trešdiena, 2015. gada 30. decembris

Pļāpas - izvērtējot 2015.gadu un skaistumapņemšanās nākamajam gadam

Gads jau tūlīt beidzies, vēlos nedaudz dalīties pārdomās par pagājušo gadu skaistumkopšanas un bloga jomā.
 
Šis gads bijis produktu pilns, bet ar mēru - esmu iemācījusies izvērtēt, kas man patiešām ir vajadzīgs un kas ne. Protams, reizēm kājiņa paslīd, bet atdodamo produktu skaits draudzenēm un radiniecēm ir krasi sarucis, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem.

2015.gads noteikti ir mans matu kopšanas gads - tik daudz dažādu šampūnu, balzamu un matu eļļu nebiju nekad izmēģinājusi. Profesionālie matu kopšanas līdzekļi tika miksēti ar plaša patēriņa precēm - rezultāts mani apmierināja. Labus produktus var atrast gan Drogās, gan profesionālās matu kosmētikas mājaslapās (sirdsapziņa neļauj pirkt kaut ko salonos, uzcenojums dažiem produktiem tur ir fantastisks).


Janvāra pirmajā pusē publicēšu savu iecienītāko produktu topu, domāju, ka tops nebūs tik plašs kā pagājušajā gadā, jo daudzi produkti pārklājas un es esmu ar tiem apmierināta, ka īsti neko jaunu meklēt nevēlos.

2015.gadā izmēģināts, pirkts un testēts diezgan daudz, šis gads joprojām paiet eļļu zīmē - sākot no jaunumiem matu kopšanas jomā (piemēram, Kerastase un L'Oreal Professionnel atjaunojuši un uzlabojuši savas matu eļļas, bet katalogu kosmētikas zīmols Oriflame radīja fantastisku matu kopšanas līniju - Eleo), dekoratīvā kosmētika mūs pārsteidza ar lūpu eļļām (YSL, Clarins), sejas kopšanā joprojām sausās eļļas tiek uzlabotas un izlaistas jaunas - no jaunumiem man ļoti simpatizē pašmāju eko zīmola Mossa sejas eļļa, bet The Body Shop Oils Of Life eļļa aromāta dēļ patiks arī vīriešiem. Ķermeņa kopšanā joprojām populāras ir sausās eļļas, barojoši sviestkrēmi, krēmi, bet vasarai - viegli mitrinoši losjoni un sorbeti, kas ātri iesūcas ādā.

Kādas tendences mūs sagaidīs nākamgad? Domāju, ka plaša patēriņa kosmētika kopēs tendences, kas jau ir selektīvās kosmētikas sortimentā, piemēram, kušonu tonālos krēmus un lūpu eļļas. Gan jau mūs sagaida arī visādu veidu micelārās eļļas un ZZ krēmi.

Ko es vēlos izmēgināt nākamgad? Maza vēlmju kolāža ir attēlā augstāk, kādu no šiem produktiem pirkšu, kad beigsies esošie. Tā īsti neko nevēlos, vienīgais - acis iemirdzējās pie jaunajām Guerlain lakām, ceru, ka pie mums arī nonāks tāds skaistums.

Ir viena lieta, kas mani šogad ļoti saskumdināja - daudzi blogi palikuši par reklāmblogiem, visur tikai jaunumi un sponsorētie produkti, ļooti reti var atrast kādu atsauksmi par lieliskiem atradumiem. Protams, arī es neesmu bez grēka, manā blogā arī pārādās reklāmas paraugi (visur ir norādes), bet no nākamā gada vēl rūpīgāk izvēlēšos, kādus produktus izmēģināt un par kādiem stāstīt saviem lasītājiem. Katra produkta atrādīšana, atrakstīšana un  izskaistināšana lai paliek citiem.

Liels prieks par pasākumiem, kurus apmeklēju un tuvāk iepazinos ar daudzām blogu meitenēm, prieks, ka mēs esam tik dažādas un interesantas!


Jaunajā gadā visiem novēlu mīlestību.. jo bez tās dzīve ir maza!
 

9 komentāri:

  1. Lieliski, prieks, ka neapnīk! Par reklāmstabiem - tieši manas domas.
    Lai labs Jaunas Gads Tev, mīļā! :)

    AtbildētDzēst
  2. Lai izdodas nākamajā gadā turpināt rakstīt,ko sirds kāro nevis kāds gaida!
    Wish lista pāris mani favorīti šajā gadā.

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti labas pārdomas par 2015. Lai uzdzīvo 2016! :) Arī es neesmu bez grēka par jaunumu un sponsorētu rakstu rakstīšanu (protams, neslēpjot, ka tas ir testa produkts, un rakstot visu, ko par to domāju), tomēr arvien vairāk saprotu, ka nosliecos divos virzienus - rakstīt par to, kas ļoti patīk vai reāli nepatīk. Es kādreiz par šo baigi domāju un cepos, bet tad sapratu - kā dzīvē, tā arī hobijā, katram ir savas intereses un mērķi, kurus grib sasniegt. Ir normāli, ja katram individuāli, tie atšķiras.

    Laimīgu Jauno gadu arī Tev, Elīn! :)

    AtbildētDzēst
  4. Skaistas krāsas Tev vēlmju kolāžā, lai tikpat skaistas arī dzīvē Jaunajā gadā!

    AtbildētDzēst
  5. Lai Tev laimīgs un mīlestības pilns 2016.gads! :)

    AtbildētDzēst
  6. Laimīgu Jauno :) Tev arī lai tas nes daudz mīllestības un prieka :)

    AtbildētDzēst
  7. Forshs raksts- loti patik! Man ir lidzigas sajutas, ari samazinaju produktu paterinu un pirkshanu. Laimigu Tv Jauno gadu!:)

    AtbildētDzēst
  8. Lai Tev laimīgs Jaunais gads!
    "Ir viena lieta, kas mani šogad ļoti saskumdināja - daudzi blogi palikuši par reklāmblogiem, visur tikai jaunumi un sponsorētie produkti, ļooti reti var atrast kādu atsauksmi par lieliskiem atradumiem. "---->diemžēl šeit pilnībā jāpiekrīt. Esmu vīlusies vairākos blogos(īpaši vienā), pat tādos, kurus iepriekš lasīju ar prieku, tagad visur tikai raksti par vieniem un tiem pašiem produktiem, tikai autora vārds mainās. Nav būtiski, ka lejā tiekam informēti, ka produkti ir sponsorēti, jo tāpat tas ir skaidrs, ja katrā otrajā blogā par to raksta. Man tas tieši rada pretreakciju, nevis vēlmi produktu nopirkt, bet tieši neticību. Tavs blogs gan ir ļoti ok, ja arī gadās kas sponsorēts, tas ir reti, un ne visai kaudzei blogeru tādi produkti tik aprakstīti, tā ka turpini tādā pašā garā!

    AtbildētDzēst
  9. Paldies visiem par labajiem vārdiem!

    AtbildētDzēst