piektdiena, 2015. gada 3. jūlijs

Veldzējošs kokteilis karstām vasaras dienām - The Body Shop Virgin Mojito ķermeņa skrubis, dušas želeja un ķermeņa sorbets

Aicinu jūs doties nelielā sajūtu ceļojumā uz Karību jūras salu Kubu, no kurienes cēlies atsvaidzinošais un daudzu mīlētais kokteilis Mojito jeb mohito. Svelme, liegs vēja pieskāriena un laima un piparmētru smarža. Vai vasarai var būt kas spirdzinošāks? Ledus gabaliņi, brūnais cukurs, baltais rums, gāzēts ūdens un, protams, piparmētras un laims veido fantastiski gardu un atvēsinošu kokteili.

The Body Shop šajā vasarā visu garšīgo ir iepildījis tūbiņās, kuras lepni nes nosaukumu "Virgin Mojito".


Laimīgā stunda Tavai ādai!



Virgin Mohito kolekcijā ietilpst sviestkrēms, dušas želeja, ķermeņa sorbets, ķermeņa skrubis un ķermeņa smaržūdens.
Es visu pirku pakāpeniski - vispirms tiku pie skrubja, tad savajadzējās arī ķermeņa sorbetu un ja jau viss ir, tad dušas želeju arī noteikti vajag.



Virgin Mojito ķermeņa skrubis ir želejveida krubis ar piparmētrām un laimu no Karību salām. Noņem atmirušās ādas šūnas un sagatavo ādu krēma uzklāšanai.
Šis nudien ir īsts vasaras skrubis, jo sastāvā esošās jojobas lodītes veic ļoti maigu ādas attīrīšanu. Man vasarā patīk būt brūnai, tāpēc skrubis ir mans sabiedrotais - nebūs jāuztraucās, ka zeltainais iedegums tiks noskrāpēts. Skrubim ir ļoti intensīva smarža, šķiet, ka spēcīgākā no visiem produktiem.


Virgin Mojito ķermeņa sorbets ir kā sasaldētas sulas zieķis. Sorbets, kas iznācis pagājušajā pavasarī, jau paspējis iekarot manas simpātijas (par mango sorbetu var palasīt šeit). Kas man vislabāk patīk ķermeņa sorbetā? Vieglā un interesantā tekstūra un tas, ka produktu var droši likt ledusskapī, lai atvēsinošais efekts būtu vēl lielāks. Sorbets labi mitrina ādu, smarža saglabājas dažas stundas. 
Man ļoti simpatizē inovācijas ķermeņa kopšanas produktu jomā - visādi sorbeti, suflē, zefīri....


Virgin Mojito dušas želeja nesatur ziepes, bagātīgi puto, attīra un atsvaidzina ādu. Par TBS dušas želejām esmu rakstījusi daudz, tās ir lietotākās manā dušas arsenālā. Virgin Mojito dušas želeja man atgādina pirms daudziem gadiem pirkto Vidal Ice gel ar laimu un piparmētrām, kas vienu brīdi bija mana mīļākā dušas želeja, bet tagad no pārdošanas izņemta (vismaz Latvijā).


Mana laime bija neaprakstāma, kad vietējā veikaliņā atradu gan laimu, gan piparmētras. Tapa divi Virgin Mojito un viens parastais Mojito.
Recepte pavisam vienkārša - nepieciešams laims, piparmētras, brūnais cukurs, ledus un baltais rums (ja vēlaties alkoholisku kokteili, kā arī Sprite vai sodas ūdens.
Piparmētras, brūno cukuru un laimu samīca, pievieno rumu un ledu, samaisa un beigās pielej sodas ūdeni. Lai labi garšo!

Vēlos uzslavēt The Body Shop par interesantajām akcijām, kuras tika rīkotas saistībā ar šo līniju - laimīgās stundas TBS veikalos un pop-up bāru. 
Ar nepacietību gaidīšu, kāda būs nākamā TBS līnija ķermeņa kopšanai.

Kur nopirkt: The Body Shop
Cik maksā: skrubis 17.20€
sorbets 15€, dušas želeja 7.50€
Vērtējums: 9/10

Elīnai no bloga Bubelle arī ir ļoti jauks raksts par Virgin Mojito ķermeņa kopšanas produktiem, tur var izlasīt arī par sviestkrēmu un ķermeņa smaržūdeni. 


Lai jauka diena! Es dodos atsvaidzināties ar Virgin Mojito līniju un sauļoties uz Jūrmalas ciemu pludmali. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru