnier, Nivea un L'Oreal - īsti nepatika nekas, ķermenim - Neutrogena, Caudalie, L'Occitane - Neautrogena losjons man bija pilnā izmērā, Caudalie mitrināja labi, bet smarža man nepatika. Lai arī esmu zieķu fane nr.1 un L'Occitane mandeļu piena krēms ir izcils, tomēr maksāt 43€ par 200ml šī brīnumprodukta, nav manis spēkos.

Romāns par izlietotajiem produktiem pabeigts, tālāk seko glezna "Klusā daba. Dzimšanas dienas mēnesis."
Mierinu sevi ar domu, ka vairums ir dāvanas un daudz lietas man ir beigušās. Bet tāpat - skats ir diezgan šokējošs.


Interesantākie jaunumi, ko neesmu pieminējusi - Sleek acu ēnu palete, vaigu sārtums un lūpu krāsa, kā arī TBS nagu lakas. Sejai - Joik dienas krēms un L'Oreal jaunais micelārais ūdens. Tālāk jau atkārtoti un iemīļoti pirkumi - TBS želeja eļļa-sejai, roku krēms, Mossa jāņogu krēmputas, L'Oreal ķermeņa balzams un nagu laka balti violetā tonī, kā arī Garnier kosmētikas noņēmējs. Dekoratīvās kosmētikas plauktiņu papildina Essence konsīleris un acu zīmulis, kā arī Chanel lūpu balzams, nagu laka, Guerlain meteorīti un YSL lūpu eļļa. Matiem - gandrīz visu jau atrādīju, izņemot L'Oreal SOS masku, kurai ir lielsika smarža. Par Planeta Organica ogu līdzekļiem jau arī lasījāt un Isle of Wolf svece arī šur un tur parādījās.

Lai skaists pavasaris!

16 comments:

  1. Kad tik cītīgi tukšoti produkti, var jau atļauties tādu čupiņu jaunumu ;)
    Kā patīk YSL eļļa?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No sākuma nepatika, tagad sāka iepatikties. Tuvāko dienu laikā būs atsauksme. :)

      Dzēst
  2. Uuu kā ar Joik sejas krēmu!? Esi mēģinājusi? Man ļoti patīk acu krēms, un ļoti to iesaku! Aprīlī būs gads, kopš dien-dienā to lietoju! (Y)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ļoti patīk vieglas tekstūras, kas ātri iesūcas, bet šo krēmu mana āda apēd uzreiz un paliek nedaudz sausa. Krēms pagaidām iet atvaļinājumā līdz vasarai.

      Dzēst
  3. Skaistas pavasarīgas bildes :) Gribēju teikt, gan tu nu gan laikam visu izlietoji, bet tad ieraudzīju pienācējus :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Nav jau nemaz TIIIK daudz. :D viss, kas nepieciešams ikdienai, bet dāvanas jau ir un paliek dāvanas. :D

      Dzēst
  4. Iespaidīgas čupiņas :) Vai esi jau izmēģinājusi jauno L'Oreal micelāro? Kādi iespaidi? Pieļauju domu, ka siltākam laikam ietājoties varētu viņu iegādāties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. L'Oreal micelāro ūdeni lietoju, lai noņemtu tušu un ēnas. Kopš izlasīju, ka micelāro ūdeni nevar lietot kā attīrošo līdzekli ūdens vietā, uz sejas nelieku.

      Dzēst
  5. Pastaigas tops ir bijis tiešām gaidīts, klau, a tev ir iepriekšējo gadu topi? Mani interesē, nopietni! Būs uz bibliotēku jāiet, vai? :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šķiet, ka tikai pagājušā gada, bet internetā laikam varēja dabūt arī iepriekšējo gadu nr.

      Dzēst
  6. Sajūta, ka bildēs pavasaris pamodies! :) Manuprāt, Pastaigas topi ir tie uz kuriem var skatīties visnopietnāk, jo nav komercializēti un nebalstās tikai uz to, kas vairāk maksā par reklāmu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man par to ir savs viedoklis, jo daudzi zīmoli topā ir katru gadu. :)
      Paldies! :)

      Dzēst
  7. O, interesē Sleek palete! Jau sen nevaru saņemties Sleek pasūtījumam, ļoti gribu Storm paleti un kontūrkitu..

    AtbildētDzēst
  8. Tik daudz tukšinieku!
    Par manam lūpām arī rūpējas Nivea lūpu sviests, gan jau man ir laiks pirkt jauno!
    Pastaiga arī bija gaidītākais žurnāls šajā mēnesī!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja skatās pa mēnešiem, nemaz tik daudz nav - vienīgais, kas februārī pirkts un izlietots - Bio2You skrubis. :) Pārējais tērējās ilgāku laiku. :)

      Dzēst