pirmdiena, 2015. gada 16. marts

Kivvi Pyrus Cydonia Linea 24 stundu intensīvi mitrinoša želeja un harmonizējošs sejas toniks

Kivvi Pyros Cydonia Linea jeb kosmētikas līnija no Latvijas laukos audzētām cidonijām veikalu plauktos parādījās līdz ar pirmo sniegu. Pirms šīs līnijas parādīšanās, vasaras beigās, man bija iespēja izmēģināt jaunos produktus - sejas toniku un sejas krēmu nemarķētos iepakojumos. Par produktiem nezināju itin neko - ne kā sauc, ne sastāvu, ne to kāds būs iepakojums. Godīgs produktu tests pēc sajūtām un izjūtām. Toreiz sejas toniks man ļoti iepatikās, bet sejas krēms likās pārāk biezs. To joprojām šad tad uzsmērēju, kad āda ir ļoti sausa.

Cidoniju ekstrakts, iegūts no Latvijas laukos audzētām cidonijām, ir ļoti piemērots rūpēm par ādu jaunības plaukumā, jo bagāts ar vitamīniem, antioksidantiem un minerālvielām. Šo vērtīgo elementu trīsvienība maigi sargā un dziedē ādu, kā arī palīdz tai saglabāt dabisko mitruma līdzsvaru. Gluži kā lietus siltās atvasaras dienās ir veldzējis cidonijas, to ekstrakts gādā, lai Tava āda nezinātu, kas ir sausums. Vērtīgā dabas velte ir nobriedusi gada auglīgākajā laikā, tāpēc tā lieliski prot barot ādu un uzturēt tajā vajadzīgo mitruma balansu visas dienas garumā. Tāpat košais Baltijas rudens auglis vairākos mēnešos ir uzsūcis sevī nozīmīgu C vitamīna devu, lai tagad to dāvātu Tavam skaistumam un veselībai. Saulainā un viegli gaistošā cidonijas smarža, kas piemīt jaunajai kosmētikas līnijai, uzmundrina un raisa pacilātu noskaņu.


Pyros Cydonia Linea harmonizējošs toniks harmonizē sejas ādu un pēc attīrīšanas sagatavo to krēma uzklāšanai. Tā sastāvā esošie cidoniju, kumelīšu un gurķu ekstrakti mitrina, nomierina ādu, veicina kolagēna veidošanos.

Sejas toniks smaržo pēc svaiguma - nedaudz pļavas, nedaudz bērziem. Aromāts ir ļoti patīkams, tajā nav neviena spirta nots, kas daudzos tonikos mani tracina. Toniku lietoju gan no rīta, gan vakarā, tas patiešām lieliski atsvaidzina un harmonizē seju. Šķiet, ka esmu atradusi savu īsto sejas toniku.
Tonika tilpums ir 150ml, tas ir iepildīts funkcionālā un glītā pudelītē.


Ja jāizvēlās sejas mitrinātāji, es vienmēr priekšroku dodu fluīdiem, serumiem, želejām un citām interesantām tekstūrām nekā parastajiem krēmiem. Pyros Cydonia Linea piedāvā četru veidu mitrinātājus - intensīvi mitrinošo želeju, intensīvi mitrinošo krēmu, līdzsvarojošo krēmu un intensīvi barojošo krēmu. 


Pyros Cydonia Linea 24h intensīvi mitrinoša želeja piemērota visiem ādas tipiem lietošanai gan no rīta, gan vakarā. Tās sastāvā esošie cidoniju, alvejas un gurķu ekstrakti intensīvi mitrina un atsvaidzina ādu, bet melleņu un aveņu ekstrakti tonizē ādu.

Želeja ir šķidras tekstūras, sejas ādā iesūcas ļoti ātri. Dažreiz no rītiem želeju lietoju vienu pašu vai zem The Body Shop C vitamīna seruma, bet vakaros zem Joik sejas krēma. Iespējams, ka šobrīd mana āda ir sausāka nekā vasarā, tāpēc nepieciešama vēl papildu mitrināšana. Želejai ir patīkama un jauka smarža, līdzīgi kā tonikam. Nedrīkst aizmirst paslavēt ļoti skaisto iepakojumu - gan ķobīti, gan kastīti. Dizains ir košs un ļoti uzrunājošs. Iepakojumā ir standarta mitrinātāju tilpums - 50ml.


Prieks, ka Latvijā ražo skaistus, pārdomātus un iedarbīgus produktus. Visiem Kivvi Pyros Cydonia Linea produktiem ir ECOCERT sertifikāts. 

Bez nosauktajiem sejas ādas mitrinātājiem, līnijā vēl pieejams sejas mazgāšanas līdzeklis un mitrinošs toniks, kurš atzīts kā labākais pagājušā gada toniks žurnāla Pastaiga kosmētikas topā.

Un pats labākais - šī kosmētikas līnija priecē ar patīkamām un demokrātiskām cenām, cenas svārstās no 6.90 līdz 11.35€.

Iesaku izmantot Kivvi mājas lapā esošās atlaides un bezmaksas piegādi, pati noteikti iegādāšos vēl dažus tonikus un kādu no sejas krēmiem.

Kur nopirkt: Stockmann, Kivvi internetveikals
Cik maksā: toniks 6.90€, želeja 10.35
Vērtējums: toniks 9/10, želeja 8/10


Vai esat pazīstamas ar Kivvi? Kas paticis un lietots no sejas kopjošās kosmētikas?

18 comments:

  1. Ak, dies, bildes kā no pasaku meža!
    Kivvi vēl neesmu mēģinājusi, kauns! :D

    AtbildētDzēst
  2. Bildes tiešām skaistas! Man arī vēl nav sanācis iepazīties ar Kivvi, bet gribētu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es gribu pamēģināt arī viņu dušas želejas un losjonus. :)

      Dzēst
  3. O! Pavasaris mežā :) Man vienmēr ir interesējis Kivvi, bet kaut kā, nav nācies iepirkt, varbūt tapēc, ka viņš man liekās tāds ļoti intensīvs, t.i. viņa produkti liekās piesātināti un nezinu, vai tas man neradīs alerģiju, tāpēc bremzēju ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man liekas, ka galīgi nav. :)
      Iesākumā vari pamēģināt kaut ko ķermenim. :)

      Dzēst
  4. Paldies, Elīn, pievienoju savam 'to buy' listam pēc Siberikas dzērveņu līnijas, kad beigsies tērēšanas bans :)
    Paldies tev, ieliec vēl kaut ko foršu :D

    AtbildētDzēst
  5. Esmu mēģinājusi viņu sejas mazgājamo un ķermeņa marmelādi-varu teikt tikai labus vārdus. Tieši esmu laba sejas tonika meklējumos šobrīd-būs jāpamēģina :)

    AtbildētDzēst
  6. Tava atsauksme mani iepriecināja. kā reiz gaidu, kad pārītis šīs līnijas produktu pie manis atbrauks :))

    AtbildētDzēst
  7. Izklausās pēc kaut kā ļoti forša! :) Un cena ir diezgan pieejama, būs noteikti šis jāpamēģina. Es jau vakar Siberica Eco Lab tonikus skatījos un sejas mazgājamās putiņas, tās arī gribas izmēģināt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī vajadzētu uz Siberiku aizdoties, vajag kādus ķermeņa sviestus. :)

      Dzēst
  8. Kamēr biju stāvoklī man bija topā Kivvi topošo māmiņu marmelāde, ļoti jauks produkts!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pagājušajā ziemā bija piparmētru-citronu marmelāde, foršs sajūtu produkts, bet regulāri lietot nevarētu, man patīk vieglākas tekstūras. :)

      Dzēst
  9. Tavas bildes vienmēr ir mākslas darbs :)

    Pagaidām no Kivvi nav vēl nekas lietots, tomēr mājās stāv gan toniki, gan krēmi, kas gaida savu kārtu, kad tiks piebeigti iesāktie iepakojumu. Un cerams, ka tuvākajā laikā cidoniju spēks varēs sevi parādīt :)

    Zane no manapasakupasaule.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Toniki ir forši, bet krēmi, ko esmu lietojusi no paraudziņiem, man likušies pārāk biezi.

      Dzēst