piektdiena, 2015. gada 27. marts

Jaunumi zieķu un dušas prieku plauktiņā - Attirance un Stenders

Sen nebija tā, ka beidzies gandrīz viss no krājumiem - skrubis, dušas želeja un pat ķermeņa zieķi. Šoreiz izvēlējos divu pašmāju zīmolu svaigos aromātus - Attirance un Stenders.




Sajūti ogu krāšņumu! - tā sevi piesaka jaunais Stenders melleņu dušas krēms. Maigs, ogu sulīguma piesātināts dušas krēms, kas saudzīgi attīrīs ādu, padarot to gludu un smaržojošu. Rupēm par ādas skaistumu dušas krēmam pievienots melleņu un aveņu ekstrakts un hidrolizēts kviešu proteīns.

Man var pārdot jebko, kur iekšā ir mellenes, īpaši dušas produktus un zieķus. Dušas krēms ir ļoti smaržīgs, ne pārāk biezs, ne šķidrs, labi puto un labi attīra ādu. Man patīk!

Esmu iegādājusies arī dušas sūkli (iepriekš nelietoju ne sūkļus, ne švammes). Šis eksemplārs ir no Drogām, šķiet, Superdrug ražojums. Nav ne īsti labs, ne slikts. Vidējs. Pirms vairākiem gadiem ar mammu no Krētas pārvedām tos foršos sūkļus, redzēju arī veikalā, bet nožīdoju gandrīz desmit euro par švammi. Iespējams, ka kādreiz nopirkšu. Kas man patīk sūkļos - nevajag tik daudz dušas želeju/krēmu kā mazgājoties tikai ar rokām (esmu diezgan izšķērdīga, spiežu vienmēr pilnu plaukstu). Vismaz var redzēt, ka nauda neplūst prom.

Par Attirance zemeņu dušas želeju sajūsmā neesmu, smarža man liekas pārāk ķīmiska un želeja diezgan recekļaina. Labi, ka nenopirku lielo tilpumu.



Attirance citronu ķermeņa sviests bija pavisam nejaušs pirkums - veikalā sajaucu ar skrubi, ko pamanīju tikai mājās. Tīri sviesti nav mana mīļākā konsistence, bet arī nav tik slikts, kā biju iedomājusies. Citronu sviests smaržo svaigi, aromāts nav uzbāzīgs un neatgādina tīrīšanas līdzekļus, ļoti patīkama un atsvaidzinoša smarža. Sviests iesākumā ir ciets, bet uzklājot to uz ādas, tas pārvēršas eļļā. Lieliski piemērots nesteidzīgiem brīvdienu rītiem un masāžām. Ikdienai citronu sviests man ir pārāk smags, varu lietot vienīgi vakaros, pirms gulētiešanas.

Attirance citronu cukura skrubis pēc konsistences nedaudz atgādina pastu, kas sajaukta ar cukuru un maziem graudiņiem. Skrubis smaržo tāpat kā citronu sviests - ļoti atsvaidzinoši. Savu uzdevumu skrubis veic labi - nav ne maigs, ne pārāk abrazīvs. Pēc skrubja lietošanas paliek eļļas kārtiņa - pacietīgajām dāmam patiks zīdainā āda, kad eļļa nožuvusi, bet nepacietīgajām iesaku noskalot ar dušas želeju un ūdeni.


Jau diezgan sen vēlējos pamēģināt Attirance ķermeņa jogurtus, īpaši krūzmētras jogurtu. Tā kā mazajiem iepakojumiem bija atlaide, izdevīgāk iznāca ņemt divus 100g iepakojumus, nevis vienu lielo ķobi.

Attirance krūzmētras jogurta krēms ķermenim vēss un veldzējošs kā rīta rasas lāse, tā raksta Attirance. Jogurts ir patiešām ļoti svaigs, smaržo pēc piparmētru košļājamajām gumijām. Jogurtam ir vairāk krēmīga tekstūra, man prasītos ātrāku iesūkšanos. Jogurts nav lipīgs, labi mitrina ādu un fantastiski smaržo. Otru ķobīti noteikti pietaupīšu vasarai.
Kokosriekstu jogurts smaržo tāpat kā kokosriekstu ķermeņa sviesta krēms. Pēc tekstūras sviesta krēms man patika labāk, tāds krēmīgāks. Jogurtu vēlētos šķidrāku.


Savu Attirance dāvanu karti esmu iztērējusi, nopirktas dāvanas gan mammai, gan meitenēm. No Attirance piedāvātajiem aromātiem ļoti iepatikās saldais apelsīns - patiešām lieliska smarža, būs kādreiz jānopērk skrubis vai balzams kājām.

No Stendera jaunumiem esmu nolūkojusi dzērveņu jogurtu, tas man ļoti varētu patikt, kā arī dažas jaunās vannas bumbas, bet visam savs laiks, pagaidām jāizlieto to, kas ir.

Kur nopirkt: Stenders, Attirance veikali, Stockmann, Douglas
Cik maksā: dušas krēms 6.90€, 
dušas želeja 1.90€ (ar atlaidi)
ķermeņa sviests 15€
skrubis 14.90€
ķermeņa jogurti 5€ (ar atlaidi)
Vērtējums: kopumā patīk viss


Tāds mans zieķu pavasaris. Kas jauns jūsu plauktos?

8 komentāri:

  1. Man arī drīz viss beigsies, reti tādi gadījumi haha, bet esmu izdomājusi aiziet līdz BB factory un pati kaut ko uzmeistarot. Redzēs kā būs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pašam kaut ko uztaisīt ir forši - es domāju par kādu skrubi, tam neko diži daudz nevajag. :)

      Dzēst
  2. Melleņu dušas krēms arī mani interesē :) Stenderam vēl bija pavasara ziedu bumbas un ziepes, tās arī gribu vismaz pasmaržot :) Šodien izmanoju TBS lielās atlaides un iegādājos medus un šī skrubjus :)

    AtbildētDzēst
  3. Nupat izlietoju Attirances Rožu jogurtu. Meh, nezinu, nekāds, ne labs, ne slikts. Smaržoja pietam pēc TBS kaņepju ķermeņa sviesta, riktīgi. No rozēm tur ne smakas, pat pēc rožūdens nesmaržoja. Neatstāja nekādu iespaidu uz mani.
    Sakārojās tie piparmētru, skrubīši ar tādi paši ir??

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, skrubis bija piparmētru, Velvet Mimosai ir atsauksme. :)

      Dzēst
  4. Vakar Beauty Expo Attirance bija ļoti skaists stends ar viņu svecēm, es tikai pagāju garām un drusku noskatījos. :) Kad tu runā par tādiem svaigiem jogurtiem, gribās ko tādu ar svaiguma efektu. Stendera dušas želeja varētu būt fantastiska. :) Man ne īpaši patīk, ja skrubītis ir eļļains, jo tad pēc skrubīša mazgājos vēlreiz.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau minēju, šos jogurtus prasītos šķidrākus. Kaut kad man bija Stenders greipfrūtu jogurts - tekstūra bija fantastiska. :)

      Dzēst