trešdiena, 2015. gada 18. marts

Košas un garšīgas nagu lakas - Artdeco Art Couture Nail Laquer 677 Couture Fire-Red, 659 Couture Coral, 734 Couture Rose Geranium

Artdeco Art Couture nagu lakas parādījās pagājušajā vasarā, trīs toņi jau pie manis ir kopš rudens, tieši tik aizmāršīga es esmu. 

Par Art Couture lakām esmu pozitīvi izteikusies jau iepriekš, šodien piedāvāju trīs skaistus, košus un pamanāmus toņus.




Nagu lakas, ko es stādu līdzās selektīvās kosmētikas zīmolu lakām - tieši tik lieliskās tās ir. Skaists, dārgs iepakojums, plakana ota, noņemams vāciņš, tik kastītes trūkst.

Visas lakas klājas viegli, tām piemīt izteikts spīdums un lieliska sedzamība. Ar vienu nagu lakas kārtu nags ir pilnībā nosegts, bet pieraduma pēc lakoju divreiz.


Izmēģināšanai izvēlējos trīs toņus - klasiski sarkano, fuksiju un oranžo.


734 Couture Rose Geranium ir fuksija, bet nav fuksija. Tonis lieliski saskan ar manu pavasara/rudens trenci un džemperīti ar ziedu apdrukām. Šis bija ejošākais tonis rudenī.

659 Couture Coral - spilti oranžs, ļoti pamanāms un košs. Perfekts dzestriem rudens rītiem, pirmajai pavasara saulei un saulrietiem vasarā. 

677 Couture Fire-Red ir klasiski sarkanais. Tonis, ar ko kļūdīties nevar un kas ir piemērots gandrīz jebkurai dzīves situācijai. Vienmēr aktuāls, vienmēr pamanāms un elegants.

Kur nopirkt: Drogas, Douglas
Cik maksā: ~9
Vērtējums: 9/10


14 comments:

  1. ļoti ļoti skaisti, sevišķi tā sarkanā!!

    AtbildētDzēst
  2. Labu laiku meklēju sev to īsto un vienīgo sarkano, būs jāuzmet acis Art Deco stendam! Toņi super!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paskaties L'Oreal sarkanos, man bija kādi četri toņi - visi forši. :)

      Dzēst
    2. Esmu mēģinājusi L'Oreal lakas,līdz galam kaut kas nebija. Kaut gan,tas bija savus 2 gadus atpakaļ,varbūt laiks dot otro iespēju

      Dzēst
  3. Ļoti skaisti - īpaši sarkanā :)

    AtbildētDzēst
  4. Loti skaisti izskatas visas Krasas , seviški jau sarkana :) tas man tuvāk :) nupat pamanīju skaisto herbārija lauzto Sirdi , iešāvās šādas tādas idejas :)

    AtbildētDzēst
  5. Kā vienmēr skaistas bildes Tev blogā! :) Visas nagu lakas super! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Jā, par lakām varu teikt tikai to labāko. :))

      Dzēst
  6. Krāsas tiešām garšīgas. Artdeco nagu lakas man ļoti patīk, jo tiešām ļoti labi turās pat uz maniem nagiem un vēl tas uzlabotais iepakojums padara tās ideālas priekš tādas cenas :)

    AtbildētDzēst
  7. Neatceros, kad pēdējo reizi būtu redzējusi rozā toni, kas man patiktu. Bet piekrītu Tev par loreal sarkanajiem toņiem - ļoti labi, tāpēc iziet ātri!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst